Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dělali mi destičky u Vašendy, domluvil jsem si s nima kdy to tam přivezu, ráno jsem jim to dovezl, v poledne to bylo hotový, cena 1500,- Mám taky 306D /96.

Odesláno

to zvladnes sam ne? auto na zvedak, kolo dolu, par sroubu, vymacknes pistek novy desticky koupis vsude mozne a za par minut to mas vymeneny. ;)

Ja si je menim sam.

Aspon se neco priucis.

[Editován dne 27/9/04 dtyrkas]

Odesláno

tojo nic na tom není, jen si omrkni jak je tam převlečená ta sponka, on je to pak docela hezkej hlavolam:papa

Odesláno

Tak výměnu destiček dělají skoro všude, kde se něco děje okolo aut. Od každého autoservisu přes takové ty uni servisy typu spei, carmen výfuky atd. až po pneuservisy (co vím tak to dělají Barum pneuservisy, ale to bude dělat skoro každý)

Upřesni místo, kde bys to měl ideální, protože Praha je dost velká a najde se konkrétní místo...

Nevím jak mají ty firmy dělaný zásobování případně co mají skladem, ale jestli hledáš něco bez objednávání dílu atd. tak zvol nějaký peugeot servis nebo servisy typu auto stangl, aps nebo jak se jmenuje ten na Chodovci..ty by to mohli mít skladem

Odesláno

cpt. CHIP: tvoje prispevky mi zacinaji silne pripominat jisty druh SPAMu.

Pod temer kazdym tematem je tvuj prispevek typu desticky mame, kapaliny mame, kontrolky mame, cerpadla mame, .....ale na normalni reklamu asi nemate.

Odesláno

V nekterych prispevcich se lidi primo ptaji, kde to sehnat, takze bych rekl, ze jim to muze pomoct.

Je mi lito, ze ti to vadi, zatim to jeste nikdy nikde nikomu nevadilo, naopak byl rad, ze se mu to dostalo primo naservirovano az pod nos.

Odesláno

CHIPe, buď se ptej nebo odpovídej, ale s tím svinstvem běž jinam. To, že ti admin bude tolerovat spam, ještě neznamená, že to k něčemu bude. Jen idiot by si něco objednal od někoho, kdo se na nějakém fóru schovává za nick. Když už nemáš na víc, než si dělat reklamu takhle, tak sem pěkně hoď jméno firmy a ostatní detaily.

A ještě se domáhat objednávek přes U2U - to už je drzost. To si myslíš, že tohle fórum je tady proto, aby to nahradilo objednávkový systém?

A že to ještě nikomu nevadilo? Fakt? Všichni, kterým jsi poslal svůj zas*anej opruz, ti odpověděli, že jsou z toho rozkoší bez sebe, že?

Taková chucpe, sakra, to jsem se zase vytočil...

btw: vrchního dodavatele z tebe udělají teprve spokojení zákazníci, ne nějaký slint, který si sám napíšeš do signatury.

[Editován dne 3/10/04 graver]

Odesláno

Destičky seženeš skoro všude od 400 do 1500 záleží na kvalitě. Raději měkké , než hodně tvrdé. Když už nekupuje člověk originál,měl by si zjistit vlastnosti toho co kupuje, někteří výrobci dělají tvrdé desky, které doporučůjí používat jen s jejich kotouči. Důležité je tedy aby desky nebyli moc tvrdé a měli odprašovací drážku, pokud je na originálech.

Opravy na počkání dělá třeba Temposervis a to kupodivu za poměrně přijatelné ceny.

Další možnost je vyměnit si desky sám. Jesli máš novější auto v dobrém stavu, neměl by to být problém, předpokládá to základní zročnost a nářadí.

Schodíš kolo, povolíš třmen vyhodíš staré desky, vyčistíš pečlivě ten bordel co tam zbyl, zkontroluješ prachovky když budou ruplé tak co nejřív vymněnit, když v pohodě, tak je očistíš můžeš je i prostříknout. Naházíš tam nové desky, utáhneš a zkusíš, jetli nejsou volná pouzdra a nehejbe se ti třmen. Kolí zpátky a můžeš jet, když je všechno v pořádku můžeš za necelou hodinku zvládnout i s malym heverem obě strany.

