Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Kde koupit DRV ventil za slušný peníze?

Recommended Posts

Odesláno

No asi pokud možno nový.

Kdyby byl použitý a funkční tak by musel bejt za nějaký opravdu dobrý peníze.

a pro upřesnění je to na P807 2.0HDi 79kW

[upravil dne 12.3.2010 Wensdy]

Odesláno

co je podle tebe za dobry penize?? cca asi predstava.. ja ho nakonec kupil prez znameho ojedinele za 3600 nebo 3800. .ael nekdo mi tu na foru nabyzel novy za 4tis...

Odesláno

oddie:

V Kelly jsem se ptal, cca 4600 koncová a řekl bych že budou i levnější kšefty.

Proto ptám jestli nevíte někdo o jiných.

A je více výrobců a nebo to dělá jen BOSCH? Jestli nebude ten rozdíl v cenách i rozdíl v kvalitě?

Chepp:

Těžká otázka co je za dobrý peníze. Pokud to bude z málo běhanýho motoru tak třeba těch1500 a jestli to bude starší z hodně běhaného tak jsou dobrý peníze 500 protože můžu tušit že to může brzo vyplyvnout. To je ale těžký a nikdo asi nebude při prodeji říkat úplně pravdu.

Odesláno

v bystrici nad perstejnem, jak odstranuji FAPy mi menily i DRV ventil za novy a chteli za neho 3t i s vymenou, ale nevim jestli byl malo kvalitni nebo jsem vzal nekde spatnou naftu ale zda se ze zacina znovu zlobit

Odesláno

subin:

Číslo přesně ještě nevím. Myslel jsem že stačí motor a výkon.

Ventil je trochu schovanej za filtrem a budu muset vzít přes den zrcátko.

Odesláno

simas:

Proto mně taky zajímá jestli jsou jen originály BOSCH a nebo jestli jsou taky nějaký další výrobci a rozdíly v kvalitě.

Nevíte někdo?

Odesláno

vesměs co jsem drv ventily viděl,tak byly všechny od bosche.

to wensdy: mrkni se na to číslo,jeden ventil mám na dílně (novej a nevyužitej) ale potřebuju znát tvoje číslo pro porovnání.

Odesláno

Ale jo, to je mi jasný že originýl bude Bosch (to čerpadlo je taky Bosch). Jen mě zajímalo když jsou dost rozdílný ceny tak jestli se jako náhradní díly neprodávají nějaký neBosch s horší kvalitou. Jen jsem se chtěl informovat abych nekoupil to nejlevnější - to nejhorší. Ale jak píšeš že druhovýroba se nedělá tak by měly bejt nejspíš asi všechny stejný.

Odesláno

Je to jen od Bosche pokud máš v autě systém Bosch. Poslal jsem Ti mejl, kde jsem ho kupoval za 2000 plus poštovný fungl novej. Zkus mu zavolat a domluv se jestli ještě má a prodává. Brali ho od něj i kamoši dva co jim taky haproval ventil a v pohodě.

Do jetýho bych nešel, i kdyby mělo auto málo natočený, nevíš jakou naftu tankoval a klidně může být načatej.

Odesláno

Tak jsem si málem zlámal ruce abych nastavil zrcátko, baterku a foťák tak abych ten DRV ventil mohl vyfotit. Na 807 je tak šikovně schovanej pod naftovým filtrem.

Má číslo 0 281 002 493

[upravil dne 13.3.2010 Wensdy]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...