deny.zb Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Chtěl bych se zeptat nevíte zda by mi někdo předělal palubní PC do češtiny?Mám malý monochrom ale v němčině.Nevíte o někom nejlépe v usteckém kraji?Já co jsem našel tak jsou všichni z dálky já jsem kousek od Děčína.Díky Citovat
Dave_k Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 O jaký auto a rok výroby se vůbec jedná? Citovat
AnotherOne Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Aké máš rádio? RTx sa dajú prerobiť RDx nie. Citovat
HonzaZ Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Ale deny.zb vždyť jsi psal dříve, že máš někoho, kdo ti přehraje SW (software) do navi. Takže se nepovedlo? Citovat
deny.zb Odesláno 2. duben 2010 Autor Odesláno 2. duben 2010 Ale jo to já mám ale ten člověk jezdi do Roudnice jednou za čas a jám tenhle týden zrovna čas takže by se mi to hodilo.Mam RT3 radio s telefonem, na mp3 atd. Citovat
deny.zb Odesláno 5. duben 2010 Autor Odesláno 5. duben 2010 Tak už jsem si nechal auto plně počeštit.Je to uplně super a k tomu jsem si ještě nechal dát cd k navigaci takže už mi funguje i navigace a je to vše OK.Změna na češtinu chlápkovi trvala asi tak 15min super.Můžu jen doporučit.Cena 2000 za češtinu a 1000 za mapy do navigace. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.