Dundee Odesláno 29. listopad 2010 Odesláno 29. listopad 2010 Na každém šprochu pravdy trochu, ale jak Vector psal (a že je i odtud známý svou upřímností, která občas bodne jako vosa)- není na nás posuzovat vinu či úmysl (.mycTD: díky za citaci, tohle jsem přesně myslel). Celej ten případ je hodně diskutabilní, každopádně \"experti\" se vyjádřili jasně a Lacina jde sedět. Nakolik je to jeho vina nebo tý ženský, vědí jen oni dva a spolujezdec z Mazdy. Ale úplnou pravdu nikdo z nich neřekne, už jen kvůli tomu, jak by se asi změnilo veřejný mínění a pohledy na viníka a oběti týhle nehody... Citovat
Zazimir Odesláno 29. listopad 2010 Odesláno 29. listopad 2010 Vždyť je to postavený na hlavu, i kdyby osazenstvo z Mazdy vystrkovalo z okýnek pr*ele, tak to neopravňuje na ně zaútočit s úmyslem zabít, protože jinak se ten útok nedá popsat. Dát na \"pamětnou\" by šlo do max 30 Km/hod, ale ne ve 130. Tady žádná obhajoba upraveného záznamu nepomůže. Prostě to je exemplárně mírný trest za pokus o vraždu. Citovat
Guest StibTo Odesláno 29. listopad 2010 Odesláno 29. listopad 2010 Prece pokud na nej treba za neco ukazovali fakace tak kdyby se jim jooo chtel pomstit mohl si na ne nekde pockat benzinka nebo co ja vim a vyrikat si to s nima nebo jinak vyridit maximalne by slo o nejaky stouchanec do zeber ale tohle proste krapet prepiskl a jestli to opravdu bylo jak ukazuje zaznam (teorie o jeho upraveni bych laicky prirovnal k teorii o tom jak to \"doopravdy bylo\" 11.zari s WTC ...) ma, co si zaslouzil .. a jeste muze byt rad Citovat
Dundee Odesláno 29. listopad 2010 Odesláno 29. listopad 2010 No já nevim, ale já nikde nenašel fotky nebo video s tim pomuchlanym Superbem (a že v týhle rychlosti to nebudou jen barevný šmouhy). Při týhle rychlosti by se při nárazu okamžitě zvedlo mračno bordelu z obou aut a toho jsem si na záznamu taky nějak nevšiml. Nechci Lacinu obhajovat, vletěl do pravýho jako dobytek, ale přesně takhle vypadá mediální masáž, která (nejen) u našeho národa funguje spolehlivě. Citovat
Guest StibTo Odesláno 29. listopad 2010 Odesláno 29. listopad 2010 Dundee : no dobre kdyz uz bychom se v ramci pokecu pustili do teorii o tom jak to tayk mohlo nemohlo byt rekni mi jednu vec - kdo by na nej tohle sil ? Ze by ho ve firme chteli odstavit od koryta tak na nej usijou tuhle vec ? To se mi fakt nezda. Ale jasne - diky vlivu medii a stupni odfiltrovani faktu toho fakt vime velmi velmi malo takze se muzeme jen domnivat .. Citovat
Dundee Odesláno 29. listopad 2010 Odesláno 29. listopad 2010 Já ale netvrdim, že to na něj někdo ušil. Ten záznam je strašně nekvalitní, ale mračna při nárazu by nešlo si nevšimnout a je fakt, že do toho pruhu vletěl, jako by ani nemrknl do zrcátka. Podle toho, co psali, si i uvědomuje, že svým jednáním způsobil vážnou nehodu, při který ty dva v Mazdě mohli exnout, ale chyba jenom z jeho strany to určitě nebyla. Ostatní z toho záznamu by taky měli jít sedět- nějak jsem si nevšiml, že by začal někdo brzdit (což je neposkytnutí pomoci) a to nemluvim o těch dvou frajerech, co se Superbu lepili v levym na kufr (tam je to zase nedodržení vzdálenosti a skoro bych řekl i ohrožení ostatních účastníků). Tohle je můj osobní názor a nikomu ho nenutim, jen jsem to ze sebe potřeboval dostat;) Citovat