Když neni člověk komyto, tak to má i tu základní výhodu, že víš co si dělal a jak i v kakém je to stavu. Když sem viděl kvalitu práce v některých servisech, tak to není zanedbatelná výhoda.

Odesláno
Napsán autorem graver

CHIPe, buď se ptej nebo odpovídej, ale s tím svinstvem běž jinam. To, že ti admin bude tolerovat spam, ještě neznamená, že to k něčemu bude. Jen idiot by si něco objednal od někoho, kdo se na nějakém fóru schovává za nick. Když už nemáš na víc, než si dělat reklamu takhle, tak sem pěkně hoď jméno firmy a ostatní detaily.

A ještě se domáhat objednávek přes U2U - to už je drzost. To si myslíš, že tohle fórum je tady proto, aby to nahradilo objednávkový systém?

A že to ještě nikomu nevadilo? Fakt? Všichni, kterým jsi poslal svůj zas*anej opruz, ti odpověděli, že jsou z toho rozkoší bez sebe, že?

Taková chucpe, sakra, to jsem se zase vytočil...

btw: vrchního dodavatele z tebe udělají teprve spokojení zákazníci, ne nějaký slint, který si sám napíšeš do signatury.

[Editován dne 3/10/04 graver]

Zhruba takhle: vzhledem k tomu, ze jsem na pozvani kamarada navstivil a zaregistroval se na tomto foru, tak jsem tady novy a neschovavam se za nick, ale zatim jsem nestacil kontaktovat adminy a nabidnout jim slevy pro klub odmenou za reklamu, coz je vcelku bezna praxe prospesna pro obe strany.

Omlouvam se jestli nekoho tak silene moc pohorsilo, ze jsem zatim sahl k tomuto provizornimu reseni. Nicmene podpis bych nevidel jako drzost, ale spis trochu jako nadsazku. A dotazy na dil pres U2U uz psali lidi driv, nez jsem zacal trochu vic psat, kdyz jsem mel jenom podpis, je to tam hlavne proto, aby se neptali v jednotlivych tematech, kde bych to pak tezko dohledaval a nemusel si toho vsimnout.

A to ze jsem se vcera trochu rozepsal - tak jsem procital forum a videl ze dost lidi neco shani, tak jsem jim rovnou napsal o moznosti, coz jim muze pomoct a chytnou se toho, nebo je to nezajima a budou to ignorovat - bezna vec fungujici mezi inteligentnimi lidmi - vec nabidky a poptavky.

No a jestli toho bylo moc - tak pochop - nebavilo me mit u nicku napsano novacek, tak to neberte tak vazne.

Pokud to pohorsi vetsinu a jste si jisti, ze nema cenu kontaktovat admina a zajistit pro vas klub neco uzitecneho, tak ja s klidem odejdu, je to na vas. :papa

Jinak jeste bych rad dodal ke kritice, ze mam odpovidat, nebo se ptat, ze kdyby jsi cet, tak krom komercnich aktivit jsem na nekolik dotazu zde odpovidal a snazil jsem se poradit. Takze ze me nemusite delat hned vyvrhela fora ano ? ;)

[Editován dne 3/10/04 cpt. CHIP]

Odesláno
Napsán autorem cpt. CHIP

Pokud to pohorsi vetsinu a jste si jisti, ze nema cenu kontaktovat admina a zajistit pro vas klub neco uzitecneho, tak ja s klidem odejdu, je to na vas.

...ale jo admina urcite ma cenu kontaktovat, kazda sleva se muze hodit (jen ty SPAMy jsou na h....o:mad: )

(ikdyz ja od tebe stejne nic nekoupim, protoze Praha je trochu z ruky:P)

[Editován dne 3/10/04 NiceOne]

Odesláno

cpt. CHIP

snažím se chodit na forum často, ale přeci jen pořád číst a hlídat každou novou odpověď nebo příspěvek není v mých silách, proto se omlouvám pokud si už něco o sobě psal..pokud ne tak by určitě bylo prospěšné a užitečné uvést pár informací o sobě...kde sídlíš, tel. číslo, co jsi (jen obchod s náhr. díly nebo servis?) případně jak je servis vybavený tj. jaké opravy děláte, kde se servis nalézá, cena za práci...atd.

