Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

měli jsme křížence pudl - špic

na jaro plánujeme pořídit nového psa, zatím je plánován Labradorský Retriever, nebo Americký Stafordšírský bulteriér...

takže bych mohl chytit další tipy od Vás ;)

Odesláno

Ja mám jednu chlpatu potvoru...rasa je to všeliaka:D všetky rasy čo poznáš v jednom to je moje male neposlušne:D priklad aj fotku vola sa to že Rikina:D

Odesláno

Mneli sme dakedy nemeckeho spica, teda mame cca 8-9 mesicniho vlcieho spica :)

Zalezi kam ten pes patri, tenhle celkem slusne steka, a obranuje pozemek rodinneho domu :) Raz sem byl u segri, a autak sem mnel pred domem, a ccca o pul dvanasty sem od ni jel, prijel pred dum, otvoril auto (este sem nekam sel) a on uz hulakal pri brane :P

A ma draha polovicka ma zase bojovi plemeno Staforda ci jak se to pise ... To uz je takovej slon :D

Tato je z dneska, to sem mu podaval salamu cez okno :D

[upravil dne 14/3/10 Lubk0]

Odesláno

A toto je jeho oblibeny misto, i kdyz radsi je vpredu :D To jak sem opravoval blatnik 2 dni dozadu ...

[upravil dne 14/3/10 Lubk0]

Odesláno

Toto ja nasa krasnucka hyperaktivna yorkshiracka Mimi, mimochodom sa stane o 10 dni matkou:). V jej malom telicku sa ukryva neskutocne mnozstvo energie. Najcastejsie ju vyuzivam ako prenosny alarm:D

Odesláno

Ovcaky mam taky rad a CS vlcak, je parada. Nekdy... Ted mame 3/4 roku nemeckyho boxera. Se mi prvne moc nezdal, ale jsem si jeste pamatoval s kupirovanyma usima, no a kdyz ho mate malyho, tak je to mazel.. Venku se kamaradi, ale na zahradu uz cizi lidi prestava poustet a pousti hruzu sam. Pracovni plemeno...

Odesláno
Původně zaslal: Mik.e

měli jsme křížence pudl - špic

na jaro plánujeme pořídit nového psa, zatím je plánován Labradorský Retriever, nebo Americký Stafordšírský bulteriér...

takže bych mohl chytit další tipy od Vás ;)

Nechci byt stoura, ale Labrador a S. Bulterier jsou povahove docela rozdilny plemena...

Odesláno

Nechci byt stoura, ale Labrador a S. Bulterier jsou povahove docela rozdilny plemena...

jj to jsou, ale o obou jsem si něco málo přečetl, a prostě nám padli do oka, možná, že nakonec bude něco jiného ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...