dusann Odesláno 27. březen 2010 Odesláno 27. březen 2010 Dobrý den, svítí mi kontrolka ABS, tak jsem proměřil všechny čidla. Jedno vykazuje odpor cca 370 kiloOhmu oproti ostatním třem 1100 Ohmu Čidlo je půl roku staré, tak se ptám jestli ho můžu reklamovat. Děkuji. Citovat
HonzaZ Odesláno 27. březen 2010 Odesláno 27. březen 2010 Snad velký, ne? Ještě bych preventivně zkontroloval konektor a zda někde není uskříplý kabel. [upravil dne 27/3/10 HonzaZ] Citovat
Ferry Odesláno 27. březen 2010 Odesláno 27. březen 2010 jo pardon, prehledl jsem predponu kilo, kazdopadne je mimo spravnou hodnotu, ktera ma byt kolem toho 1050Ohm Citovat
HonzaZ Odesláno 27. březen 2010 Odesláno 27. březen 2010 Jasně, stane se. S tou zárukou asi tak, pokud to bylo montováno v servisu, tak by se to asi nechalo na ní uhrát. Pokud byla výměna svépomocí, tak to asi nebude lehké. Citovat
EXI.60 Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 Původně zaslal: HonzaZ Jasně, stane se. S tou zárukou asi tak, pokud to bylo montováno v servisu, tak by se to asi nechalo na ní uhrát. Pokud byla výměna svépomocí, tak to asi nebude lehké. jestli nebude na čidle vidět mechanické poškození,tak to možná půjde reklamovat:myslim Citovat
HonzaZ Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 Většina prodejců ND má na faktuře malou klausuli, že pro uplatnění záruky má být díl montován v odborném servisu. Citovat
EXI.60 Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 Původně zaslal: dusann Dobrý den, svítí mi kontrolka ABS, tak jsem proměřil všechny čidla. Jedno vykazuje odpor cca 370 kiloOhmu oproti ostatním třem 1100 Ohmu Čidlo je půl roku staré, tak se ptám jestli ho můžu reklamovat. Děkuji. A kde si ho kupoval?Jakej obchod? Citovat
sweetyboy Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 prosim jak zjistim jak je na tom moje čidlo?nejakej navod jak se to promeřuje..nejlepe i navod kde ho hledat...mam problem se zadnim levym kolem..obcas se mi rozsviti kontrolky po novem nastarvovani treba shasnou a uz nesviti...v servise mi vymazal chybu z pocitace a bylo to asi 14 ok ale uz se mi to tu zase objevilo ale opet jen na chvili:myslim Citovat
AnotherOne Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 Daj dole koleso, k náboju kolesa vedie kábel, žiadny iný tam nie je. Sleduj ho k najbližšiemu konektoru, ten rozpoj. Konektor má dva kontakty, meria sa odpor medzi nimi. Hore máš uvedené hodnoty aké by mal mať. [upravil dne 19.4.2010 AnotherOne] Citovat
sweetyboy Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 jednu hloupou otazku tu jeste mam....nevim co je to za obrazek na tom merici..kam ho nasmerovat a je jedno na kterym je cerna cast meraku a na kterym cervena?myslim ty merky...ja si akorat umim zmerit jestli jdou draty nejaky volty:mad: Citovat
AnotherOne Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 Malo by to byť grécke písmeno omega Ω alebo slovo ohm resp násobky kΩ kohm. Na polarite nezáleží. [upravil dne 19.4.2010 AnotherOne] Citovat
sweetyboy Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 jo tohle na meraku mam tak vyzkusam..diky prosim jen orientacni cena noveho cidla kdyby bylo spatny? [upravil dne 19/4/10 sweetyboy] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.