Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potřeboval bych poradit ,jak odstranit asi 45cm rýhu na čelní kapotě.Slyšel jsem o nějaké tužce? Nechci dávat přestříkat celou kapotu,stačilo by to co nejlépe minimalizovat:myslim

Můžu dodat foto

Odesláno

dandan ak tá ryha nie je moc hlboká skús toto http://odstranovac-skrabancov.weebly.com/ ja som to použil na menšie škrabance okolo kľučiek (škrabance od prsteňov atď...) a som nadmieru spokojný. Škoda že som to pred použitím nenafotil, teraz to vyzerá tak ako by to vyšlo zo salónu. A je to aj bežne dostať kúpiť v predajniach s autopríslušenstvom.

[upravil dne 18/3/10 Judes]

[upravil dne 18/3/10 Judes]

Odesláno

Tak to by naozaj zaujimalo, ci ten zazracny prostriedok na ryhy funguje, a ak ano, ako, Neverim tomu, že by ine firmy platili velke peniaze za prostriedky na odstranenie ryh, potom 5 h lestili, ked tu je toto :-)

Odesláno

Ide o to aká je hlboká ryha. Ak je zasiahnutý len vrchný krycí lak tak to ide samozrejme rozleštiť. Funguje to tak, že sa okolitý lak prakticky zbrúsi na úroveň hĺbky ryhy. Ja používam Safe Cut od Turtle vax. Keď je ryha až do farby prípadne do podkladu tak môžeš leštiť koľko chceš. Potom už len použiť korekčné ceruzky s origo farbou a krycím priesvitným lakom. Dajú sa objednať v Peugeote pre konkrétne auto a ani nie sú drahé. Výsledný efekt je ale rozpačitý.

[upravil dne 19.3.2010 AnotherOne]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...