Veja Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 Pánové, prosím Vás, kdo víte kde je cyklovač stěračů? Nějak mě zlobí a bude to nejspíš tento problém. A co vše obnáší jeho výměna? Díky Citovat
Dave_k Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 Je to relé č.3. Kód u peugeotu 6555 73 a cena 3642,-. Možná by šlo nahradit nějakou lacinější variantou od jiného výrobce jako to jde u 306 a 406, ale těžko říct. [upravil dne 20/3/10 Dave_k] Citovat
Veja Odesláno 20. březen 2010 Autor Odesláno 20. březen 2010 Původně zaslal: Dave_k Je to relé č.3. Kód u peugeotu 6555 73 a cena 3642,-. Možná by šlo nahradit nějakou lacinější variantou od jiného výrobce jako to jde u 306 a 406, ale těžko říct. [upravil dne 20/3/10 Dave_k] Ještě se asi hloupě zeptám, ale kde to mám hledat? U pojistek to není, nějakou obdobnou krabičku mám u motoru. A ta výměna mě snad nebude stát tolik peněz jelikož bych měla mít ten přerušovač někde z vraku 605, ale jestli ne, tak je to slušná položka... Citovat
Dave_k Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 Já 605 neznám, ale tipoval bych někde pod volantem. Za pojistkama apod. Třeba zapni blinkry nebo stěrače a poslouchej odkud jde cvakání relé. Citovat
P607Olda Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Teda, už si nepamatuju, jak to bylo na 605 (prodáno před 11 lety), ale pokud je tam možnost nastavit interval, tak bych poruchu hledal v nastavovacím prvku - znečištěné kontakty. Popiš přesněji, co to znamená \"nějak mě zlobí\". 605-tek se teď rozebírá hodně, asi nebude problém sehnat náhradní díl. Citovat
Veja Odesláno 21. březen 2010 Autor Odesláno 21. březen 2010 Původně zaslal: P607Olda Teda, už si nepamatuju, jak to bylo na 605 (prodáno před 11 lety), ale pokud je tam možnost nastavit interval, tak bych poruchu hledal v nastavovacím prvku - znečištěné kontakty. Popiš přesněji, co to znamená \"nějak mě zlobí\". 605-tek se teď rozebírá hodně, asi nebude problém sehnat náhradní díl. Náhradní 605tku mám doma, takže to ani neřeším, jen řešim kde co mám hledat, jelikož nemůžu sehnat manuál k ní... Jinak mě to zlobí v tom, že stěrače jednou jdou, pak nejdou, zastavujou se uprostřed okna, nejde první ta nejnižší poloha-to přerušované stírani, a tak podobně to se mnou laškuje... Citovat
Veja Odesláno 21. březen 2010 Autor Odesláno 21. březen 2010 Původně zaslal: Dave_k Já 605 neznám, ale tipoval bych někde pod volantem. Za pojistkama apod. Třeba zapni blinkry nebo stěrače a poslouchej odkud jde cvakání relé. Ok, díky za radu, ale tam mám tušení, že to právě není, ale samozřejmě tam ještě juknu. Citovat
Guest servisman Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 prolez tady tyto stránky je tam toho plno manuál elektrika a pod ale ne česky http://www.peugeot605.eu/ Citovat
suchos Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Verco, tohle mi sterace delaly taky, zastavovaly se uprostred okna, nechtely dobehnout dolu, je to opravdu tim cyklovacem, vymenil sem ho z jiny 605 a uz to chodi jak ma. rele jsou v panelu z druhy strany pojistek ( pod volantem ) , je to pristup uplne na houno, porod tak na 2 hodky, byl sem zkroucenej jak zizala... ten panel se musi uvolnit,myslim 2x sroubek z prava - od pedalu, vyklonit dolu, vytahat vsechnu kabelaz - a ze tam toho je pozehnane a kabely kratky, pak uvidis ty rele. V normalnim aute vymena rele na par minut, v P605 se na to nezapomina :D Citovat
mmartinkovic Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 VEJA: myslim ze najprv pozri kontakty na motorceku. Mne to robilo tiez a bol zaoxidovany kontakt pri krytke na motorceku. dales korozia na rotore a celkovo voda v motorceku. ked som vymenil morotcek, tak to islo. myslim ze cyklovacom to nebude. mne to robilo presne to iste, zastaval kde chcel, cyklovac sa pustal kedy chcel a ako chcel. odstavoval, kde chcel. a vsetrko to mal na svedomi motorcek a kontakty. Citovat
Veja Odesláno 22. březen 2010 Autor Odesláno 22. březen 2010 Kluci zatim díky, zkusim s tim něco provést a když to nepůjde, tak se opět ozvu... Citovat
tagorarichard Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 o vikendu jsem to tvořil a byly to zatuhle uhliky.dělalo to to same Citovat
mmartinkovic Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Nemas vazelinu na kontaktoch ??? Alebo posunutu kontaktnu plosku, su tam asi 3 ale 4 kontakty, v kruhovom tvare a po nom chodia \"zberace\", ktore prenasaju \"stavu\" do motorceka. To popozeraj, pripadne pozri ci mas podotahovane ramena stieracov. Citovat
comm Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 vsetko je skontrolovane a pozeral som aj tie zberace a vsetko je na svojom mieste je to ako nove a kontakty su vporiadku tak neviem preco to robi. Ja podozrievam tu elektroniku co sa o to stara ako je hore popisane este tu pozrem ci je v poriadku. dik Citovat
mmartinkovic Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Mne to robilo tiez kadeco, a nakoniec to bol odpaleny drot na vicku dekla na tych zberacoch. Najprv som myslel ze to je packa stieracov ale bol to kabel a aj motorcek uz nebol v najlepsej kondicii. Citovat
comm Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 no to chapem ked to mas odpalene ale u mna nic nie je odpalene som to este premeral a stele to robi vsetko som skontorloval uz jdine skontrolovat tu jednotku co to riadi len som pozeral cenu no pekne mastna. Citovat
mmartinkovic Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Skus iny prepinac, iny motor a ak to bude robit stale to iste, potom to bude rele regulovania cyklovaca, si myslim. Citovat
Weri 605 Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 Mě nejdou vůbec už dva roky.. Řeším to \"rainoffem\" a jsem v pohodě.. po anabázi vyndavání blinkrovýho relé, který je hned nakraji se do těch stěračových vzadu ani pouštět nebudu .. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.