Mik.e Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 měli jsme křížence pudl - špic na jaro plánujeme pořídit nového psa, zatím je plánován Labradorský Retriever, nebo Americký Stafordšírský bulteriér... takže bych mohl chytit další tipy od Vás Citovat
elton Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Přerostlou čivavu a je to velký obranář (25cm a 5kg) Citovat
punkac Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 měl jsem jezevčíka, nyní mám pod psa akorát náladu Citovat
Šalda Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Máme 4 Německý ovčáky, nedám na ně dopustit, možná bych ještě uvažoval o Československým vlčákovi Citovat
winco Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Ja mám jednu chlpatu potvoru...rasa je to všeliaka:D všetky rasy čo poznáš v jednom to je moje male neposlušne:D priklad aj fotku vola sa to že Rikina:D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Mneli sme dakedy nemeckeho spica, teda mame cca 8-9 mesicniho vlcieho spica Zalezi kam ten pes patri, tenhle celkem slusne steka, a obranuje pozemek rodinneho domu Raz sem byl u segri, a autak sem mnel pred domem, a ccca o pul dvanasty sem od ni jel, prijel pred dum, otvoril auto (este sem nekam sel) a on uz hulakal pri brane A ma draha polovicka ma zase bojovi plemeno Staforda ci jak se to pise ... To uz je takovej slon Tato je z dneska, to sem mu podaval salamu cez okno [upravil dne 14/3/10 Lubk0] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 A toto je jeho oblibeny misto, i kdyz radsi je vpredu To jak sem opravoval blatnik 2 dni dozadu ... [upravil dne 14/3/10 Lubk0] Citovat
tomike Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Toto ja nasa krasnucka hyperaktivna yorkshiracka Mimi, mimochodom sa stane o 10 dni matkou:). V jej malom telicku sa ukryva neskutocne mnozstvo energie. Najcastejsie ju vyuzivam ako prenosny alarm:D Citovat
BoneDaddy Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Jezevčík! Viz avatar nebo můj profil. Citovat
hloze-ja Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Ovcaky mam taky rad a CS vlcak, je parada. Nekdy... Ted mame 3/4 roku nemeckyho boxera. Se mi prvne moc nezdal, ale jsem si jeste pamatoval s kupirovanyma usima, no a kdyz ho mate malyho, tak je to mazel.. Venku se kamaradi, ale na zahradu uz cizi lidi prestava poustet a pousti hruzu sam. Pracovni plemeno... Citovat
hloze-ja Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Původně zaslal: Mik.e měli jsme křížence pudl - špic na jaro plánujeme pořídit nového psa, zatím je plánován Labradorský Retriever, nebo Americký Stafordšírský bulteriér... takže bych mohl chytit další tipy od Vás Nechci byt stoura, ale Labrador a S. Bulterier jsou povahove docela rozdilny plemena... Citovat
Dundee Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Máme Německýho ovčáka (fenu) a za měsíc jí přibude křížená kámoška (vyloženě směska, oba rodiče taky nejsou čistokrevný) Citovat
tomike Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Shwaara waw, nadhera. Krasna chihuahua, takato zrejme casom pribudne k nasej Mimi. ;) Citovat
shwaara Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Tomike: On je přítelkyně, já s ním jen občas machruju Citovat
Mik.e Odesláno 14. březen 2010 Autor Odesláno 14. březen 2010 Nechci byt stoura, ale Labrador a S. Bulterier jsou povahove docela rozdilny plemena... jj to jsou, ale o obou jsem si něco málo přečetl, a prostě nám padli do oka, možná, že nakonec bude něco jiného Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.