Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mám zbrusu novou 308 sw. Podle nabídky před koupí by měla mít ESP.Dle návodu by měla mít vypínání ESP samostatným knoflíkem. Není tam. Jak jako laik poznám,že auto má ESP? Dá se dodatečně instalovat? Kolik to tak může stát?

Odesláno

No napadá mě, že bys mohl na prázdným parkovišti nebo něčem takovém jezdit do kolečka a zrychlovat. Jestli to nakonec ustřelí, nemáš ESP, jestli na hranici auto zareaguje a samo ubere, máš ESP. Ale jestli je auto zbrusu nové, volej prodejce a jestli tam není, chtěj řádnou slevu nebo jiný auto.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak dnes už bezpečně vím,že tam vůbec ESP není!!!! Když jsem na netu hledal skladový vůz 308 SW,naletěl jsem na mimořádnou nabídku Šudoma Třebíč s výbavou Premium +metaliza,hlavové airbagy,handsfree a ESP-cenově pro mne vůz zajímavější,než v Brně.Po telef.kontaktu mi tuto nabídku osobně znovu poslali ještě včetně foto tohoto krásného vozu a já to v euforii,kterou znáte, koupil v Třebíči v bezmezné důvěře,že je vše dle nabídky zabudováno.Premium výbava OK, airbagy a metaliza taky ,ale HF a ESP jak chceš při koupi kontrolovat? Zjistil jsem to bohužel až doma.Na reklamaci dealer odpovídá lží,že prý jsem si auto na místě vybral bez ESP(asi měl všechny za jednotnou cenu,že?). HF dodatečně dodal (mobilní,za 1500,ale funguje),ale k ESP se nehlásí. Tak píšu do časopisů,na ČOI,na Sdružení pro ochranu spotřebitele,na Černé ovce,atd.,ale asi mi to je houby platné.Ve smlouvě je pouze Premium a zákazníku,naletěl jsi,tak si trhni nohou.... Myslíte,že klamavou reklamu používají i ostatní dealeři?

[upravil dne 4/6/10 duml]

Odesláno

Samozrejme :blicismajlik

...a hlavne s ESP sa robia cachre, ludia vacsinou ani nevedia co to vlastne je, hlavne ze to ponukaju a je to kuuul:bojim

Odesláno

No ak si neni spokojny tak to reklamuj. Ak si predjaca strka hlavu do piesku tak uz jedine to dat do telky. A este by som napisal aj hlavnemu distributorovi v cechach akych maju koncesionarov.

Odesláno

Vezmi zaslanou nabídku, která obsahuje ESP a chtěj aspoň dodatečnou slevu. Jinak je práskni ČOI. Advokát a případná žaloba za to asi v tomto případě nestojí.

Odesláno

Díky za podporu,borci! Je mi jasné,že jako předmět kupní smlouvy dávají prodejci jen ten základ,třeba Premium 1,6VTI a není obvyklé vypisovat třeba všech 25 položek z nabídky,na což jsem právně doplatil i já.Věřil jsem tomu,že na jedné straně je přímo definovaná nabídka vozu za přesně uvedenou cenu a na druhé straně můj zájem za tuto cenu tento skladový vůz koupit.Centrální prodejce jen povrchně prověřil mou stížnost,odpověděl lží dealera Šudomy ,že prý jsem si vybral a hlavně ,že jsem se na to při koupi nezeptal.Napíši ted ještě na Peugeot přímo do Francie,jestli takové nekalé praktiky provozují v celé své prodejní síti. Jen by mě zajímalo,zdali se s těmito čachry už někdo z vás u prodejce nových vozidel setkal ?

Odesláno

Já nevím, ale pokud máš tu nabídku od nich v ruce a je tam ten vůz s ESP tak by to mělo být domahatelný, ne? Vždyť nemůžeš být odborník který koukne a vidí, to už se má bát člověk i při koupi novýho auta?:bojim

Přece když kupuju nový auto tak s ním taky nepojedu na diagnostiku zjišťovat co tam je a není když už jsem si ten vůz vybral dle nějaké nabídky od prodejce. Poslali ti nabídku, podle ní jsi se rozhodl pro tento vůz a jestliže tě neupozornili, že neodpovídá té nabídce tak je to dle mého zatajení informací a podvodné jednání!

Já bych se spojil s právníkem, samotnýho tě odpálkujou, případně televize..

Jo a změn si název toho topicu, ať je to víc na očích, takhle to moc neříká.

Dal bych něco jako Nekalé praktiky prodejce Peugeot - chybí ESP

[upravil dne 4/6/10 Sagic]

Odesláno

pokud máš někde v kupní smlouvě popsané jakou to auto má vybavu viz. ESP... a neni fyzicky v autě a auto Ti bylo předáno bez této výbavy , pak se jedná o podvod.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...