Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja som s takymi na STK bol, a mam tam este keramicke dosticky.

Najskor stlacil brzdu ze ved ti to nebrzdi, pozeram na neho ze coo...

Potom ma napadlo ze tie keramiky treba bud zahriat alebo trosku viac tlacit ked su studene. Tak mu vravim nech zatlaci.

Tak pustil znova dupol na brzdu a ... vyhodil auto z valcov :D

Pozeral ako puk, potom 10 minut obdivoval brzdy :D

Ale problem s nimi nebol ziadny :papa

Odesláno

Můžeš si tam dát jaký chceš, pokud jsou pro to auto určený a ve stejným rozměru, nemůže říct ň.

Brembo má na vše samozřejmě atestace a hmologace takže se nejedná o nic zakázanýho.

Odesláno
Původně zaslal: comm

nechaj si ich objednat z anglicka mas to viac nez polovinu lacnejsie a ani posta ta potom nazabije a znacka je ta ista osobna skusenost!!!!!!

se zahranici nemam zkusenost,mas nejaky stranky kde a neco o tom odeslani z ciziny sem do ceska?

Odesláno

Na STK naprosto žádný problém, není u takového homologovaného dílu z tohohle hlediska žádné omezení :papa. Nemám pay pal účet, tak nakupuji z e-bay přes sprostředkovatelskou agenturu. Při asistovaném nákupu + převodu dolaru na libru (euro), ta \"moje\" agentura má účet v dolarech, jsem teď platil za zboží v ceně s dopravou 1400Kč agentuře 1500Kč. Při tom jak zřídka nakupuji se mi to vyplatí...Vychází to tak +- 8 procent z ceny...http://www.cz-ebay.cz/asistovany-nakup.htm

Odesláno
Původně zaslal: comm

nechaj si ich objednat z anglicka mas to viac nez polovinu...

Ja mam tiez brzdy z UK :mrk

Boli naozaj lacnejsie viac ako polovica.

Guest dreamtalks
Odesláno

ono je tam vsechno tak nejak skoro o polovinu levnejsi. Treba i ceny 406tek Coupe. Ale holt ten volant v pravo je tu problem :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...