Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

kod farby auta

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Brendik : ee

kod barvy je KPSC

Nechtěl jsem nic psát protože jsem si nebyl jistý ale asi je fakt kód barvy KPSC protože jsem v Peugeotu nechal nastříkat kryt zrcátka a psali si KPSC:papa:super
Odesláno
Původně zaslal: Existujuci

Ja mam kod farby na stlpiku ale iny kod mam napisany fixkou na security card ktora je ku klucom......ani v peugeot servise nevedia povedat ktora je ta \"prava\"...Asi tak.

V síti Peugeot je platný kód na A sloupku.Ptal jsem se na to proč je v TP jiný kód barvy.Bylo mi řečeno že to je pro případ,kdybych jsem si kupoval barvu mimo síť Peugeot(v nějakém krámě na barvy-nemyslím tím drogerie TETA);)
Odesláno
Původně zaslal: Gabriel 307

Původně zaslal: Existujuci

Ja mam kod farby na stlpiku ale iny kod mam napisany fixkou na security card ktora je ku klucom......ani v peugeot servise nevedia povedat ktora je ta \"prava\"...Asi tak.

V síti Peugeot je platný kód na A sloupku.Ptal jsem se na to proč je v TP jiný kód barvy.Bylo mi řečeno že to je pro případ,kdybych jsem si kupoval barvu mimo síť Peugeot(v nějakém krámě na barvy-nemyslím tím drogerie TETA);)

Ja som potreboval nastriekat poskodene dvere.Lakovac mi namiesal farbu na PC podla kodu na stlpiku a teraz mam dvere svetlejsie ako zbytok auta.(serie ma to) pritom mi v origo servise nevedeli nijako vysvetlit preco mam dva kody laku....

Odesláno

Původně zaslal: Brendik

Ako zistím podľa kodu EWPB farbu spreju na auto

Jaký barvy máš auto?

Auto je bielej farby.

Odesláno

staci dobry lakovac a vsetko dopadne ok ja mam 6r auto daval som si striekat dvere aj blatnik nechcel ani kod iba chcel stary diel podla neho si namiesla farbu a trafil sa presne nevidno vobec rozdiel vo farbe

Odesláno
Původně zaslal: omegascream

Existujuci: daj fotku ako moc je to výrazné. Mne tiež pred nedávnom striekali dvere a mám pocit, že sa celkom trafili....

Tu je dokaz.Zadne dvere su striekane,len nechapem preco zo zadnym blatnikom sedia a s prednymi dverami nie. (striekane boli iba dvere,nic viac).

Odesláno

Ako zistím podľa kodu EWPB farbu spreju na auto

Jaký barvy máš auto?

Auto je bielej farby.

Nahoď sem VIN pozriem v servisboxe:super
Odesláno

Existujuci: tak to je dosť veľký rozdiel. Ináč mne hovorili a aj to je trochu vidno, že sa to zastriekava do stratena - dvere nalakujú komplet a to čo je okolo nich starou farbou, prelakujú tou novou kúsok do stratena aby tam nebol skok. Nemáš to vzadu tak spravené?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...