martin.holub Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 Ahoj, tak jsem dnes zapnul A/C klimatizaci (nepoužívaná od podzimu), a chladí jen velmi málo. Když zmáčknu knoflík A/C, slyším cvaknutí, že se zapne a začne foukat po chvíli trošku studenější zvuk - ale opravdu hodně málo chladnější. Je třeba vyměnit náplň, nabo zkontrolovat něco jiného? Pokud vyměnit náplň, kolik to zhruba stojí ?? (P406 Break - old model 1998, manuální klimatizace) Citovat
ozzy56 Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 na Výstavní ulici,v blízkosti prodejny RALL (autodíly) je levný klimaservis,dá se domluvit... Citovat
kajvet Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 počítej kolem tisícovky,měl jsem úplně stejenj probém...Já byl přímo v Peugeotu se 607mou, prý to bylo skoro prázdné....napustili to barvimem a náplní...faktura 1.440,-Kč. A klima krásně fouká. Citovat
martin.holub Odesláno 26. březen 2010 Autor Odesláno 26. březen 2010 Původně zaslal: ozzy56 na Výstavní ulici,v blízkosti prodejny RALL (autodíly) je levný klimaservis,dá se domluvit... super, zkusím to tam. Tys tam byl osobně? máš dobrou zkušenost? aby \"levný\" servis byl i kvalitní :-) Citovat
MilanF1 Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 Já jsem na P306 nechával doplnit klimu, asi ji 10 let nikdo nedoplnoval, protože byla úplně prázdná. V Barumce mě to stálo necelý tisíc korun. Pokud se nepletu, tak v návodu je psáno, že by se klima měla zapínat jednou nebo dvakrát do měsíce minimálně na pět minut, aby byla zaručena její správná funkčnost - to říká můj manuál. Taky se mohlo stát, že ti někudy to chladivo mohlo uniknout, jenom doplnění může být dočasné řešení, když to brzy uteče. Já to risknul bez kontroly, jenom nechal doplnit. Předchozí majitel o doplnování klimy nic neříkal. PS: když byla prázdná klima, tak mi tam taky něco cvaklo, ale nechladilo. Někde jsem tu však četl, že kdy není chladivo, kompresor nezapne ... tak nevím. Citovat
MACI Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 Původně zaslal: ozzy56 na Výstavní ulici,v blízkosti prodejny RALL (autodíly) je levný klimaservis,dá se domluvit... Kolik tam stoji desinfekce a pripadne doplneni klimy? Chladi jak ma, ale desinfekci by to asi chtelo Citovat
ozzy56 Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 ptal jsem se a odsátí,vakuovku a napnění za pětikilo,říkal...,desinfekci nevím Citovat
Ferry Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 jj chce to aspon jednou mesicne pustit tak na 10 minut aby se prohnal systemem olej, promaznul se kompresor a tak, ja po dvou letech od dodelani klimatizace do meho auta doplnoval asi 200gr chladiva (celkova napln je 800g) Citovat
Chepp Odesláno 27. březen 2010 Odesláno 27. březen 2010 da se na tu dezinfekci koupti ten sprej.. za par kacek.. kolem dvou stovek.. a jo kdyz to clovek udela poradne tak je to super... nepocitam co to smrdelo po zapnuti po minule zimne.. ale ted zapnu a nic jenom krasny vonny cisty vzdousek... zadny smrad... a to sem akorat 2x to tim sprejem vystrikal a jeste mi zbylo... Citovat
MACI Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 A kam jsi ten sprej nastrikal? V interieru jsi prostrcil tu hadicku pres vydechy vetrani nekam dovnitr, a nebo naopak z motoroveho prostoru nekam kde to nasava vzduch, za kabinovy filtr..? Citovat
ozzy56 Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 je to na tom spreji i s obrázky...,stříká se tam,jak píšeš (předtím demontáž kabin. filtru a pak nový filtr) Citovat
MACI Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 Tak fajn, diky. Zajdu mrknout do Halfords jestli tam maji nejake levne spreje. Slysel jsem ze se ma Halfords z CR stahovat, moc jim tady business nejde, tak budou mit ruzne akce a vyprodeje Citovat
Chepp Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 jo jinak sem chtelk dodat... ale je to na vlastni nebezpeci.. trosku co mi zbylo sem strikl ke filtru a na setinu sekundy zapl vetrani aby to nasalo vsechno.. bylo tam toho dost.. ale je dobry prekry ty vydechy.. nebo budes vypadat jako snehulak... ale tim kratkym zapnutim my to nasalo vsude. jak rikam na vlastni nebezpeci. Citovat
ozzy56 Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 tak ventilátor topení MUSI být zapnutý,aby nasávaný vzduch donesl tu účinnou látku ze spreje do celého klimazařízení takže néé jen setinu vteřiny... Citovat
Chepp Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 aha... teda tak to potom muj sprej mnel spatny navod... tam to nebylo n apsane... sem to zkusil jenom tak.. Citovat
martin.holub Odesláno 7. duben 2010 Autor Odesláno 7. duben 2010 Původně zaslal: ozzy56 na Výstavní ulici,v blízkosti prodejny RALL (autodíly) je levný klimaservis,dá se domluvit... tak jsem dnes zabloudil do Paugeot Auto Tichý (na Rudné) a jen tak se zeptal na naplnění klimy a kontrolu. Řekli mi 740,- !! Tak jsem se objednal na příští týden a jsem zvědav. Netušíte někdo, jestli tam uplatním kartičku Peugeot klub -10 % sleva ??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.