Guest Brendik Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 Čaute neviete ako zistím kod farby auta. Citovat
sekaj Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 Máš ho na A sloupku jek je psáno huštění pneu. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 Původně zaslal: Brendik Čaute neviete ako zistím kod farby auta. Nějak tak to vypadá [upravil dne 29/8/10 Gabriel 307] Citovat
Gabriel 307 Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 Původně zaslal: Pe.Tr Brendik : ee kod barvy je KPSC Nechtěl jsem nic psát protože jsem si nebyl jistý ale asi je fakt kód barvy KPSC protože jsem v Peugeotu nechal nastříkat kryt zrcátka a psali si KPSC:papa:super Citovat
Guest Brendik Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 Ako zistím podľa kodu EWPB farbu spreju na auto Citovat
Gabriel 307 Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 Původně zaslal: Brendik Ako zistím podľa kodu EWPB farbu spreju na auto Jaký barvy máš auto? Citovat
Existujuci Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 Ja mam kod farby na stlpiku ale iny kod mam napisany fixkou na security card ktora je ku klucom......ani v peugeot servise nevedia povedat ktora je ta \"prava\"...Asi tak. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 Původně zaslal: Existujuci Ja mam kod farby na stlpiku ale iny kod mam napisany fixkou na security card ktora je ku klucom......ani v peugeot servise nevedia povedat ktora je ta \"prava\"...Asi tak. V síti Peugeot je platný kód na A sloupku.Ptal jsem se na to proč je v TP jiný kód barvy.Bylo mi řečeno že to je pro případ,kdybych jsem si kupoval barvu mimo síť Peugeot(v nějakém krámě na barvy-nemyslím tím drogerie TETA) Citovat
Existujuci Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Původně zaslal: Gabriel 307 Původně zaslal: Existujuci Ja mam kod farby na stlpiku ale iny kod mam napisany fixkou na security card ktora je ku klucom......ani v peugeot servise nevedia povedat ktora je ta \"prava\"...Asi tak. V síti Peugeot je platný kód na A sloupku.Ptal jsem se na to proč je v TP jiný kód barvy.Bylo mi řečeno že to je pro případ,kdybych jsem si kupoval barvu mimo síť Peugeot(v nějakém krámě na barvy-nemyslím tím drogerie TETA) Ja som potreboval nastriekat poskodene dvere.Lakovac mi namiesal farbu na PC podla kodu na stlpiku a teraz mam dvere svetlejsie ako zbytok auta.(serie ma to) pritom mi v origo servise nevedeli nijako vysvetlit preco mam dva kody laku.... Citovat
Guest Brendik Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Původně zaslal: Gabriel 307 Původně zaslal: Brendik Ako zistím podľa kodu EWPB farbu spreju na auto Jaký barvy máš auto? Auto je bielej farby. Citovat
omegascream Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Existujuci: daj fotku ako moc je to výrazné. Mne tiež pred nedávnom striekali dvere a mám pocit, že sa celkom trafili.... Citovat
HonzaZ Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 On je trochu problém ve stárnutí barvy na autě. Kód je dobrý pro základní odstín, ale barvu je potřeba doladit podle současného stavu. Citovat
sekaj Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Ono pokud nastříkal poškozené dveře světlejším odstínem asi to nemá co dočinění se stárnutím barvy. Citovat
JuroSK Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 staci dobry lakovac a vsetko dopadne ok ja mam 6r auto daval som si striekat dvere aj blatnik nechcel ani kod iba chcel stary diel podla neho si namiesla farbu a trafil sa presne nevidno vobec rozdiel vo farbe Citovat
Existujuci Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Původně zaslal: omegascream Existujuci: daj fotku ako moc je to výrazné. Mne tiež pred nedávnom striekali dvere a mám pocit, že sa celkom trafili.... Tu je dokaz.Zadne dvere su striekane,len nechapem preco zo zadnym blatnikom sedia a s prednymi dverami nie. (striekane boli iba dvere,nic viac). Citovat
Gabriel 307 Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Původně zaslal: Brendik Původně zaslal: Gabriel 307 Původně zaslal: Brendik Ako zistím podľa kodu EWPB farbu spreju na auto Jaký barvy máš auto? Auto je bielej farby. Nahoď sem VIN pozriem v servisboxe:super Citovat
omegascream Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Existujuci: tak to je dosť veľký rozdiel. Ináč mne hovorili a aj to je trochu vidno, že sa to zastriekava do stratena - dvere nalakujú komplet a to čo je okolo nich starou farbou, prelakujú tou novou kúsok do stratena aby tam nebol skok. Nemáš to vzadu tak spravené? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.