CelticGirl Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 ahoj, řešilo se to tu stokrát, nemám tedy info ohledně FAPu jako takového, spíš je mi divná jiná věc.. dala jsem auto do servisu (poté, co jsem vlastní vinou naletěla u prodejce, auto <307 SW, 79 kW> mám měsíc a něco - blbá ženská holt, no..), kvůli hlášce minimum aditiv diesel. Tam mi řekli, že výměna fapu bude stát dvacet tisíc.. ačkoliv jde o repasovaný vzorek, originál prý stojí 22.. tak nevím..četla jsem tu různé částky, ale ani jedna se neblížila těmto uváděným částkám. Takže za a) borec vidí, že jsem ženská, která tomu nerozumí a snaží se mě vědomě natáhnout, b) má pravdu a můj dotaz je tedy bezpředmětný.. co vy na to? Díky za každou radu.. Citovat
sekaj Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 Je možný že to tak vyjde,jelikož repas 8-10tis+doplnění aditiv dalších cca4-5tis. + práce.Pokud to ale není v nouzovim režimu,ale i s tim se tam dá doject,záleží jak to máš daleko.A pokud nechceš tolik investovat doporučil bych ho nechat odstranit.To je otázka 5tis. a je od něj napořád klid.Tu je odkaz kde ti ho odstraní. Jinak musim dodat že minimum aditiv diesel znamená nízká hladina aditiv tzn. že by stačilo dolít aditiva.Která jak jsem psal výše by stála 4-5tis. což je stejná částka jako odstranění FAPu. [upravil dne 30.3.2010 sekaj] Citovat
CelticGirl Odesláno 30. březen 2010 Autor Odesláno 30. březen 2010 Sekaj: Děkuji Ti! Všeobecný info o tom FAPu se rozhodně hodí, už jsem slyšela totiž i názory, že odstraněním toho filtru to auto nesplní emise atd.. Jak vidím, tak tady garantují, že nikoliv, dokonce to má spoustu výhod.. moc děkuju za radu! Citovat
sekaj Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 Už moc lidí z PC ho od Karla má venku včetně mě (před rokem) a zatím sem neslyšen že by si někdo stěžoval.Se mnou tam přijel jeden maník s Focusem v nozovim režimu ze Slovenska cca.300km. Citovat
simas Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 Emise splnis bez problemu, odzkouseno Citovat
P607Olda Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 Já bych ho teda neodstraňoval, když už ho tam konstruktér dal. Nejezdíš někdy na Moravu? tel. 583 411 572. Repasovaný filtr 7500, dolití aditiva asi 3000. Hláška minimum aditiv diesel znamená, že je potřeba dolít aditivum (a pak to v diagnostice nastavit, což stojí 1000 anebo znatelně míň v uvedeném servisu). Ženám fandím, zjisti si tady různé rady a případně zavolej na uvedené číslo, vezme to taky žena a zjisti si informace, ceny atd. PS: znáš skupinu Celtic Woman? [upravil dne 30.3.2010 P607Olda] Citovat
sekaj Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 Ti P607Olda : Počítej že 2HDi má nádržku na cca. 4-5l aditiv,takže dolití 3tis nepřipadá v úvahu a servisák též nebude dělat zadáčo. [upravil dne 30.3.2010 sekaj] Citovat
CelticGirl Odesláno 30. březen 2010 Autor Odesláno 30. březen 2010 Původně zaslal: P607Olda Já bych ho teda neodstraňoval, když už ho tam konstruktér dal. Nejezdíš někdy na Moravu? tel. 583 411 572. Repasovaný filtr 7500, dolití aditiva asi 3000. Hláška minimum aditiv diesel znamená, že je potřeba dolít aditivum (a pak to v diagnostice nastavit, což stojí 1000 anebo znatelně míň v uvedeném servisu). Ženám fandím, zjisti si tady různé rady a případně zavolej na uvedené číslo, vezme to taky žena a zjisti si informace, ceny atd. PS: znáš skupinu Celtic Woman? [upravil dne 30.3.2010 P607Olda] Na Moravu bohužel jezdím max cestou do Bratislavy . Vím, že to znamená dolít aditivum, ovšem aditivum je tam plná nádržka (to je tak jediné, co umím zkontrolovat) a hlásí to stejně.. proto jsem to dala následně do servisu v Praze, kde mi sdělili, že to je na výměnu FAPu.. tady jsem s touto tématikou projela snad všechno, někdo říká, že dokud není hláška ucpanýho filtru, tak by neměnil, jiní ano.. nechci nic zanedbat, tak jsem si řekla, že klidně, ovšem mě zarazila cena, když se tu všude dočítám o tom, že repasovanej filtr stojí kolem osmi tisíc.. jestli se mě prostě nesnaží natáhnout jen proto, že si myslej, že ženská neumí číst na netu K Tvému P.S. skupinu Celtic woman neznám ;-). Svůj nick mám na základě přízně Irska, čili Keltů a fotbalového klubu Celtic FC, určitě jsi narážel na to :-) Citovat
sekaj Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 Nádržka může být plná ale když se dolívala nemusel servisák vynulovat počítadlo proto pc hlásí min aditiv. Citovat
jenda.gregor Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 ahoj... tak už vím jak se dělá za těžké peníze repase fap filtru. Brácha dělá v autoriz.servisu a doma na 807mi ho udělal a super!! stačí jen tech.benzín a do vymontovaného dílu lejte benzín až vám bude ze spodu kapat a pak ho opatrně zapalte. Po vyhoření rozebrat přírubu a zbytek sazí vyklepte a profoukněte vzduchem. Vyzkoušeno a supr! Citovat
P607Olda Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 O cenu 4,5 l aditiva se nechci přít, chce se to prostě zeptat. Může hlásit málo aditiva, když to servisák nevynuloval, to má sekaj pravdu. Druhá verze může být, pokud má nádržka čidlo, a to je vadné, tak je to na výměnu komplet nádržky (absolvoval jsem to na 406, za 7000:fnuk - ovšem musím říct, že přes moje pochybnosti, to pomohlo, od té doby je to OK). Uvedený servis je v Zábřehu. Jak říkám, aspoň tam zavolej, anebo tam zajeď - ve srovnání s perspektivou placení 22 tisíc je to maličkost. Citovat
P607Olda Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 PS: jak jsi kontrolovala, že aditiva je plná nádržka? Je tam docela blbý přístup. Jsi si jista? Citovat
CelticGirl Odesláno 30. březen 2010 Autor Odesláno 30. březen 2010 Dle návodu, který jsem si tady našla autí jsme vysadili u kamaráda a postupovali dle zdejších rad, tady člověk najde všechno Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.