Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,chcem sa spytat ci na 407sw je mozne pozerat dvd film za jazdy lebo nam to funguje len ked auto stoji..da sa to nejako aktivovat alebo niekde nadstavit???Vsekym dakujem

Odesláno

Najdes tu kopec prispevkou ohladom blokacie videa. Staci ist len do sekcie modely a 407 a najdes hromADU. V originaly sa da pozerat len ked auto stoji, alebo ides pomaly. Da sa dokupit taky modul co ti zablokuje signal o rychlosti do radia, ale vtedy nejde navigacia, alebo sa to robi inym sposobom, ale to je uz zasahom do dyspleja. Sak popozeraj a uvidis.

Odesláno

Řidiči 407ček jsou už tak dokonalí, že nepotřebují za jízdy sledovat silnici, ale v klidu mohou koukat na filmy? :myslim Koukám, že mi zas něco uniklo.

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Méďo...to si nevěděl???????:D:D:D:D:D:D

No - onehdá jsem jel přes noc na Slovensko patrovým busem a viděl jsem tenhle prvek dokonalosti u mnoha řidičů kamionů. Důsledky jejich \"sledování filmů\" za jízdy pak čteme poměrně často - ALE JE, OPROTI ŘIDIČŮM 407ČEK, ČÁSTEČNĚ OMLOUVÁ JEJICH ŘÁDOVĚ MENŠÍ ZRANITELNOST, KDYŽ SE AKČNÍ SCÉNA Z FILMU STANE REALITOU.

Řidič by za jízdy měl čumět před sebe a ne na DVD, to mi nikdo (ani Přema nebo Scratch basebolkou) nevymluví.

Odesláno

Médo nejde o sledování dvd řidičem ale třeba spolujezdcem a dětmi......i když řeknu po pravdě že za jízdy po tmě mě to blikání obrazovky při puštěném filmu i když na ni nečumím dosti otravuje.......

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Médo nejde o sledování dvd řidičem ale třeba spolujezdcem a dětmi......i když řeknu po pravdě že za jízdy po tmě mě to blikání obrazovky při puštěném filmu i když na ni nečumím dosti otravuje.......

Aha - takový úhel pohledu je pro mě neznámý. Helče se v autě dělá blbě standartně (krom dálnice) a myslím si, že kdyby ještě někde v zatáčkách čučela na film, bylo by \"vymalováno\" velice rychle. Pavlíkovi, stejně jako mě v dětství, stačí koukat z okýnka na cestu, eventuelně poslouchat muziku (z jeho CDček mi jde taky kolikrát hlava kolem).

Odesláno
Původně zaslal: Mirys

stačí u RT3 přez diag.(ne Planet 2000) zmenit udaj o rychlosti z 5km/h na 255 a je to(nejak tak to je). Prace na 2minuty.

A mozes dat vediet akou diagnostikou?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...