Hanks81 Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Jojo,velice elegantni Myslim ze stribrna a cerna jsou nejpovedenejsi barvy,taky jsem chtel jednu znich,bohuzel jsem nesehnal zadnou dle mych pozadavku,tak mam vinovou,ale taky pekna:super,v tydnu vlozim foto;) At paul jane :sympaticka spz Citovat
vendelinek Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Neleštil,jo? Tak to sem zvědavej ,jak bude vypadat až bude vyleštěnej,to už bude průhlednej,ne?:potlesk:super Máš to pěkný Citovat
Harlley Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 To jsou fotky z minulého roku:mad: Letos mě to teprv čeká,ale když furt vyhrožujou deštěm:( Citovat
Chepp Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 ci vam neco ukazat.. [upravil dne 5/4/10 Chepp] Citovat
Šalda Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Tak ta vypadá celkem slušně, nemáš i čumák?? Citovat
Chepp Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 nee... nemam nasel sem jenom cirou nahodou tohle... predek sem nezahlidnul... ale jestli ma nekdo cas projizdet tech 350 stranek na allegru tak proc ne... ja to po padesatce vzdal... a tohle bylo po ceste. ale mrknu sa ti este... [upravil dne 5/4/10 Chepp] Citovat
čakom Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 něco je tady http://plasttuningshop.eu/index.php?cPath=16&sort=2a&page=5 Citovat
Šalda Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 tak tam bych něco našel:D Ale už by to nebylo auto na každodenní ježdění Citovat
Ericce Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 tak mne se vůbec takové prahové nástavce nelíbi netož ješte takovej nárazník ale na tem sedanu ten prednej nárazník vypadá moooc pěkne také kolečka v stylu Audi S6 se tam pěkne hodí, ale prahy Citovat
sweetyboy Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 to paul:paul jane-pekna protekcni znacka:-) Citovat
Šalda Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 sweetyboy: Paul Jane to už psal, SPZ je dílem fotoshopu:) Citovat
Hanks81 Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Chlapi jak to delate ze mate tak nablyskane ty kola,ja jsem je vcera pucoval jak vzteklej,ale stejne se mi takovy vysledek ne a ne podarit,nemate nejaky figl? Citovat
Chepp Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Hanks: ja na to mam dva navody 1. je na to specialni pripravek ktery tu spinu rozpousti... + kartacek na zuby... hodne nervu 2. dobra micka... dneska sem byl u nas v Globusu a tam mi je vypucovala jako ja za 2hodinu... a to to stalo 70kc za 10min finito... s vycistenim z vecnku celeho auta. Citovat
Hanks81 Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 No mycka je na ty moje asi kratka:nevim (zkousel jsem jako prvni moznost).... ((nebo mame v Holandsku proste mycky naprd - neni tu ani Globus:aut )) Takze zrejme prijde na radu ten kartacek Citovat
BV406 Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 normalni prostredek na cisteni alukol ... ja mam zrovna nejaky od sheronu ... jinak vetsinou to stejne obsahuje velmi naredeny NaOH plus nejake tenzidy ja to jen nastrikam, necham pusobit dve minutky, prejedu to houbou a oplachnu [upravil dne 6/4/10 BV406] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.