Ferry Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 tak kdyz je kupec fyzicky, co mu takhle fyzicky domluvit aby to sel odhlasit [upravil dne 31/3/10 Ferry] Citovat
Sikubinka Odesláno 31. březen 2010 Autor Odesláno 31. březen 2010 tak na fyzickou domluvu se necítím byl tak 100 kilo těžší než já -) a prý pracuje na zabavování aut z leasingu, takže i nátura bude asi silná. Ale už vím víc než dřív a je mi trošku líp. Dám vědět jak to vše dopadlo. Auto je prodaný 14 dní- Citovat
oddie Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 Původně zaslal: Demo Chceš mu udělat opravdu výser ? Nech si vystavit nový \"velký techničák\", řekni, že jsi auto zklikvidovala (použito třeba na kurník)... A máš po starostech A on jí pak s klidem olepí za podvod, na základě kupní smlouvy. Dobrá rada nad zlato... Citovat
oddie Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 A jestli je auto prodaný 14 dnů, tak není třeba kdovíjak šílet, podle úvodního příspěvku to vypadalo že je prodané tak rok a majitel se propadl do země... Citovat
Demo Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 taky jsem vycházel z toho, že je to tak rok minimálně... Citovat
Sikubinka Odesláno 31. březen 2010 Autor Odesláno 31. březen 2010 sem psala, že je to necelý měsíc a majitel se do země propadl. nebere tel. ani tomu svému kamarádovi Citovat
Laďa Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 No tak jestli zabavuje auta z leasingu, tak asi natrefil na někoho většího, silnějšího, rychlejšího a mluvícího přízvukem dál na východ od Slovenska. Že by jsi byla třeba dědička svého prodaného auta? [upravil dne 31/3/10 Laďa] Citovat
Sikubinka Odesláno 6. duben 2010 Autor Odesláno 6. duben 2010 tak nevím jak to manžel dokázal, ale mám auto odhlášené, povinné jsem musela doplatit, toť daň za blbost. Citovat
CelticGirl Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Gratulace :-). Hlavně že to dobře dopadlo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.