Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, jsem tu novy, mam takovy dotaz. Mam nove p206 asi 100tis. najeto. Mam takovy problem, ze pri rozjizdeni mi auto divne drnca/vibruje, hlavne kdyz se tedy rozjizdim do zatacky, tak jakoby na predku takovy divny zvuk drncavej. Co by to mohlo byt? Napadlo mě jestli nějaký silentbloka jaky, pripadne horni ulozeni?:-/

[upravil dne 13/3/10 Skullman]

Odesláno

bez rady?Mam prve auto, moc se v tom nevyznam,muzete mi rict,na co bych se mel zamerit,co bych si mel u 206tky,ktera ma dvoulitr a 100tis najeto zkontrolovat,co se tam nejcasteji poruchuje a co bych si mel radeji preventivne nechat zkontrolovat?

Odesláno

Vymenu klbu poloosi. Mne zas bucha pri max. vytoceni dolava prava strana. Mam vymenene ramena poloosi torzne tyce takze podla mna to buchoce tlmic a veci okolo toho. Pri jazde po trave je ticho.

[upravil dne 14.3.2010 Gitarista001]

Odesláno

Samotny klb neviem ale cela poloos na 2.0 diesel a benzin stoji 3300,- To ci je lepsie kupit samotny klb alebo celu poloos sa musis poradit so opravarom. Ja napriklad som menil pravu poloos presiel som 1500 km a manzeta ktora chrani klb pred prachom a vodou je uz roztrhnuta. Pritom poloos od vyrovy nemala vobec poskodenu manzetu a to som na nej nabehal 125000 km. Takze som si mohol nechat vymenit radsej klb a nechat tam povodnu manzetu a bol by pokoj.

• O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

mne sa tiež ozývalo take pukotanie na prednej naprave pri vytoceny do zákruty ale keď som vymenil spodne ramena a tyčky stabilizátoru tak prestalo ...mal som dosť rozpadnute take gumove uloženia na spodnom ramene...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

vnější kloub ke kolu je ke koupi samostatně, vnitřní kloub problémy netrpí, jeho výkyv je minimální a tam je nutno koupit celou poloosu , ke koupi je i repasovaná poloosa za zvýhodněnou cenu, mají však většinou gumové manžety oproti původním plastovým s dlouhou životností

Odesláno

tak urcite je to stabilizacna tycka mal som rovnaky problem ta tycka stoji cca 600 sk :)

A jednoduchy sposob ako to zistis ci to je ta stabilizacna tycka tak ze pootoc si koleso chyt ten klb na podu ten tycky a nech ti dakto zacne hrkat s autom na tej strane kde skusas a ked sa ti ten klb trepe lieta tak je v cudu ak je pevny tak je ok ... :)

[upravil dne 30.5.2010 smashing]

• O 3 měsíce později...
Odesláno

kuláky jsou kulové čepy...,nechej si v servisu zjistit vůle na před. nápravě včetně poloos--sám to asi neodstraníš, když nevíš co jsou kuláky--pak se stejnak musí udělat komplet geometrie

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravim. Chystam se na montaz horniho ulozeni s podvozkem. Koukal jsem do SB, co k tomu potrebuju za prislusenstvi a chci se zeptat, jake to jsou srouby a matice na obrazku? (da se nekde zjistit, co je to za velikost sroubu a matice) Myslim tim konkretne cislo 70/71 a 73 a jestli se da koupit jinde nez v peugeotu?

post-24901-14109613088932_thumb.jpg

Odesláno

velikost těch podložek a matek ti je k ničemu--potřebuješ hlavně stahovák pružiny,abys to mohl demontovat a pak s novým hor. uložením(nebo jen ložiskem) složit--ty díly,na které se ptáš se normálně nemění a příjdou zpět...

[upravil dne 11/10/10 od ozzy56]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...