Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, svítí mi kontrolka ABS, tak jsem proměřil všechny čidla. Jedno vykazuje odpor cca 370 kiloOhmu oproti ostatním třem 1100 Ohmu Čidlo je půl roku staré, tak se ptám jestli ho můžu reklamovat. Děkuji.

Odesláno

Jasně, stane se. S tou zárukou asi tak, pokud to bylo montováno v servisu, tak by se to asi nechalo na ní uhrát. Pokud byla výměna svépomocí, tak to asi nebude lehké.

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

Jasně, stane se. S tou zárukou asi tak, pokud to bylo montováno v servisu, tak by se to asi nechalo na ní uhrát. Pokud byla výměna svépomocí, tak to asi nebude lehké.

jestli nebude na čidle vidět mechanické poškození,tak to možná půjde reklamovat:myslim
Odesláno
Původně zaslal: dusann

Dobrý den, svítí mi kontrolka ABS, tak jsem proměřil všechny čidla. Jedno vykazuje odpor cca 370 kiloOhmu oproti ostatním třem 1100 Ohmu Čidlo je půl roku staré, tak se ptám jestli ho můžu reklamovat. Děkuji.

A kde si ho kupoval?Jakej obchod?
  • O 3 týdny později...
Odesláno

prosim jak zjistim jak je na tom moje čidlo?nejakej navod jak se to promeřuje..nejlepe i navod kde ho hledat...mam problem se zadnim levym kolem..obcas se mi rozsviti kontrolky po novem nastarvovani treba shasnou a uz nesviti...v servise mi vymazal chybu z pocitace a bylo to asi 14 ok ale uz se mi to tu zase objevilo ale opet jen na chvili:myslim

Odesláno

Daj dole koleso, k náboju kolesa vedie kábel, žiadny iný tam nie je. Sleduj ho k najbližšiemu konektoru, ten rozpoj. Konektor má dva kontakty, meria sa odpor medzi nimi. Hore máš uvedené hodnoty aké by mal mať.

[upravil dne 19.4.2010 AnotherOne]

Odesláno

jednu hloupou otazku tu jeste mam....nevim co je to za obrazek na tom merici..kam ho nasmerovat a je jedno na kterym je cerna cast meraku a na kterym cervena?myslim ty merky...ja si akorat umim zmerit jestli jdou draty nejaky volty:mad::mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...