Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, nejakej dobrak:bacha mi sundal přední pravou lištu nárazníky, jenom ten chrom a nikde ho nemaj skladem, nevite nahodou, kde by se dal sehnat? Prikladam obrazek jak to vypada

Odesláno

ja som v jeseni tiez zhanal len tu chromovu,ale v Peugeote mi povedali ze sa to dodava len komplet cele s tou ciernou..78 euro,:bojim tak radsej chodim aj nadalej s prasknutou...

Odesláno

Zde v tomto vlákně jsem se dotazoval na tu zadní lištu. a je tam i cena kterou zjistil Honza. A teď jsem ještě našel fakturu a vena byla v Artcomu Olomouc 1035,-Kč.

[upravil dne 22/3/10 Laďa]

Odesláno

Najeď na zbozi.cz, dej vyhledat Peugeot 407, pak zvol použité zboží a tam máš několik majitelů bouraných 407 na jakékoli náhradní díly a tam by jsi to mohl sehnat za lepší cenu. Co mám tak zkušenosti, tak na vrakáčích 407 skoro nejsou :(

Odesláno
Původně zaslal: Laďa

Však v automediku (odkud je obrázek) ji mají za 430,-Kč .

[upravil dne 22/3/10 Laďa]

To je sice pravda, ale uz jsem ji tam objednaval 3x a pokazdy mi prisla smska, ze stornujou objednavku, protoze neni na sklade:myslim

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak uz ji mam :roker Nakonec jsem sehnal na autodily.vojkov.cz/ sice neni na internetu uvedená, ale po emailu jsem si ji objednal a druhy den jiz byla pripravena. Diky za rady:papa

Odesláno
Původně zaslal: Ringit

Tak uz ji mam :roker Nakonec jsem sehnal na autodily.vojkov.cz/ sice neni na internetu uvedená, ale po emailu jsem si ji objednal a druhy den jiz byla pripravena. Diky za rady:papa

čo ťa stála???

Odesláno
Původně zaslal: pajo30

Původně zaslal: Ringit

čo ťa stála???

670 Kč Coz neni tak horzny, kdyz uvazim kolik stoji v peugeotu a jak dlouho bych na ni musel cekat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...