Benžík Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Před chvílí jsem v servisu (při výměně výfuku) koukal zespoda na auto. V místech pod řadičkou je náká krabice s lankama. Mechanik rikal, že to má řazení lankama. Prý to mají i oktavky. Nikdy jsem o tom neslyšel. Nevim co budu dělat až se to rozbije. Je to poruchový? Uz s tim někdo něco dělal? Citovat
ozzy56 Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 jsou tam dvě lanka,která se dají lehce vyměnit... Citovat
Ferry Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 jeste jsem na klubu nevidel pripad, ze by se nekomu lanka rozbily, na rozdil od tahel, ktery se vymackaj ( me osobne vyskocilo tahlo behem jizdy asi trikrat, nez jsem se dokopal k jejich vymene) Citovat
Blizzard Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 no já bych ty lanka potřeboval nějak poštelovat, protože mi nejde pořádně zařadit zpátečka - nejde až za pojistku a drží fakt jen na krajíčku zubů (rukou na převodovce jde zařadit normálně), jenže jsem nějak nenašel žádný štelovátko Citovat
BoneDaddy Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Někdo mi říkal, že to štelovat nejde. Nevím co je na tom pravdy. Citovat
oddie Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Má to řazení lankama, aspoň se nemrcá řadička od toho, jak se přenášej vibrace z agregátu Lanka jdou vyměnit, stejně jako jde vyměnit ten celek, skoro jednodušejc než když je tam táhlo. Citovat
Blizzard Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 teď jde o to jestli to něčemu pomůže Citovat
BoneDaddy Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Původně zaslal: Blizzard teď jde o to jestli to něčemu pomůže A hlavně jestli se to vyplatí. Jestli se nepletu tak lana jsou docela ranec. Citovat
Pišta Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Já jsem měnil před 2 rokama kulisu řazení+lanka,to byla celá sada a stálo to asi 4600kč +práce celkem necelých 6000. No a od té doby mám řadičku nakloněnou při neutrálu jak kdybych tam měl trojku. Citovat
godzila.01 Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 Poruchový to nějak není,ale asi nemá smysl to řešit dokud problém nenastane:) Jinak se samozřejmě vyměnit dá vše .... Akorát je to trošku dražší Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.