Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No ja by som to este nevzdaval. Dobre je to ze odpisala. Teraz si na rade ty. Ked ma skusky tak to je tazsie, ale ak vytrvas a nebudes moc tlacit tak z toho nieco bude. Uz len preto ze si zasiel tak daleko. A veci typu asi je zadana su nezmysel. Kym to nebudes mat na 100 pero tak nehadz flintu do zita. Ja len aby si si netrieskal hlavu v buducnosti ze si to vzdal.

To ja len tak ze je to zaujimavy pribeh a bola by skoda to skoncit.:D

Odesláno

ja nechci bejt nejakej doternej. sama musi vedet, ze sehnat ji asi nebylo jednoduchy. nadruhou stranu me prekvapuje, ze ani nechce vedet, jak jsem na to vsechno prisel. proste jeden suchej mail a konec. na te benzince to vypadalo uplne jinak a ted.... tohle proste moc nechapu. kazdopadne kdzbz mela zajem, tak tu snahu bude kvitovat daleko vic.

Odesláno

Co na tom nechápeš? Myslíš, že když se ženská usměje nebo dokonce prohodíte pár slov, že to hned automaticky znamená zájem a výzvu ke sňatku? Vždyť to by ty ženské musely pomalu nosit búrku a čumět do země, a s nikým se nebavit, kdyby to tak bylo... No nakonec se teda nedivím, že se ženský často tvářej povýšeně a nafoukaně, když je každej začne nahánět a otravovat jakmile se usmějou, protože to bere hned jako výzvu. A že bude kvitovat nějakou snahu? S tím naháněním, co jsi předvedl, mnohem spíš bude mít obavu, že ji stíhá nějakej psychopat.

Odesláno

Už mi to nedá a musím reagovat :) :

To Jozefsv: Nějak nechápu, kde jsi byl na tom, že každá ženská se dá sbalit?? :) Teda zrovna pokud není ošklivá, nemá 150kg atd., tyhle si asi zrovna moc vybírat nemůžou, ale normální inteligentní pohledná holka se ledajkým chlapem, který se na ni usměje nebo pošle kytky sbalit nenechá a zvláště pokud je třebas zadaná, jak to vypadá v tomhle případě.

Stejně nějak nechápu, proč si Secouver dává taková práci hledat cizí ženskou, když má svoji doma, co kdyby si to přečetla?? Jak by ji asi bylo?? :(

Jinak souhlasím s Oddiem, fakt bych měla strach, že mě náhání nějakej psychopat :D

Odesláno

No a mame po vtakach. Aluska to vyjasnila ako to zeny myslia a citia a je po pribehu.

Ach take to bolo zaujimave.

Ale odtial potial.

Ak ma secouver priatelku (to som asi niekde prehliadol) a je medzi nimy vsetko v poriadku tak neviem preco to az tak znasilnuje. Je pravda ze ako by sa citila keby to precitala - jedina moznost ako jej v tom zabranit tak jej nekupovat Peugeota.;)

Pre Secouvera. Na konci dna budes mat aj tak doma to iste ci je taka, alebo taka. takze si moc

nepomozes vymenou za inu dievcinku. Prepacte dievcata.

Odesláno

oddie: že by kvitovala nějakou snahu na to jsem vůbec nevsázel. To uhánění se snažím držet v normální rovině a dvakrát si rozmyslim co napíšu a udělám, aby to právě nevypadalo, že jsem nějakej úchyl.

Guest Scratch
Odesláno

ja bych udrzoval komunikaci.

vtipnej a sarmantni chlap si vrzne daleko vice, nez nagelovanej sampon......

Odesláno
Původně zaslal: secouver

oddie: že by kvitovala nějakou snahu na to jsem vůbec nevsázel. To uhánění se snažím držet v normální rovině a dvakrát si rozmyslim co napíšu a udělám, aby to právě nevypadalo, že jsem nějakej úchyl.

Já bych se na ní už zvysoka vykašlal (i když si dovedu představit, jak je to těžké)... Udělal jsi pro seznámení tolik a ona ani nic. Bez vzájemných sympatií to dál nepůjde. Ženský jsou zkrátka potvory a musí se vědět jak na ně, ale v žádném případě nesmíš být v pozici prosebníka :nevim

Odesláno
Původně zaslal: Cyklon

Původně zaslal: secouver

Já bych se na ní už zvysoka vykašlal (i když si dovedu představit, jak je to těžké)... Udělal jsi pro seznámení tolik a ona ani nic. Bez vzájemných sympatií to dál nepůjde. Ženský jsou zkrátka potvory a musí se vědět jak na ně, ale v žádném případě nesmíš být v pozici prosebníka :nevim

Souhlasím!

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Nejvíc si vrzne ten, kdo neztrácí čas nesmyslným ukecáváním, ženských je na světě plno :P

:potlesk Není co dodat :potlesk:super Je to prostě tak
Odesláno

teda cumim jako puk co se tady vsechno vyresilo:D:D:D, jinak me nejvic dostal dolly, prej z spz napise rodokmen, kam na to chodis..:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

normální inteligentní pohledná holka se ledajkým chlapem, který se na ni usměje nebo pošle kytky sbalit nenechá

Dokud ji nezačne táhnout na třicítku, začne se obávat o kejhák a skočí skoro po každým zrní :)

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Původně zaslal: Aluška

normální inteligentní pohledná holka se ledajkým chlapem, který se na ni usměje nebo pošle kytky sbalit nenechá

Dokud ji nezačne táhnout na třicítku, začne se obávat o kejhák a skočí skoro po každým zrní :)

na tom taky něco bude :-))

Odesláno

Az se Secouver prestane nudit nebude trpet citove ujmy z benzinovych pump :D Je to sice vsechno hezky ale vymyslet si v hlave nejakej pribeh a pak od druhyho ocekavat ze mu to nejakym zpusobem oceni a divit se ze je to jinak je.. no kazdej si doplni dle sveho :D

PS: Poslat nekoho dopr. takhle slusne se ceni :super

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Az se Secouver prestane nudit nebude trpet citove ujmy z benzinovych pump :D Je to sice vsechno hezky ale vymyslet si v hlave nejakej pribeh a pak od druhyho ocekavat ze mu to nejakym zpusobem oceni a divit se ze je to jinak je.. no kazdej si doplni dle sveho :D

PS: Poslat nekoho dopr. takhle slusne se ceni :super

Počkej já teď nějak nechápu, jak vymyslet příběh? :-) tohle se vážně stalo :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...