Guest StibTo Odesláno 29. listopad 2010 Odesláno 29. listopad 2010 Vsak v pohode kazdy ma nejaky nazor Ja Ti to neberu ani v nejmensim Citovat
Benžík Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 Další magor na D1: http://www.novinky.cz/krimi/221025-agresivni-ridic-na-d1-predjizdel-auta-zprava-a-pak-prudce-brzdil.html Citovat
godzila.01 Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 Neuvěřitelný co ty lidi dokážou ..... Citovat
Edison Odesláno 31. prosinec 2010 Odesláno 31. prosinec 2010 Na svobodě: http://www.ceskenoviny.cz/domov/zpravy/agresivni-ridic-z-d1-bude-vysetrovan-na-svobode/576026?utm_source=rss&utm_medium=feed Citovat
Edison Odesláno 31. prosinec 2010 Odesláno 31. prosinec 2010 Tady více: http://praha.idnes.cz/agresivni-ridic-z-d1-unikl-vazbe-vysetrovat-ho-budou-na-svobode-p7w-/praha-zpravy.asp?c=A101231_1507185_praha-zpravy_alh Citovat
Medvěd Odesláno 31. prosinec 2010 Odesláno 31. prosinec 2010 A proč by jako neměl být vyšetřovanej na svobodě? Copak hrozí ovlivňování svědků nebo je nějaké jiné nebezpečí, že by mařil vyšetřování? Neschvaluju jeho jednání, ale taky nepovažuju za nutné, aby kvůli zcela evidentnímu a důkazy podloženému přestupku měl dotyčný sedět ve vyšetřovací vazbě - kór když si uvědomíme, že naši státní zástupci jsou schopni pustit na svobodu i vrahy nebo milionové zloděje, kde se jejich zmizení do zahraničí dá očekávat téměř se 100% jistotou (viz. nedávný případ odstupující ministryně spravedlnosti). Citovat
FrantaCV Odesláno 31. prosinec 2010 Odesláno 31. prosinec 2010 Hrozí pokračování jeho jednání. Souhlas. To Medvěd: Že je v tomto státě justiční anarchie a soudcovská zvůle jsem se přesvědčil na vlastní kůži. A tohle je zase jeden z těch, kteří hřeší na to, že PENÍZE můžou všechno a nejspíš mu to i vyjde. Vidím to tak, že první co mělo jeho jenání následovat bylo Odebrání ŘP a zabavení auta. Ale je Silvestr - nebudeme si kazit náladu. Citovat
Edison Odesláno 31. prosinec 2010 Odesláno 31. prosinec 2010 Jojo... Zatím zadržení auta, co by předmětu doličného, v rozsudku pak propadnutí věci, oněch 12 let natvrdo a doživotní zákaz řízení. Citovat
Benžík Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 Škodu na tom mercedesu by měl zaplatit sám, né pojištovna. Na tohle by se pojištení nemělo vztahovat. Citovat
Edison Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 No... to by neměl být pro pojišťovnu probém to z něj následně vysoudit v OP, případně to zahrnout do trestu, coby náhradu škody. Citovat
Ravel Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 tím magorem je generální ředitel stavební firmy z Prahy. Trvalé bydliště má na městském úřadě. Chudák jeden bezdomovecká! Citovat
bajza206 SW Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 Todle nechápu jak muže mít trvalé bydliště na MÚ a bejt generální ředitel to je hnus chce se mi:blicismajlik takovej jeden trochu chudčí je tady u nás taky trvalý bydliště na úřadě a krásně si \"podniká\" když ho vidim nejradši bych ho..... [upravil dne 2/1/11 10:19 bajza206 SW] Citovat
jozefsv Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 panovi asi ruply nervy z ludi co jazdia v lavom pruhu po dialnici 100 a myslia si ze su najrychlejsi.spatne asi nepouzivaju,sa mu ani necudujem.akurat ze to trochu prehnal Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.