jofo Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Tak a uz mam prvy problem s mojim Tichomirom. Po cca 350 km jazde som zaparkoval a po 2 hodinach nastartoval a ups. Engine managment system faulty. Nesvieti ani kontrolka motora, motor ide v pohode, nic zvlastne. vravim no pekne v cudzom svete a este 350km prec od domu. Domov som prisiel v pohode a na diagnostike ukazalo ze nizka hladina aditiva. Myslel som ze nizku hladinu hlasi nejako inac ako Low aditive level alebo nieco. Teraz neviem ake aditivum tu zhanat eolys 176 alebo DPX42. A dalsia vec kolko tam toho naliat. Sranda ze v tech. podmienkacj je napisane ze treba dolievat a vymenit filter po 180000 a mne to vyhlasilo ked som mal 179390km. Takze ten kto to pisal sa moc nepomylil. [upravil dne 27/3/10 jofo] [upravil dne 27/3/10 jofo] Citovat
Budhas Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 ak koukám, že je to pěkně spočítaný...já mám podle VINka aditivim DPX42...nejsem si jistej, ale ty už máš rok 2005 a tam už by se měl lejzt EOLYS 176...Myslím, že tady na fóru je někdo, kdo se přes VIN dostane k servisním informacím, tak hoď požadavek a on ti to vyhledá....Ale ta hláška je docela zajímavá...taky bych čekal něco jiného... Citovat
AnotherOne Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 Túto hlášku vyhodí auto keď počas jazdy máš stlačený plyn a brzdu súčasne. Nestalo sa ti náhodou, že si zavadil o brzdu pri stláčaní plynu? Citovat
jofo Odesláno 17. březen 2010 Autor Odesláno 17. březen 2010 To s tou brzdou sa mi nestalo. Normalne som zaparkoval vypol motor po dvoch hodinach som sa vratil nastartoval a hned to vypisalo. Po zmazani chyby to uz nebolo, ale ked som sa previezol tak 5km tak to nabehlo zas. Takze budem cistit fap wapkou a dolievat aditivum, len musim zistit presne ake tam ide a hlavne kolko. Citovat
jofo Odesláno 17. březen 2010 Autor Odesláno 17. březen 2010 Pre ANOTHERONE. Ty by si vedel zistit ake aditivum tam ide a kolko? Ty mas predplateny ten service box? Ja sa dostanem len na zakladne info a tiez sa mi nedaju otvorit niektore diely. Kliknem na napravu a ukaze mi ze nema ziadne dostupne dokumenty. Tu je vin: VF39U4HXE92211070. Dakujem. Citovat
HonzaZ Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 Máš DAM 10378, datum výroby 8.4.2005, je to modernizovaná 607ma, interval výměny FAPu 180000km, aditivum Eolys 176. Eolys 176 se dává od DAM 9492. Citovat
AnotherOne Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 To je kód dátumu výroby, prakticky poradové číslo dňa od nejakého dátumu. Citovat
jofo Odesláno 17. březen 2010 Autor Odesláno 17. březen 2010 Aha myslel som si ale nebol som isty. Zajtra pojdem pohnat tu stavicku, lebo dnes maju iri svoj ozransky sviatok svateho patrika. Diky moc vsetkym. Citovat
Budhas Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 Původně zaslal: jofo Aha myslel som si ale nebol som isty. Zajtra pojdem pohnat tu stavicku, lebo dnes maju iri svoj ozransky sviatok svateho patrika. Diky moc vsetkym. To zas bude v alejích nablito... Citovat
jofo Odesláno 17. březen 2010 Autor Odesláno 17. březen 2010 Aleje vyhynuli uz minuly rok. Zajtra bude aspon klud v praci lebo tu maju taky zvyk ze si mozes vybrat 3 dni do roka ked ti je zle od alkoholu. Normalne rano zavolas ze si sick ze mas hang over po nasom opicu a v pohode. Nejdes do prace. Oni ked mozu chlastat tak su ako z retaze urvany. Sak preto parlament zakazal podavat alkohol po 12 tej v noci. Ked bolo otvorene do rana tak chlastali az do rana a nikoho to netrapilo ze musi ist do prace. Dospelo to az do takeho stavu ze jeden cas sa nechodilo do roboty lebo boli vsetci ozraty. A preto ta 12ta. Ked som sa pytal sefa ze preco tak piju ked vedia ze ides na druhy den do prace tak on ze sak skus prestat ked mozes az do rana. Po 4 pivkach ti to je jedno tak sedis az do rana. Citovat
Budhas Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 Pro mě trošku nelogický a nepochopitelný myšlení.Ale je vidět,že jinej kraj,jinej mrav. Citovat
jofo Odesláno 17. březen 2010 Autor Odesláno 17. březen 2010 No to hej. A to je jedna z mala takych pikosiek co sa alkoholu tyka. A vseobecne mi trvalo dlho kym som si zvykol na niektore veci co u nas su samozrejmost a tu je to uplne naopak. Ale zajtra idem pozhanat ten sirupcek a dam vediet. Citovat
jofo Odesláno 20. březen 2010 Autor Odesláno 20. březen 2010 Tak v pondelok buem mat aditivum 3 lite za 100 euro bez papiera. V sobotu vycistim fam dolejem sirupcek a uvidime. Citovat
P607Olda Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 Niektoré autá majú plavák v nádrži aditíva, niektoré vypočítavajú množstvo aditíva odčítaním vstreknutej dávky od množstva plnej nádrže (aditíva) - v tom prípade treba na diagnostike vpísať koľko aditíva si dolial. [upravil dne 20.3.2010 P607Olda] Citovat
jofo Odesláno 20. březen 2010 Autor Odesláno 20. březen 2010 Dnes som to mal na zdvihaku a videl som tu nadrzku na aditivum a nevidel som tam nic take ako plavak. Iba hadicky zapojene do takej nejakej malej okruhlej srandy a jedna trubka isla ako keby do nejakeho cidla. Skumat to budem viacej v sobotu ked to budem doplnat. Na tomto je to trochu ine ako na 607 do 2004. isto dam vediet a pokusim sa spravit aj dokumentaciu. Citovat
Budhas Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 Původně zaslal: jofo Dnes som to mal na zdvihaku a videl som tu nadrzku na aditivum a nevidel som tam nic take ako plavak. Iba hadicky zapojene do takej nejakej malej okruhlej srandy a jedna trubka isla ako keby do nejakeho cidla. Skumat to budem viacej v sobotu ked to budem doplnat. Na tomto je to trochu ine ako na 607 do 2004. isto dam vediet a pokusim sa spravit aj dokumentaciu. á už to mám zasebou a fotodokumentaci už jsem taky udělal... Citovat
jofo Odesláno 20. březen 2010 Autor Odesláno 20. březen 2010 No ja to mam uplne ine. Ja nemusim davat dole ten podblatnik len zhodit koleso. No nic spravim aj ja fotodokumnetaciu nech to mame nakomplet. Citovat
Budhas Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 Aha..??Tak to se omlouvám, to jsem nevěděl... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.