Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

cca před měsicem jsem měnil tyčku stabilizatoru na svem aute ta stara co tam byla ze začátku vrzala a pak to přešlo k bouchání, tak jsem ji vyměnil za nakou no name za 300,- cca a už začal dnes opět vrzat, a to když zacloumam autem do boku a pak někdy přes nerovnosti když jedu malou rychlosti

dnes jsem ještě měnil druhou byla taky špatná ale koupil jsem zn. Febi tak uvidim zda vydrží déle.....

co vy na to???:myslim

Odesláno
Původně zaslal: simpe123

Už jsem to tu jednou psal. Do 306 nekupovat levné repliky. ale plastovou.:super

[upravil dne 19/3/10 simpe123]

Bohuzel mam plastovou a ta to dela

Odesláno

Do injekční stříkačky s jehlou naber trochu vazelíny dobré jakosti( ne na jízdní kola) a stříkni do manžety. Tak se to dělalo na vozech značky žiguli, když začal skřípat spodní kulový čep na přední nápravě.

Odesláno
Původně zaslal: kobr

Do injekční stříkačky s jehlou naber trochu vazelíny dobré jakosti( ne na jízdní kola) a stříkni do manžety. Tak se to dělalo na vozech značky žiguli, když začal skřípat spodní kulový čep na přední nápravě.

dobrý napad manžeta se tak nak extreme neposkodí a dirka v ní bude nepatrná, jen musim najit misto kde je manžeta nejméně namáhana aby se dírka neroztáhla....

Odesláno
Původně zaslal: Speedy306

Přesně tohle jsme řešili na našem 1.9D a vyřešily to nový silentbloky, od te doby pokoj

Mysli tim silentbloky ktere jsou primo na stabilizatoru?

Odesláno

no silentbloky to v pravém smyslu slova jsou:)--silentblok je v překladu něco jako tichý blok (uložení) a ten samotný stabilizátor je na krajích upevněn v pryžových blocích :P

simpe to už napsal dříve..

[upravil dne 20/3/10 ozzy56]

Odesláno
Původně zaslal: ozzy56

no silentbloky to v pravém smyslu slova jsou:)--silentblok je v překladu něco jako tichý blok (uložení) a ten samotný stabilizátor je na krajích upevněn v pryžových blocích :P

simpe to už napsal dříve..

[upravil dne 20/3/10 ozzy56]

Přesně tak:) Ani to nebyl moc drahý, tuším nějak kolem 500kč

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...