Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

405ka zije

Recommended Posts

Odesláno

Myslím, že porovnání těch dvou tvarů vyjadřuje něco z estetického cítění (národů) - francouzi štíhlost, linie, iránci více zdobnost, více zaoblené tvary.

Tvůrce se taky snaží (pomocí vypouklého zaoblení), aby auto vypadalo větší, reprezentačnější. (porovnání např. 406 starší a novější)

Odesláno

No mě se to taky moc nelíbí... vnitřek je hezkej ale na tom zadku si někdo pustil žilou a vytvořil tam ten úděsnej prolis na značku... ble... nejhezčí je zadek prvních 405-tek :)

Odesláno

treba ten prelis na znacku brat tak trochu z nadhladu,,,,, je to mozno bezne u Irancov,,,, napr doviezli sme Toyotu Celicu zo Svajciarska a u nich je zadna snacka v tvare stvorca,,,, a k tomu su usposobene aj plasty,,,, takze oni neboli viazani pri navrhu Persie modelmi vyrabanymi v Europe,,,,, oni dostali linku a mohli si robit co len chceli,,,,, rad by som vedel,,,,, ci zmenili zadnu napravu,,, zadne brzdy,,,, a ostatne veci,, ktore sa nie prilis vydarili na starsich 405.....

• O 2 týdny později...
Odesláno

primo vyrobce. www.ikco.com Ptal jsme se primo na ministerstvu dopravy prislusneho pracovnika,pro schalovaci predpisy co a jak.takze pokud Bud emit schvaleni typu pro ES tak je to ok.Kdyz ne,tak musi splnovat nejzakladnejsi veci.A tou je hluk a emise a osvetleni ,hlavne vepredu.Po kterych bue auto uznano na nase silnice.Takze ko chcete bejt dieler firmy iRAN KHODRO a mate na to!!!vesele do toho!Kazdopadne nevim,co Iranci budou rikat az jim tam na ten Jadernej program vlitnou Izraelci.A vsichni na zapad od nich budou svine.

• O 1 měsíc později...
  • O 4 týdny později...
  • O 4 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Holly

Původně zaslal: barenst

Ja nevim me se zas tak nezda ze je to ulne skarede , kdyz se podivam na novou Dacii tak ta 405 od irancu je hezci :-)

Netvrdím, že je to zase až tak ošklivý, to ne, jenom to ztratilo dost z osobitosti originálu. Takhle dneska vypadá každý druhý auto.

...plně s tebou souhlasím... Dacie hadr... původní linie mají něco do sebe .... tohle je bleeee

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Teda mě se to vůbec nelíbí, 405 není žádné krásné auto, ale toto je fakt děsný :( :(

Na zenskou ses docela odvazna, na srazu si te najdu :D

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

Teda mě se to vůbec nelíbí, 405 není žádné krásné auto, ale toto je fakt děsný :( :(

A jééé, bojím, bojím.. :bojim:D :D .

Odesláno

JO, to já si tě taky za tento názor najdu a ........

Odesláno
Původně zaslal: Neon

JO, to já si tě taky za tento názor najdu a ........

Myslím, že si tě najde více lidí :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...