Guest Lubk0 Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Jeden znamy teraz pokukoval na aute do firmy Peugeot Partner. Maju ich za dobre ceny, chce klasicku 5 miestnu verziu ... Na tom aute budu jazdit klasika zamestnanci, ale bude jazdene prevazne mesto a okolite dediny ... Chce urcite diesel, ale nevie si vybrat ktore 1.6 HDI zobrat. Je tam verzi s 55 KW, s 66 Kw a s 80 KW ... Poradite, aky je tam medzi nimi rozdiel ? Jemu sa jedna hlavne o naklady, o servis, vsetko aby bolo co najmensie, na vykone mu nezalezi, a priklana sa k tej 55 KW verzii ... Ale tak este som sa chcel opytat vas Citovat
AnotherOne Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 1,6 nemažú, zomierajú, amen, ale to bude o tej 80kW verzii Citovat
foxo Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 tak tak, s tyma turbama su problemy, ikdyz odstraneni sitka na privode oleja k turbu by to snad vyresilo. Kazdopadne 1.6 HDi neni zrovna najpodarenejsi HDi od PSA... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Pokial viem, tak slabsie verzie maju prave ine turba nie ? Bez tej variabilnej geometrie lopatiek ci ? Tu ponuku co pozera, neposkytuje iny diesel ... Chcel povodne 1.4 HDI, ale to tam proste neni ... Ma moznos si vybrat s tychto troch tak preto ... Citovat
hnusoba Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Medzi 55kW a 66kW nie je rozdiel takmer žiadny pokiaľ nepočítam rozdielny software. 80kW však už má variabilné turbo a k nemu ovládanie podtlakom cez ventil, dvojhmotnostný zotrvačník...je tu toho popísané až až o rozdieloch. Ale pokiaľ má tvoj známy aspoň trošku rád svojich zamestnancov tak nech na 55kW verziu ani nepomyslí. Citovat
obaf Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Jo 55kw berlingo mame vo firme a chodi to horsie ako stara hladka DW8 Citovat
Radek 306 Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 přiklonil bych se k 66kW, zlatý střed v tomto případě Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Tak super, nic viac som nepotreboval vediet Tak sa asi prikloni k 66 KW verzii ... On myslel ze bude 55 KW verzia este o nieco jednoduchsia ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.