Czedisonek Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Milí kolegové, pokoušel jsem se hledat ale nějak jsem nenašel. Mám evasion 2.0 HDI 16V 80 kw, typ RHW, fap to ještě nemělo, to víte, že. Co se děje: posledních několik týdnů pozoruji, že auto chvilkama jede jak z praku, ale najednou znatelně umře a je problém to trošku popohnat. Jakoby mě někdo držel nebo co. Do stoupání je to tak na 70km/h, děs. Vůbec to nemá život. Pak se to třeba po nastartování u benzínky zase rozjede a mastí. Nebo to napřed nejede a pak se to zlepší, pak zas třeba zhorší, a tak. Myslel jsem napřed že třeba sajrajt v naftě a to beru omv a dávam i vif. Ale třeba po naftě od robin oil to jelo jak fík tak nevim. Při podřazení na 4 v kopci jsem měl i trošičku pocit že to malinko zaškubalo.Nevím jestli to má spojitost ale začalo to tak nějak od chvíle co jsem měl v mrazech zatuhlej pedál plynu a vůbec se nehejbal pak najednou povolil. Filtr naftový i vzduchový jsou tam nový chvilku. Olej je castrol magnatec diesel 10w-40. Nevíte co s tím je ? Váha nebo co myslíte ? Díky za názory. [upravil dne 15/3/10 Ferry] Citovat
Qcko Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Vaha vzduchu? Skusit vycistit, je tu aj navod, ako jemne na to, aby sa neznicila... ...alebo vyskusaj inu naftu, OMV nie je ziadna vyhra (aspon tu u nas nie) ... napr. Benzinu alebo co ja viem Citovat
shark734 Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 mohla by to byt aj vaha, mne to tiez robilo a po vycisteni prestalo... ked ju budes cistit nepouzivaj lieh(vlastna skusenost)- zacalo mi to nejako moc zrat naftu...da sa kupit sprej na cistenie vahy za nejakych 5€ a niekde som cital ze to je izopropylalkohol a da sa to zohnat v lekarniach(samozrejme nie v spreji).. prestalo mi to blbnut ked som vymenil rozvody a vsetky mozne filtre co sa len dali, tak nieje na 100% iste ze to robila vaha Citovat
kodajz Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 s volnoběhem problémy nemáš? Já jsem měl problém s volnoběhem a současně s občasnými výpadky výkonu za jízdy. Váhou vzduchu to nebylo. Bylo to ukostřením potenciometru plynu. Být tebou, začínám od nejjednodužšího-vyčištění váhy. Citovat
Czedisonek Odesláno 16. březen 2010 Autor Odesláno 16. březen 2010 s volnoběhem problémy nepozoruju, chová se pořád stejně, ale že by to tedy souviselo s tím plynovým pedálem jak byl úplně tvrdej ? Citovat
Skullman Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 pomůže pročištění drv ventilu a klapky sání a váhy vzduchu? Citovat
Skullman Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 pomůže pročištění drv ventilu a klapky sání a váhy vzduchu? Citovat
fifowole Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 ja to resil zrovna nedavno.. viz tady: a opravdu po vycisteni vahy problemy odeznely \"tuk tuk\" a jeste mi to auto celkem ozilo..ale ja tam mel teda sajrajtu po predchozim majiteli..ani na to nechci vzpominat a pouzil jsem an cisteni toto: http://www.liqui-moly.cz/detail/cistic-na-vahy-vzduchu-novinka jeste mi zbylo.. Citovat
kodajz Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Původně zaslal: Wensdy Mám občas podobné problémy. Mi svítila kontrolka, tůstával viset volnoběh a občas to mělo za jízdy výpadky výkonu. Jak zůstal viset volnoběh, odpojil jsem konektor od potenciometru plynu, zase spojil a ot hned klesly. Pomohlo zvlášť ukostřit ten konektor. Citovat
Czedisonek Odesláno 16. březen 2010 Autor Odesláno 16. březen 2010 všichni tipují tu váhu... Ale co třeba takoví mistři svého oboru a odborníci na slovo vzatí jako Oddie nebo Medvěd nebo PP205?? Citovat
MatrixChose Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 A proč teda nezkusíš tu váhu vyčistit? Těch možností je prostě víc. Jinak se nechci Medvěda nijak dotknout, ale nevšiml jsem si, že by to byl nějaký mechanik, zvlášt v oboru elektronicky řízených motorů... Citovat
Czedisonek Odesláno 25. březen 2010 Autor Odesláno 25. březen 2010 Ještě ne, auto je právě v servíce. Ale tou váhou to není to už mi dali vědět. Ani ostatní typické bolesti to nejsou. Počkáme. Citovat
Chepp Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 neco obdobneho dnes cisteni vahy vzduchu zatim ok... Citovat
Czedisonek Odesláno 30. březen 2010 Autor Odesláno 30. březen 2010 Tak to prý vypadá na turbo... Jak se pozná že je v háji ? Jsou nějaký typický příznaky ? Díky Citovat
Mara773 Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 hlavní příznak že je turbo v háji je že začne značně papkat olej nejlepší je sundat přívodní hadici vzduchu do turba a zkusit vůle vrtulky radiální ( doprava, doleva ) je vždycky malá ale jak už se lopatky dotýkají stěny tak už je to špatně a axiální ( dopředu, dozadu ) vůle nesmí být žádná jinak nejlepší je změřit tlak turba a zjistíš kolik tlačí Citovat
Czedisonek Odesláno 30. březen 2010 Autor Odesláno 30. březen 2010 Tak turbo jako takový není v háji jen se prý děje to že lopatky jak se mají proměnlivě natáčet tak se to neděje, asi teda zatuhávají. Tím je auto bez patřičného výkonu. Taky mi přijde že to bere asi o litr víc nafty než dřív. Olej nežere. Poraďte prosím, díky Citovat
Czedisonek Odesláno 31. březen 2010 Autor Odesláno 31. březen 2010 Poradí mi někdo čím nejspíš ta závada vznikla ? Díky moc Citovat
kobr Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 Vem tu hadičku od ovládání přívěry turba( od plechovky) do huby, pro ty jemnocitné do úst a potáhni vzduch z hadičky do sebe. Pokud budeš nasávat vzduch, buď je díra v manžetce plechovky nebo nedrží hadička na plechovce. Tu hadičku stáhni z elventilu turba. Pokud z hadičky nenasaješ vzduch, tak je ovládání přívěry zatuhlé. [upravil dne 31/3/10 kobr] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.