jozopn Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Zdravim,chcem sa spytat ci na 407sw je mozne pozerat dvd film za jazdy lebo nam to funguje len ked auto stoji..da sa to nejako aktivovat alebo niekde nadstavit???Vsekym dakujem Citovat
jofo Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Najdes tu kopec prispevkou ohladom blokacie videa. Staci ist len do sekcie modely a 407 a najdes hromADU. V originaly sa da pozerat len ked auto stoji, alebo ides pomaly. Da sa dokupit taky modul co ti zablokuje signal o rychlosti do radia, ale vtedy nejde navigacia, alebo sa to robi inym sposobom, ale to je uz zasahom do dyspleja. Sak popozeraj a uvidis. Citovat
Přema Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 člen pp205 dělá odblok obrazu.....ale ten je od tebe trochu z ruky....nastavit přímo v autě určitě nic nejde..... Citovat
Mirys Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 stačí u RT3 přez diag.(ne Planet 2000) zmenit udaj o rychlosti z 5km/h na 255 a je to(nejak tak to je). Prace na 2minuty. Citovat
Medvěd Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Řidiči 407ček jsou už tak dokonalí, že nepotřebují za jízdy sledovat silnici, ale v klidu mohou koukat na filmy? Koukám, že mi zas něco uniklo. Citovat
AnotherOne Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Verím tomu, že keby v 406 bola taká možnosť, tak by boli dokonalí aj vodiči 406tiek. Citovat
dobrmik Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 ty jsou dokonalí i bez obrazu....:aut Citovat
Medvěd Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Původně zaslal: Přema Méďo...to si nevěděl???????:D:D:D:D:D No - onehdá jsem jel přes noc na Slovensko patrovým busem a viděl jsem tenhle prvek dokonalosti u mnoha řidičů kamionů. Důsledky jejich \"sledování filmů\" za jízdy pak čteme poměrně často - ALE JE, OPROTI ŘIDIČŮM 407ČEK, ČÁSTEČNĚ OMLOUVÁ JEJICH ŘÁDOVĚ MENŠÍ ZRANITELNOST, KDYŽ SE AKČNÍ SCÉNA Z FILMU STANE REALITOU. Řidič by za jízdy měl čumět před sebe a ne na DVD, to mi nikdo (ani Přema nebo Scratch basebolkou) nevymluví. Citovat
Přema Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Médo nejde o sledování dvd řidičem ale třeba spolujezdcem a dětmi......i když řeknu po pravdě že za jízdy po tmě mě to blikání obrazovky při puštěném filmu i když na ni nečumím dosti otravuje....... Citovat
Medvěd Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Původně zaslal: Přema Médo nejde o sledování dvd řidičem ale třeba spolujezdcem a dětmi......i když řeknu po pravdě že za jízdy po tmě mě to blikání obrazovky při puštěném filmu i když na ni nečumím dosti otravuje....... Aha - takový úhel pohledu je pro mě neznámý. Helče se v autě dělá blbě standartně (krom dálnice) a myslím si, že kdyby ještě někde v zatáčkách čučela na film, bylo by \"vymalováno\" velice rychle. Pavlíkovi, stejně jako mě v dětství, stačí koukat z okýnka na cestu, eventuelně poslouchat muziku (z jeho CDček mi jde taky kolikrát hlava kolem). Citovat
jofo Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Původně zaslal: Mirys stačí u RT3 přez diag.(ne Planet 2000) zmenit udaj o rychlosti z 5km/h na 255 a je to(nejak tak to je). Prace na 2minuty. A mozes dat vediet akou diagnostikou? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.