tomyk Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Zdravim, jsem novopecenym (temer) stastnym majitelem 206 cc. Vec, ktera me ted trapi jsou desive piskajici brzdy. Vim, ze to je docela bolest PSA. Mel bych dotaz na ty, kterym se to povedlo vyresit....JAK? Bude stacit vymena desek, nebo radsi rovnou cele kotouce? Jakou znacku resp kombinaci znacek desky/kotouce? Dik moc. Edit: omlouvam se za na prvni pohled mozna duplicitni dotaz. Zapomnel jsem vsak pripomenout, ze kotouce a desky mam v planu/ mely by se v dohledne dobe menit. Takze me jde spis o doporuceni vhodnych \"brzd\" [upravil dne 7/3/10 tomyk] Citovat
shark734 Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 mne piskanie prestalo ked som vymenil platnicky, ale uz to zacina znova...na tychto mam nabehanych asi 50tis km EDIT: este som zabudol dodat ze ani neviem aka to je zanacka, kupil som ich v mototechne a co sa ceny tyka tak to bol stred ale kolko si nepamatam [upravil dne 7/3/10 shark734] Citovat
Radek 306 Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 me občas písknou taky, jak kdy, mam je cca 10tis km, celá sada Ferodo, neřeším, neni to tak hrozné, ale trochu si písknou Citovat
Chepp Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Mno tak na 406 Break tam mi to piskalo take dosti... nakonec pomohla vymena desticek na predku a byl klid.. ted menil se komplet.. jenom dodavam ze to delal hlavne predek... zadek byl zarezly ten nedelal nic.. jenom permanentne brzdil... Ted na 406 coupe je to to samy... pri dobrzdovani praskaji tabule skla v okoli... S servismanem sem domluveny ze to zkusime vycistit a sjet hranu... mnely by byti ok... tak se mi nechcou menit... zatim.. zjistime az sundame... Jinak u breaku mi je mnenily ani nevim za co...ale zadny sunt to nebude... mnelo to tusim ze modrou krabici.. ale vic si nepamatuji., Citovat
tomyk Odesláno 7. březen 2010 Autor Odesláno 7. březen 2010 me servisak este rikal, ze zkusi prilepit zadni desku (nekam). treba to pomuze auto brzdi na petniku, to problem neni. Akorat ten zvuk desi kolemjdouci [upravil dne 7/3/10 tomyk] Citovat
Ferry Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 me na 406 nepiskaly brzdy nikdy, mel jsem originaly peugeot ( sada kotouce + desky), pak origo kotouce + desky Bendix ( desky ale po pul roce popraskaly, takze ty bych uz nebral) pak komplet sada Ferodo ( ta naprosto bez problemu) a ted se chystam na vrtane Brembo + desky te same znacky myslim, ze to piskani muzou delat vybehane vodici koliky trmenu, u kamose jsem to resil na C5tce, ta na to trpi, zvlast na zadku, bylo potreba vycistit a poradne namazat, na prednich trmenech jsem je musel dokonce vymenit, pac i s novyma kotoucema brzdy strasne vibrovaly a kopaly, jako kdyby byly kotouce zkrouceny (coz mereni mikrometrickyma hodinkama nepotvrdilo a loziska kol mel novy) Ted mu nic nepiska, predtim se taky lidi otaceli [upravil dne 7/3/10 Ferry] Citovat
godzila.01 Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Já mám BREMBO kotouče a REMSA desky,nepíská to a brzdí to,akorát všecky desky od REMSA strašně brousí kotouče.... Používal jsem to na každém autě a vždycky ty brzdy vydrželi cca 25.000-30.000km a to z důvodu probrždění kotouče Desky měli odhadem 60% a kotouče už ani minimum .... To je kombinace co používám já a sem s ní spokojený,nikdy potíže s brzdama.... Jinak montuju ještě ATE a příležitostně FERODO s těma problémy nebývají..... Případně ještě desky od PAGID,ale ty jsou cenově dražší a přijde mi že dost práší..... Jinak já vždy měním kotouče a desky současně,totéž bych doporučil každému,brzdy a kola jsou na autě nejdůležitější Citovat
Opl405 Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Na 405/406 používáme desky i kotouče ATE, i origo desky u peugeota jsou ATE, jen zabaleny do jejich krabice. A brzdy nám nikdy nepískaly. Citovat
tomyk Odesláno 8. březen 2010 Autor Odesláno 8. březen 2010 no uvidime. Necham prilepit ty desticky a stahnout kotouce maji (mely by mit) jen 40 000 a jsou sjetevic nez na felicii po 150 000 [upravil dne 8/3/10 tomyk] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.