Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, zrovna měním kola na autě a jedno (prvý přední) mi za žádnou cenu nejde sundat. Páčím jak můžu ale drží mrcha... Nemáte někdo nějaký fígl jak to kolo dostat dolů?

Odesláno

Otazka je ci pises o samotnom kolese alebo o skrutkach, ak ich mas pripecene, tak skus obrovskou paku (duta vodarenska trubka tak 1,5 - 2m a skusit zabrat, ak ohnes trubku alebo zlomis kluc, tak mas zapecene skrutky ... (ak mas skrutky vonku moju poznamku jednoducho ignoruj :D:D)

Odesláno

Díky za rady, nakonec jsem se držel hesla že když něco nejde silou, půjde to ještě větší silou;) Auto jsem pořádně podepřel a kopal tak dlouho dokud to nepovolilo... Takže už mám přezuto a můžu vyrazit vstříc jarnímu počasí:papa

Odesláno

no ja to dělám tak když nejde kolo nebo kotouč dolů když mam auto ve vzduchu tak jen nalehko našroubuju šrouby nastartuju zařadím rychlost rozdočím kolo a rychle zabezdím a vždycky mi to odskočilo;)

Odesláno

vazelínu na šrouby na kola? nejsem sebevrah :) a co se týká zareznutí, od tý doby, co při každé výměně čistím náboje kol čističem na brzdy (odmašťovač), se mi nic podobnýho nestalo.. výměna kol není jen o tom, přehodit kola, ale také o provedení lehké údržby..

Odesláno

Já si myslím, že tazatel šrouby dolů dostal, jenom to kolo nešlo. Pak je jedno, zda jsou šrouby namazané. Já je tedy vždycky trochu stříknu konkorem a utahuji \"až to zaprdí\". Tak příště prostě namazat i náboj, aby to šlo dolů. Jinak pokud to pořád nejde, doporučuji brzdovou kapalinu, nejlépe starou klasiku ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...