shwaara Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Hustýýýý!! :-)) Jaks zjistil, přes jakou pojišťovnu to máš zjišťovat? Nebo to mají nějak centrálně propojené? Resp. která pojišťovna byla tak ochotná? Citovat
P607Olda Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 Má tam známý, manželka pracuje na pojišťovně... Citovat
Gargamell Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 Velice pěkný příběh. Držíme palce a čekáme na další vývoj story. Citovat
secouver Odesláno 3. duben 2010 Autor Odesláno 3. duben 2010 Původně zaslal: P607Olda Má tam známý, manželka pracuje na pojišťovně... nene nikde známý nemám... podle spz se dá zjistit, kde je vůz pojištěný. http://appl.cebia.com/checklease/frmHledej.aspx Citovat
secouver Odesláno 3. duben 2010 Autor Odesláno 3. duben 2010 Myslim, že už se blížim ke konci už jsem našel na facebooku přes její nevlastní sestru, která toho o ní moc neví, jejího bratra Citovat
secouver Odesláno 3. duben 2010 Autor Odesláno 3. duben 2010 No musel jsem zvolit ještě tuhle alternativní variantu, protože ta její matka určitě to moje číslo nedostala. Tak uvidíme teď :-) Jinak tady krásně vidíte, kam až se dá dneska dostat a zjistit věcí jenom z toho, že znáte spz. * pro ty co netuší jak jsem zjistil jméno, když od pojišťovny jsem měl jen tel. číslo, tak prozradím, že jsem ono tel. číslo dal do googlu, kde už se objevily zase další informace. [upravil dne 3.4.2010 secouver] Citovat
maturantka Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 Fandím :-). Jestli se někdy sejdete, řekneš jí, co všechno jsi pro to setkání udělal? :-) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 Jo a potom chceme fotky zo svadby Ale inac super, fandim Citovat
rarasik Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 normálne padám na riť, ale držím palec:super:super:super Citovat
Přema Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 No sem zvědav jak tohle dopadne......máš výdrž....fandím Ti:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk jen proto jak se to tady rozjelo bych to dotáhl do samotného konce.....a počítej s tím že ti clubáci pojedou v průvodu na svatbě....:D [upravil dne 3-4-10 Přema] Citovat
OK406 Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 Původně zaslal: Přema No sem zvědav jak tohle dopadne......máš výdrž....fandím Ti:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk jen proto jak se to tady rozjelo bych to dotáhl do samotného konce.....a počítej s tím že ti clubáci pojedou v průvodu na svatbě....:D [upravil dne 3-4-10 Přema] To bude pěkný průvod. Tak držím palce!!!! Inu, láska je mocná čarodějka:myslim :mad: Citovat
jozefsv Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 Původně zaslal: secouver No musel jsem zvolit ještě tuhle alternativní variantu, protože ta její matka určitě to moje číslo nedostala. Tak uvidíme teď :-) Jinak tady krásně vidíte, kam až se dá dneska dostat a zjistit věcí jenom z toho, že znáte spz. * pro ty co netuší jak jsem zjistil jméno, když od pojišťovny jsem měl jen tel. číslo, tak prozradím, že jsem ono tel. číslo dal do googlu, kde už se objevily zase další informace. [upravil dne 3.4.2010 secouver] ona to cislo urcite dostala len ti predtym naznacila ze ho nepoda dalej.to iste by urobil asi kazdy. Citovat
foxo Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 a co je ta stara zac, ked nevi, jake auto ma? Hovorila ze ma megana, a preco je teda na jej meno poisteny P 307? Urcite se snazila neco tajit, snad se bala, ze dcera udelala nejakou skodu, a chcela to zakryt... Citovat
OK406 Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 Nedej se od být!! Je to potenciální tchyně !!!!!!!!:bacha Citovat
farky Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 foxo: aj moj otec ma 405-ku, a na jeho meno je poistena aj moja 406, je to tak lacnejsie secouver: to som zvedavy kam az to dotiahnes Citovat
dolly1010 Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 Tak to je mazec... Taky jsem jednou takhle někoho hledal...a našel Nahoď aspoň fotku slečny, která tě úplně oblbla Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.