Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

začalo mi hučet ložisko a chci se zeptat jestli se to dá opravit doma popřípadě kolik stojí mám možnost sehnat SKF za 1586kč ale zdá se mi to drahé:myslim

Odesláno

Děkuju odvezu to do servisu na tu opravu technicky nemám ale ta cena ložiska je opravdu krutá a 160€ v P je docela ulet. Mám ještě prosbu na AnotherOne kde scháníš prosím ty plánky na servis je z nich krásně poznat jak na to:super

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Původně zaslal: byny

...mám možnost sehnat SKF za 1586kč ale zdá se mi to drahé:myslim

Zrejme to nebude SKF VKBA3683 alebo je to suprová cena lebo normálna je dvojnásobná.

ano je to ono:myslimže to je momentálně nejlepší cena
Odesláno

Děkuju odvezu to do servisu na tu opravu technicky nemám ale ta cena ložiska je opravdu krutá a 160€ v P je docela ulet. Mám ještě prosbu na AnotherOne kde scháníš prosím ty plánky na servis je z nich krásně poznat jak na to:super

public.servicebox.peugeot.com registrácia zdarma.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

public.servicebox.peugeot.com registrácia zdarma.

dík skusím to
Odesláno

Ak chceš meniť len ložisko, potrebuješ lis, ak by si však menil súčasne aj náboj, tak ti stačí sťahovák a vymeníš to aj doma

Čo sa týka ceny, tak ja som menil zadné za 114 € SKF a vedel by som ho zohnať aj za 94€, ale bacha, kolega fachman, čo má trocha kontakty vravel, že minule zhabali tuším v poľsku celý kamión SKF z ČÍNY!!! Tak teraz aby človek veril obchodníkom:blicismajlik

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mám něco podobného na zadním, v pátek taky přehodím na léto a uvidíme... jestli mi hučí ty nové drahé zimní pneu, asi někoho ubiju :)

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Chlapi příjde vám normální že na sw-čku odejdů po 90tis obě ložiska na jedné straně ? přední aj zadní ! a ta cena :o to asi v peugeotu padli na hlavu . na 406 sem měnil ložiska po 250tis.km a 12 rokoch a ta 407 švárova je chce už u 90tis a je to 2004 :o a to sem chtěl 407 :( s takovíma cenama a spolehlivosťů no nevím :myslim:myslim zlatá 406

Odesláno
Původně zaslal: bosslibor

Chlapi příjde vám normální že na sw-čku odejdů po 90tis obě ložiska na jedné straně ? přední aj zadní ! a ta cena :o to asi v peugeotu padli na hlavu . na 406 sem měnil ložiska po 250tis.km a 12 rokoch a ta 407 švárova je chce už u 90tis a je to 2004 :o a to sem chtěl 407 :( s takovíma cenama a spolehlivosťů no nevím :myslim:myslim zlatá 406

Hmm za 6 rokov 90 tisíc km:myslim Za akú cenu si videl to ložisko? Hold to auto nestojí 300 000 tisíc tak tomu zodpovedajú aj diely

Odesláno
Původně zaslal: bosslibor

Ono to není jen o spolehlivosti auta a dílů, ale taky o stylu a způsobu jízdy.

Odesláno

Né km sů v poho a rok je v poho ,jen mě zarazilo že vydrží tak málo ! Měnit ložiska po 90tis ? to je haluz a dvojnásob když stojí víc jak 3 táci jedno :myslim řekl bych že na ložiska má větší vliv km a né roky a 90tis je fakt málo na takový díl :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...