Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

u brzd. kapaliny je nejdůležitější bod varu (plynování)--to ostatní,jako odolnost proti korozi,mazivost,netečnost k pryži atd. mají asi všechny velmi podobné...:myslim

Odesláno

Prave ja mam predepsanou dot 5,1 a v krame jsem koupil nejakou lepsi na kterej je napsano ze prekracuje parametry dot 3,5 a 5,1.ale pritom pisou ze je to dot4 coz me vyvedlo z miry.

Odesláno

Brzdová kapalina DOT 5.1 má, domnívám se, jiné složení než DOT 4 . Někde jsem to četl na diskusi o brzdových kapalinách na kolo a motocykl. Že prý 5.1 ničí gumky, co byly ve 4

[upravil dne 11/3/10 kobr]

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

807 ma predepsano DOT 3 nebo 4

čoveče DOT 3 je tak do favorita :) Všechny novější auta mají normu DOT 4..... Nechci teda dělat chytrolína,ale pár let už v tom dělám a poslední tři roky to i prodávám,navíc mám doma podroubnou databázi všech těhle informací..... :super

Odesláno

pokud mas predepsanou dot 5.1, proc jsi nekoupil dot 5.1 ???:myslim

Protože mi to dával prodejce a říkal že je to racing kapalina,má bod varu větší jak dot4,dot5..

jen je tam napsáno že je tam dot4 takže to mě mate....:myslim

Odesláno
Původně zaslal: godzila.01

čoveče DOT 3 je tak do favorita :) Všechny novější auta mají normu DOT 4..... Nechci teda dělat chytrolína,ale pár let už v tom dělám a poslední tři roky to i prodávám,navíc mám doma podroubnou databázi všech těhle informací..... :super

jj DOT 4 je standard, je pravda, ze jsem tu 3 ani psat nemusel :)

Odesláno
Původně zaslal: dobrmik

pokud mas predepsanou dot 5.1, proc jsi nekoupil dot 5.1 ???:myslim

Protože mi to dával prodejce a říkal že je to racing kapalina,má bod varu větší jak dot4,dot5..

jen je tam napsáno že je tam dot4 takže to mě mate....:myslim

dot4 ti bude plne dostacovat ... at si to priste prodejce strci za klobouk ... treba ja osobne jsem na experimenty uz stary :) ... hlavne co se tyka brzd ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...