Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To jako mě moc na dlouho nepomůže jezdím 2-4krát do měsíce do Leipzig a po dálnici ji valím 190 víc to nejde protože mi na 5 nejdou otáčky víc jak na 4tis asi nějaké omezení. Ale zpět k FAP.. říkali mi, že jak odstranili chybné hlašení o FAP tak hned zase naskočilo a už je nic moc jiného nenapadá co by mělo vliv na ten nízký výkon do 2tis otáček.

Odesláno
Původně zaslal: Budhas

Jen otázka.Nebylo by lepší si za těch 6000 Kč nechat vykuchat FAP a přehrát ŘJ?A bylo by to napořád.

Možná ano, ale počítám že auto budu mít tak maximálně 2 roky a to je v mém případě cca 80tis a to by mělo vydržet.

Odesláno
Původně zaslal: shwaara

Myslíš, že nemůže lenost do 2000ot souviset s tím, že Ti na 5 nejdou otáčky nad 4000?

zkoušel někdo s 2.2hdi jet co to dá v mém připadě 190km/hod. Na kolik ho to pustilo při stupni 5 otáček? Mě na 4tis víc ani z kopce ne

Odesláno

Tak maximální rychlost máme tak nějak všichni stejnou (190-200 tachometr) jinak razeni mám 1-3 k červenému 4 něco málo přes 4tis otáček 5 maximálně 4tis otáček a můžu jet i ze skály.

Odesláno

tak doplnili 5l aditivum a vyprali filtr FAP sice už nevyskakuje chyba možná i o maličko jede líp, ale je to váhou vzduchu tváří se normálně bez chyby, ale nakonec mi kamarád půjčil na vyzkoušenou tu jeho a je to o tom. tak teď otázka zkusit váhu vyčistit technickým benzínem, nebo koupit na vrákáči nebo koupit kde dobrou a za kolik???

Odesláno

tak a je to a je to supr huráá. vyčistil jsem váhu podle tady toho návodu http://www.xantiaclub.cz/view.php?nazevclanku=cisteni-vahy-vzduchu-u-xantia-hdi-110k&cisloclanku=2006070001 a nevěřil jsem co z toho vyteklo za humus i když se váha tvářila okem na pohled čistá. Strčil jsem váhu do misky a nalil technický benzín i technický líh chvíli nechal a pak přizvednul aby to vyteklo a to byla černota pak vyčistil do sucha vyzkoušel a fak supr auto jede hezky od spoda no paráda.

Odesláno

Prosím někoho o vložení fota vahy vzduchu z 2.2Hdi,konkrétně mi jde o ohnutí čidla proti té lesklé ploše... jinak váha vyčištěna a jede to o 50% líp,ale apotřeba šla podle PP o 0,6litru nahoru,asi tím jak jezdím,jako je cítit,že auto jede podstatně lépe,jen ta spotřeba :-(

Odesláno
Původně zaslal: Michael coupé

Prosím někoho o vložení fota vahy vzduchu z 2.2Hdi,konkrétně mi jde o ohnutí čidla proti té lesklé ploše... jinak váha vyčištěna a jede to o 50% líp,ale apotřeba šla podle PP o 0,6litru nahoru,asi tím jak jezdím,jako je cítit,že auto jede podstatně lépe,jen ta spotřeba :-(

Není to moje fotka je to z té stránky podle které jsem to čistil, ale je to stejné http://www.xantiaclub.cz/navody/vaha_vzduchu/image013.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...