Guest Masinka Odesláno 22. září 2004 Odesláno 22. září 2004 Jakym zpusobem se da dat zarovka do zadnich mlhovek? Citovat
Operator Odesláno 23. září 2004 Odesláno 23. září 2004 ??? No přeci stejně jako do ostatních zadních světel. Odkrytuješ to z kufru, vycvakneš ten kryt s žárovkama, vyjmeš starou žárovku, nacpeš novou a hotovo. Citovat
Guest Masinka Odesláno 23. září 2004 Odesláno 23. září 2004 No jo, teoreticky to taky zvladam stejne jako vy, dokonce umim i odcvakout kryt a tu zarovku tam dat, co se mi pak uz nepovede, tak je ten panylek s tema zarovkama dostat do toho svetla, protoze mlhovkova zarovka neproleze tou dirou kterou by prolezt mela. Citovat
Fx Odesláno 23. září 2004 Odesláno 23. září 2004 Mam reseni... Vem kladivo, rozbij zadni svetlo zvenku, normalne pak muzes zarovku vyndat a dat tam jinou a otvorama se nemusis zabyvat:D Nezapomen pak ale fotit a dat na uvodni stranku fotky a pripis k tomu, ze takhle neee:cool: Ne, sorry... BTW je to jiny u kombika a sedana? Citovat
Guest Masinka Odesláno 23. září 2004 Odesláno 23. září 2004 Fx: asi nejsi daleko od pravdy, treba dojde i na to kladivo. Jiny nez u sedanu to je, protoze jsou svetla deleny, ale proste me zaskocilo, ze do ridy, kam by se mela vejit zarovka se vejde tak max. objimka, tak sem si myslel, jestli na to nekdo z kombikaru nenarazil. Citovat
Fx Odesláno 23. září 2004 Odesláno 23. září 2004 No a nemas nejakou spatnou zarovku? Zarovka tam byla, nebo nebyla? Sla teda dostat ven? Prijde mi to nejaky divny:o Citovat
Operator Odesláno 23. září 2004 Odesláno 23. září 2004 jj, přidávám se k dotazu, přeci jestli tam nějaká žárovka byla, tak musí jít stejná i nová, ne? Přeci to nemůže být až tak jiný jako u sedana a tam to jde bez problémů! Citovat
Guest Masinka Odesláno 23. září 2004 Odesláno 23. září 2004 zadna zarovka tam bohuzel nebyla, takze mi nesviti ani jedna mlhovka, proto se po tom pidim. Citovat
Fx Odesláno 23. září 2004 Odesláno 23. září 2004 No a neni teda mozny, ze mas spatnou zarovku? Nebo ze by soudruzi ve Francii udelali nekde chybu? KOMU TIM PROSPEJETE!!! Citovat
Guest Masinka Odesláno 23. září 2004 Odesláno 23. září 2004 no to prave nevim, to sem doufal ze z nekoho tady vypadne, ze tam nepatri normalni 21W zarovka ale neco jinyho, v popisu bohuzel zadna specialni napsana neni. Citovat
Ferry Odesláno 23. září 2004 Odesláno 23. září 2004 Napsán autorem Masinka no to prave nevim, to sem doufal ze z nekoho tady vypadne, ze tam nepatri normalni 21W zarovka ale neco jinyho, v popisu bohuzel zadna specialni napsana neni. Dej tam nekolik vysoce svitivych LEDek a mas vystarano Citovat
Jan 406 1.8i Odesláno 23. září 2004 Odesláno 23. září 2004 zadní mlhovka je u 406 pouze 1 žárovka a to na levé straně Citovat
white Odesláno 25. září 2004 Odesláno 25. září 2004 Taky jsem si podle \"komisare\" vytrhl záslepku na mlhu pro druhou stranu. Se žárovkou problém nebyl. Jen bylo třeba ještě přivést nový drátek ke konektoru, ale nekdo to má již předpřipravený (jen na mé káře zas někdo šetřil) tak jsem si to udělal sám. A vše maká tak jak má. Citovat
Péťa Odesláno 25. září 2004 Odesláno 25. září 2004 Napsán autorem Ferry Dej tam nekolik vysoce svitivych LEDek a mas vystarano Prodavaji se hotove moduly, ktere by mely patici jako zarovka a jen se daly misto zarovky? Nebo je potreba to zbastlit? To by mohl byt trosku problem s ohniskem. Jestli se nic neprodava, je nekde vystaven navod? V zime se do toho asi pustim Citovat
Fx Odesláno 25. září 2004 Odesláno 25. září 2004 Nerekl bych, ze u zadnich svetel je takovej problem ohnisko, ale nevim... Navod - no ono to asi chce to zkouset proti zdi, jak ti to sviti se zarovickou, a pak to porovnat s tou ledkou. Ja takhle daval bixenony do trojkovyho BMW a rovnal jsem ten modul pred cockou. Citovat
Ferry Odesláno 25. září 2004 Odesláno 25. září 2004 Napsán autorem Peta Napsán autorem Ferry Dej tam nekolik vysoce svitivych LEDek a mas vystarano Prodavaji se hotove moduly, ktere by mely patici jako zarovka a jen se daly misto zarovky? Nebo je potreba to zbastlit? To by mohl byt trosku problem s ohniskem. Jestli se nic neprodava, je nekde vystaven navod? V zime se do toho asi pustim Prodavaj se LED-zarovky - patici to ma klasickou a misto banky koukaji 3 nebo vice ledek, zbastlit by se to dalo urcite taky, o ohnisku je v tomhle pripade zbytecny se bavit, mozna tak o opticke ose - LEDky maji ruzny uhel vyzarovani - pochopitelne nejlepsi by byly ty s tim nejvetsim - tenhle udaj se da najit v katalogovem listu vyrobce Citovat
Ferry Odesláno 25. září 2004 Odesláno 25. září 2004 Napsán autorem Fx Nerekl bych, ze u zadnich svetel je takovej problem ohnisko, ale nevim... Navod - no ono to asi chce to zkouset proti zdi, jak ti to sviti se zarovickou, a pak to porovnat s tou ledkou. Ja takhle daval bixenony do trojkovyho BMW a rovnal jsem ten modul pred cockou. A me jsi se zdal na srazu nejakej opalenej :D Citovat
Fx Odesláno 25. září 2004 Odesláno 25. září 2004 Ja opalenej? Me denni svetlo zabiji, vzdyt porad jenom sedim u PC:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.