Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Hustýýýý!! :-)) Jaks zjistil, přes jakou pojišťovnu to máš zjišťovat? Nebo to mají nějak centrálně propojené? Resp. která pojišťovna byla tak ochotná? :)

Odesláno

No musel jsem zvolit ještě tuhle alternativní variantu, protože ta její matka určitě to moje číslo nedostala. Tak uvidíme teď :-)

Jinak tady krásně vidíte, kam až se dá dneska dostat a zjistit věcí jenom z toho, že znáte spz.

* pro ty co netuší jak jsem zjistil jméno, když od pojišťovny jsem měl jen tel. číslo, tak prozradím, že jsem ono tel. číslo dal do googlu, kde už se objevily zase další informace.

[upravil dne 3.4.2010 secouver]

Odesláno

No sem zvědav jak tohle dopadne......máš výdrž....fandím Ti:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk jen proto jak se to tady rozjelo bych to dotáhl do samotného konce.....a počítej s tím že ti clubáci pojedou v průvodu na svatbě....:D:D

[upravil dne 3-4-10 Přema]

Odesláno
Původně zaslal: Přema

No sem zvědav jak tohle dopadne......máš výdrž....fandím Ti:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk jen proto jak se to tady rozjelo bych to dotáhl do samotného konce.....a počítej s tím že ti clubáci pojedou v průvodu na svatbě....:D:D

[upravil dne 3-4-10 Přema]

To bude pěkný průvod. Tak držím palce!!!! Inu, láska je mocná čarodějka:myslim :mrk:mad::mad:

Odesláno
Původně zaslal: secouver

No musel jsem zvolit ještě tuhle alternativní variantu, protože ta její matka určitě to moje číslo nedostala. Tak uvidíme teď :-)

Jinak tady krásně vidíte, kam až se dá dneska dostat a zjistit věcí jenom z toho, že znáte spz.

* pro ty co netuší jak jsem zjistil jméno, když od pojišťovny jsem měl jen tel. číslo, tak prozradím, že jsem ono tel. číslo dal do googlu, kde už se objevily zase další informace.

[upravil dne 3.4.2010 secouver]

ona to cislo urcite dostala len ti predtym naznacila ze ho nepoda dalej.to iste by urobil asi kazdy.

Odesláno

a co je ta stara zac, ked nevi, jake auto ma? Hovorila ze ma megana, a preco je teda na jej meno poisteny P 307? Urcite se snazila neco tajit, snad se bala, ze dcera udelala nejakou skodu, a chcela to zakryt...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...