Demo Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Přátelé mám problém. 13. března tohoto roku jsem koupil vůz VW Passat. Od soukromého prodejce. Do dnešního dne mi nedodal velký technický průkaz s odhláškou. Tvrdí mi, že mi auto odhlásil už minulé pondělí, ale omylem ho poslal na špatné PSČ. To se může stát. ALE !!! Dnes jsem kontaktoval magistrát, na kterém to měl odhlásit a k mému překvapení mi bylo sděleno, že dotyčným nic ohlášeno nebylo. S dotyčným jsem odpoledne mluvil a říkal mi, že auto odhlášeno je, ale že se mu dopis vrátil jako adresát neznámý…. Jsou dvě možnosti : a, buď mě vodí za nos a dělá ze mě kokota b, na úřadě je bordel a opravdu se chyby stávají Co mám dělat? Díky za rady. [upravil dne 24.3.2010 Demo] Citovat
oddie Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Stavit se za dotyčným, TP mu sebrat, ať již s odhláškou nebo bez, a pokud je bez, udělat si odhlášku sám (na základě plné moci, kterou z něj taky vyraž). Citovat
Qcko Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 a) aj b) je spravne:papa ... kazdopadne ho otravuj, alebo za nim zajdi osobne:bacha Citovat
Demo Odesláno 24. březen 2010 Autor Odesláno 24. březen 2010 Co podaní trestního oznámení z podvodu? Citovat
Dundee Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Trestním oznámením si moc nepomůžeš. Zařídil bych se podle Oddieho rady. Nebo na základě kupní smlouvy bych na magistrátu požadoval duplikát s tím, že bývalý majitel originál někde ztratil... Citovat
Demo Odesláno 24. březen 2010 Autor Odesláno 24. březen 2010 Je fakt, že kupní smlouva je řádně sepsaná.... Citovat
bara Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 To,že máš KS v tomto bordelu nic neznamená.Klidně může udělat několik věcí.A to prodat doklady,nebo na ně postavit jiné auto a nebo tě oznámit,žes mu to típnul a vrátí mu to zpět a klidně to sekne znova.Totiž dokazovat tu něco je nad lidské síly např KS,takže radím jediné.Vezmi sebou ranaře a buď z něj vytřep originál nebo kopii odhlášenou na tebe,bo B je správně dělá z tebe kokota.Jednej rychle. Citovat
Demo Odesláno 24. březen 2010 Autor Odesláno 24. březen 2010 Nechce si někdo z Brna udělat v sobotu výlet? Oběd platím... [upravil dne 24.3.2010 Demo] Citovat
Šalda Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Sorry za ale nedíval ses náhodou po Mondeu??:aut jinak v sobotu bych měl být doma, tak není problém, rád si zajedu na výlet s bonusem:D:bacha Citovat
Edison Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Ještě je tu možnost, že auto jednou nenajdeš na místě, kdes ho zanechal... A práva se nedomůžeš... :-(( Citovat
Jenda 309 Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 Původně zaslal: Edison Ještě je tu možnost, že auto jednou nenajdeš na místě, kdes ho zanechal... A práva se nedomůžeš... :-(( Vzhledem k tomu že je to fauwe pašík tak mi tahle možnost přijde víc než pravděpodobná..... nebo jsou tu všichni zbytečný pesimisti a je to všechno jen shoda náhod... Každopádně jak bylo řečeno sobotní výlet to jistí. Citovat
Benžík Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 Jednou jsem kupoval papiry na auto od nakyho podivnyho typka. Velkej tlustej holohlavej zjizvenej, jak nakej gangster a vypadal jak pitbul, kteryho mel na zahrade, dobrej pocit jsem z nej nemel. A taky nabizel ze to odhlasi a papiry posle postou. Papiry jsem si od nej odvezl a domluvili jsme se tak, ze spolu dojdeme na dopravku a odhlasime to. On tam neprijel tak jsem to odhlasil bez nej. [upravil dne 25/3/10 Benžík] Citovat
Michael coupé Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 Vodí tě za nos pokud by se děla jen jediná věc na úřadě,tak o tom vím(jako majitel i po telefonu) a pokud tvrdí,že udělal odhlášku tam o tom na úřadě vědí pomocí PC hned,žádnej dopis se nekoná,lže. Přihlásit auto bez majitele je docela mazec a u nás se mi to nepovedlo,ale jde to jen je to na dlouho.úřad pod,který patří prodávající musí vystavit duplikát s duplikátem převedou složku do tvého místa bydliště,kde ti to pak následně udělají asi za 100Kč,mě se nechtělo čekat,tak jsem si pro VTP zajel osobně :-D trocha pláče,odprosení a měl jsem ho v ruce (pláč se nekonal z mé strany,ale na začátku celkem hrdina :-D ) Jednoznačně se tě někdo snaží podělat.Hlídal by jsem si auto. [upravil dne 25/3/10 Michael coupé] Citovat
.mycTD Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 borec proste potreboval prachy, ted obiha veritele a na nejake papirovani ohledne auta \'neni cas\', to je bezny pristup. podvod, jak pripravit kupce o auto se da naplanovat elegantneji. myslim si, ze kdyz na nej vletis, tak ti ty papiry rad vyda. Citovat
Demo Odesláno 25. březen 2010 Autor Odesláno 25. březen 2010 Pánové, dneska jsem dostal fotku podacího lístku. Dopis měl být odeslán včera dopoledne, takže nyní jsem v práci, ale odpoledne valím na poštu. Auto nestojí na adrese mého trvalého bydliště, ale na druhé straně mešta ve garáži. Citovat
Qcko Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 Prajem ti, nech sa ti to vsetko podari ako ma, dufam, ze ti postou naozaj pridu papiere ktore maju aby si pokojne spaval, presne kvoli takymto veciam vzdy najprv vybavujem papiere a potom prachy, ked je clovek \"poctivy\", tak na to pristupi ...alebo zistil ze auto nestoji pred tvojim barakom a su nahrani, tak sa na to vykaslal Citovat
Šalda Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 Demo, kdyžtak se ozvi, má nabídka platí Citovat
Demo Odesláno 25. březen 2010 Autor Odesláno 25. březen 2010 Šaldo, díky. Po bližším prozkoumání lístku jsem zjistil, že byl poslán až dnes... Takže uvidím zítra... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.