Jinak jako nového člena tě vítám a pokud budeš vědět odpověď na nějakou otázku položenou ve foru tak prosím odpovídej, věcné, praktické a užitečné odpovědi se cení zlatem a byla by škoda je nemít....rozhodně mi méně vadí příspěvky s reklamou nebo doporučením než příspěvky s nulovým obsahem...

Odesláno

Takze: dnes jsme meli s Masinkou moznost se setkat, trochu se poznat a popovidat si o tomto foru a malem i moznost zadriftovat si na letisti :D

Co z toho plyne ? Spamy konci, maximalne obcas si dovolim nekomu neco nabidnout, pripadne soukromou cestou, pokud uvidim, ze se vyslovene po necem pta, pripadne nekde po dohode kde zverejnovat ruzne aktualni nabidky, ktere se nekomu muzou hodit.

Dress: mas naprostou pravdu, zatim jsem zde byl velmi strucne predstaven jednim z mala lidi, kteri me znaji jiz delsi dobu, ale je mozne, ze si toho spousta lidi nevsimla.

Nevim uz co v tom predstaveni bylo vsechno uvedeno, kazdopadne az trochu doresime par veci, predstaveni bude kompletni, doufam ze vice viditelne a hlavne doufam, ze se osobne seznamime na nejakem srazu, protoze preci jenom jen pres net se duvera jen tezko ziskava.

Kdyz jen strucne odpovim na nektere otazky: sidlime v Chebu, ale to neni moc podstatny, protoze vznika odnoz v Praze a strednich Cechach - Benesovsky okres.

Zatim bohuzel nejsou vhodne alespon trochu reprezentacni prostory, takze se musime spokojit alespon s tim, ze je kam dat zbozi :(

O servis se nejedna, jedna se ciste o autodily, pneumatiky, ocelove rafky, rafky z lehkych slitin (Ronal) a okrajove nejake tuningove zalezitosti, jen jako doplnek co si vyzadala poptavka.

Co se tyka autodilu, tak se snazime vyplnit mezeru mezi prodejem originalnich dilu v zastoupeni jednotlivych automobilek a mezi obchody s druhovyrobou. Snazime se dodavat spise kvalitnejsi osvedcene dily vyrobcu pro prvovyrobu i za cenu, ze jsou drazsi nez druhovyroba. Rozumny clovek si totiz za kvalitu priplati, ale zaroven je rad, ze ji ma levneji a nemusi tak delat takove kompromisy. Samozrejme ne vzdy je k dispozici prvovyroba, takze i nejaka ta druhovyroba se najde, pripadne je mozne u nekterych produktu si zvolit vyrobce.

Takze alespon takhle strucne bych zacal a nebojte, pokracovani priste :cool:

Jinak za svou osobu dekuju za uvitani, zrovna pred chvili jsem opet napsal odpoved na otazku s problemem, ktery jsem uz parkrat resil, takze si myslim, ze jsem napsal odpoved, ktera by mela dotycnemu pomoci, tak snad....taky nemam rad zvasty s nulovym obsahem, proto take odpovidam jen do temat, o kterych si myslim, ze mam co rict.

Takze snad konecne je vse vysvetleno a konec valky, howg :papa

Odesláno

To CHIP: Tak to už je jiný kafe. Když jsem ránou kouknul na první stranu seznamu příspěvků, tak už to rozhodně nevypadá, že bys tu psal o ničem, takže mea maxima culpa. Údaje o firmě tu máme taky, takže OK. Holt mě trochu rozhodil ten \"vrchní dodavatel\" - nic ve zlým.

Odesláno
Napsán autorem graver

To CHIP: Tak to už je jiný kafe. Když jsem ránou kouknul na první stranu seznamu příspěvků, tak už to rozhodně nevypadá, že bys tu psal o ničem, takže mea maxima culpa. Údaje o firmě tu máme taky, takže OK. Holt mě trochu rozhodil ten \"vrchní dodavatel\" - nic ve zlým.

Jojo, snazim se ;)

To vrchni ber s nadsazkou a je to v pohode, holt jinde uz jsem vrchni, tady se jeste musim lip uvest, holt sila zvyku :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...