lubomar Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 Kúpil som nový obal na kľúč, keď som prehodil vnútro kľúča a kovovú planžetu do nového obalu, tak už s kľúčom nemôžem auto naštartovať, motor sa iba točí a nechytí. Centrál (odomykanie a zamykanie) ide úplne v pohode. Neviete niekto v čom je problém, alebo či to ide nejako zosynchronizovať? Citovat
Guest servisman Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 a přehodil jsi do new obalu i takový ten malý obdélníček čip imobilizéru ?? Citovat
HonzaZ Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 A není ten čip immobilizeru náhodou v pouzdře mimo tišťák? Zkontroluj původní obal, zda v něm něco nezůstalo. Citovat
lubomar Odesláno 12. březen 2010 Autor Odesláno 12. březen 2010 no keď som otvoril obal kľúča, tak vo vnútri bol samotný plošný spoj a spredu som vytiahol kovový kľúč samotne, ako som to vytiahol tak som to aj vložil do nového obalu, kľúč štartuje, keď hneď štartujem po náhradnom kľúči. Akonáhle je medzi štartovaním dlhšia pauza, tak už neštartuje Citovat
Guest servisman Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 v těchto místech to je muj klíček KEY na 406 ale pro názornost Citovat
HonzaZ Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 No jasně chybí ti tam ten čip. Podívej se pořádně do toho původního obalu. Jedině jestli ti to nevypadlo při té výměně. Citovat
lubomar Odesláno 12. březen 2010 Autor Odesláno 12. březen 2010 ja mám ešte ten starší kľúč, ktorí sa neodklápa, dík musím sa pozrieť do toho obalu, to som si ani nevšimol, len dúfam, že som to nestratil, on je tam volný, alebo ten čip tam drží pevne? [upravil dne 12/3/10 lubomar] Citovat
Guest servisman Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 já jej měl drobet přilepen na tom obalu Citovat
Existujuci Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 čip sem čip tam,taka mala blbost a motor nenastartuje,,,,xixi zvlastne ze lopkari s tym problem nemavaju.... Citovat
sekaj Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 Toto je čip imo...mrkni se tedy do starýho obalu a přendej ho. [upravil dne 13.3.2010 sekaj] Citovat
lubomar Odesláno 13. březen 2010 Autor Odesláno 13. březen 2010 páni, dík........ste super, našiel som ho a už je všetko ok.......díky moc:papa Citovat
Guest servisman Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 taková malá prkotinka a dovede potrápit,hlavně že jsi jej našel Citovat
Bowroy Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 Původně zaslal: lubomar Kúpil som nový obal na kľúč, keď som prehodil vnútro kľúča a kovovú planžetu do nového obalu, tak už s kľúčom nemôžem auto naštartovať, motor sa iba točí a nechytí. Centrál (odomykanie a zamykanie) ide úplne v pohode. Neviete niekto v čom je problém, alebo či to ide nejako zosynchronizovať? Ok a kde si kupil novy obal na kluc? Dost dlho to zhanam. Diky za odpoved. Citovat
nikol Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 Zdarec,má někdo z vás osobně vyzkoušený ten obal na 307? Myslím zda se dají mačkat ty tlačítka a nebo to je jen maketa.Myslím že je nás dost co se už vypeklo stou imitací. Předem děkuji za každou informaci. Citovat
APOFIS Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 To by mě taky zajímalo,jestli to je opravdu funkční obal.Mám obě tlačítka vypadlý a musel sem je přilepit silikonem na i gelit ,kterej sem dal do klíče. Takže pokud sem dá někdo info o funkčnosti těch obalů,bude hodnej.Díky moc. Citovat
aaadada Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 a myslíte že je možný když mam starý model klíče a obalu aby sem mohl mít ten nový vystřelovací???A co to popřípadě obnáší? Dík Citovat
sekaj Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Pokud nemáš full Can tak to bohužel nejde. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.