Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

1.6 HDI rozdieli

Recommended Posts

Odesláno

Jeden znamy teraz pokukoval na aute do firmy Peugeot Partner. Maju ich za dobre ceny, chce klasicku 5 miestnu verziu ... Na tom aute budu jazdit klasika zamestnanci, ale bude jazdene prevazne mesto a okolite dediny ...

Chce urcite diesel, ale nevie si vybrat ktore 1.6 HDI zobrat.

Je tam verzi s 55 KW, s 66 Kw a s 80 KW ...

Poradite, aky je tam medzi nimi rozdiel ? Jemu sa jedna hlavne o naklady, o servis, vsetko aby bolo co najmensie, na vykone mu nezalezi, a priklana sa k tej 55 KW verzii ...

Ale tak este som sa chcel opytat vas :)

Odesláno

tak tak, s tyma turbama su problemy, ikdyz odstraneni sitka na privode oleja k turbu by to snad vyresilo. Kazdopadne 1.6 HDi neni zrovna najpodarenejsi HDi od PSA...

Odesláno

Pokial viem, tak slabsie verzie maju prave ine turba nie ? Bez tej variabilnej geometrie lopatiek ci ?

Tu ponuku co pozera, neposkytuje iny diesel ... Chcel povodne 1.4 HDI, ale to tam proste neni ... Ma moznos si vybrat s tychto troch tak preto ...

Odesláno

Medzi 55kW a 66kW nie je rozdiel takmer žiadny pokiaľ nepočítam rozdielny software.

80kW však už má variabilné turbo a k nemu ovládanie podtlakom cez ventil, dvojhmotnostný zotrvačník...je tu toho popísané až až o rozdieloch.

Ale pokiaľ má tvoj známy aspoň trošku rád svojich zamestnancov tak nech na 55kW verziu ani nepomyslí.

Odesláno

Tak super, nic viac som nepotreboval vediet :)

Tak sa asi prikloni k 66 KW verzii ... On myslel ze bude 55 KW verzia este o nieco jednoduchsia ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...