Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Před chvílí jsem v servisu (při výměně výfuku) koukal zespoda na auto. V místech pod řadičkou je náká krabice s lankama. Mechanik rikal, že to má řazení lankama. Prý to mají i oktavky. Nikdy jsem o tom neslyšel. Nevim co budu dělat až se to rozbije. Je to poruchový? Uz s tim někdo něco dělal?

Odesláno

jeste jsem na klubu nevidel pripad, ze by se nekomu lanka rozbily, na rozdil od tahel, ktery se vymackaj ( me osobne vyskocilo tahlo behem jizdy asi trikrat, nez jsem se dokopal k jejich vymene)

Odesláno

no já bych ty lanka potřeboval nějak poštelovat, protože mi nejde pořádně zařadit zpátečka - nejde až za pojistku a drží fakt jen na krajíčku zubů (rukou na převodovce jde zařadit normálně), jenže jsem nějak nenašel žádný štelovátko :nevim

Odesláno

Má to řazení lankama, aspoň se nemrcá řadička od toho, jak se přenášej vibrace z agregátu :P

Lanka jdou vyměnit, stejně jako jde vyměnit ten celek, skoro jednodušejc než když je tam táhlo.

Odesláno

Já jsem měnil před 2 rokama kulisu řazení+lanka,to byla celá sada a stálo to asi 4600kč +práce celkem necelých 6000. No a od té doby mám řadičku nakloněnou při neutrálu jak kdybych tam měl trojku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...