Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kúpil som nový obal na kľúč, keď som prehodil vnútro kľúča a kovovú planžetu do nového obalu, tak už s kľúčom nemôžem auto naštartovať, motor sa iba točí a nechytí. Centrál (odomykanie a zamykanie) ide úplne v pohode. Neviete niekto v čom je problém, alebo či to ide nejako zosynchronizovať?

Guest servisman
Odesláno

a přehodil jsi do new obalu i takový ten malý obdélníček čip imobilizéru ??

Odesláno

no keď som otvoril obal kľúča, tak vo vnútri bol samotný plošný spoj a spredu som vytiahol kovový kľúč samotne, ako som to vytiahol tak som to aj vložil do nového obalu, kľúč štartuje, keď hneď štartujem po náhradnom kľúči. Akonáhle je medzi štartovaním dlhšia pauza, tak už neštartuje :bojim

Guest servisman
Odesláno

v těchto místech to je muj klíček KEY na 406 ale pro názornost

Odesláno

ja mám ešte ten starší kľúč, ktorí sa neodklápa, dík musím sa pozrieť do toho obalu, to som si ani nevšimol, len dúfam, že som to nestratil, on je tam volný, alebo ten čip tam drží pevne?

[upravil dne 12/3/10 lubomar]

Guest servisman
Odesláno

taková malá prkotinka a dovede potrápit,hlavně že jsi jej našel

Odesláno
Původně zaslal: lubomar

Kúpil som nový obal na kľúč, keď som prehodil vnútro kľúča a kovovú planžetu do nového obalu, tak už s kľúčom nemôžem auto naštartovať, motor sa iba točí a nechytí. Centrál (odomykanie a zamykanie) ide úplne v pohode. Neviete niekto v čom je problém, alebo či to ide nejako zosynchronizovať?

Ok a kde si kupil novy obal na kluc? Dost dlho to zhanam. Diky za odpoved.

Odesláno

Zdarec,má někdo z vás osobně vyzkoušený ten obal na 307? Myslím zda se dají mačkat ty tlačítka a nebo to je jen maketa.Myslím že je nás dost co se už vypeklo stou imitací. Předem děkuji za každou informaci. :super

Odesláno

To by mě taky zajímalo,jestli to je opravdu funkční obal.Mám obě tlačítka vypadlý a musel sem je přilepit silikonem na i gelit ,kterej sem dal do klíče.

Takže pokud sem dá někdo info o funkčnosti těch obalů,bude hodnej.Díky moc.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...