akoh Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Dobrý den, občas mě nesvítí brzdová světla. Nevíte kde je u 307 brzdový spínač ? Mám 307 1,4 16v r.v. 2006 Citovat
bubakkaja Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Za brzdovym pedalem.Musis odstranit to polstrovani nad nohama a pak ho uvidis. Citovat
akoh Odesláno 7. březen 2010 Autor Odesláno 7. březen 2010 Děkuji, podívám se snad bude chyba tam. Citovat
MilanF1 Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Já měl taky v háji čidlo, pružinka v něm byla slabá. Já jsem na 306 musel odšroubovat volant a za ním je to čidlo (v kategorii servis - udělám si sám je návod, ale pro 306), asi v Peugeotu už vymysleli lepší řešení Citovat
JarryC Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Také mě to blblo, v souvislost s tím,mě blbnul i tempomat.Vytáhnout šel dobře,ale rozmontovat se mě ho nepodařilo,tak jsem ho prostříkl lihem a funguje perfektně. Citovat
Ticcino Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Stejný problém jako akoh. On ten spínač má totiž obrácenou funkci. Když nestojíš na pedálu, tak je zatlačenej a rozepnutej. Když stoupneš na pedál, tak vyleze a sepne. Mně fungoval taktéž špatně - brzdovky se rozsvěcely se zpožděním. Myslím, že jsem ho ani neprostříkával, jen jsem si k tomu kleknul a prstem jsem ho párkrát pořádně zmáčknul - aby se rozhýbal. Je to už půl roku a funguje to dobře. Citovat
jaturn Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Na HDI jsem ho kupoval loni v origo Peugeotu-asi 70kč.Takže nic hrozného-mrkni na service box-výměna na půl minuty. Citovat
Eťa Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Mě klekl před 14 dny. V Peugeotu 370,-Kč. Náhrada 320,-. Pod volantem sundej dekl a je nad brzdovým pedálem. Je tam na bajonet. Práce na 20 minut. Nový jsem nekupoval. Vytáhl jsem starý a pořádně prostříkl WD a rozchodil. Na závěr prostříknul Konkorem 101. Nahodil naspátek a mám klid. Citovat
mares Odesláno 13. únor 2015 Odesláno 13. únor 2015 Dobré rady, perfektni přistup, rychlá oprava.Děkuji. Citovat
307rg Odesláno 13. únor 2015 Odesláno 13. únor 2015 čítam tu, že väčina ľudí to opravuje prestriekaním kontaktov, no myslím, že oveľa lepšie je vymeniť to za nový, totiž, keď som starý nefunkčný rozobral hneď som si všimol, že vinou zvýšeneho odporu na kontaktoch boli plastové diely už aj dosť deformované a kontakty nakrivo tak ak by som ho aj oživil, kedykoľvek by ma mohol zradiť... vzhľadom na smiešnu cenu spínača (náhrada cca 5€) a jeho dôležitú funkciu si myslím, že nie je čo riešiť, veď ide o život a to doslova, ja som si to ani nevšimol vtedy keď mi odišiel ale až keď som skúmal prečo nefunguje tempomat a bol som veľmi nemilo prekvapený Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.