Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jojo,velice elegantni :cool:

Myslim ze stribrna a cerna jsou nejpovedenejsi barvy,taky jsem chtel jednu znich,bohuzel jsem nesehnal zadnou dle mych pozadavku,tak mam vinovou,ale taky pekna:super,v tydnu vlozim foto;)

At paul jane :sympaticka spz :super

Odesláno

Neleštil,jo? Tak to sem zvědavej ,jak bude vypadat až bude vyleštěnej,to už bude průhlednej,ne?:D:potlesk:super

Máš to pěkný

Odesláno

nee... nemam nasel sem jenom cirou nahodou tohle... predek sem nezahlidnul... ale jestli ma nekdo cas projizdet tech 350 stranek na allegru tak proc ne... ja to po padesatce vzdal... a tohle bylo po ceste. ale mrknu sa ti este... :)

[upravil dne 5/4/10 Chepp]

Odesláno

tak mne se vůbec takové prahové nástavce nelíbi netož ješte takovej nárazník :bojim ale na tem sedanu ten prednej nárazník vypadá moooc pěkne :mrk také kolečka v stylu Audi S6 se tam pěkne hodí, ale prahy :bojim

Odesláno

Chlapi jak to delate ze mate tak nablyskane ty kola,ja jsem je vcera pucoval jak vzteklej,ale stejne se mi takovy vysledek ne a ne podarit,nemate nejaky figl?

:nevim

Odesláno

Hanks: ja na to mam dva navody

1. je na to specialni pripravek ktery tu spinu rozpousti... + kartacek na zuby... hodne nervu

2. dobra micka... dneska sem byl u nas v Globusu a tam mi je vypucovala jako ja za 2hodinu... a to to stalo 70kc za 10min finito... s vycistenim z vecnku celeho auta.

Odesláno

No mycka je na ty moje asi kratka:nevim (zkousel jsem jako prvni moznost)....

((nebo mame v Holandsku proste mycky naprd - neni tu ani Globus:aut ))

Takze zrejme prijde na radu ten kartacek :fnuk

Odesláno

normalni prostredek na cisteni alukol :) ... ja mam zrovna nejaky od sheronu ... jinak vetsinou to stejne obsahuje velmi naredeny NaOH plus nejake tenzidy :super

ja to jen nastrikam, necham pusobit dve minutky, prejedu to houbou a oplachnu :)

[upravil dne 6/4/10 BV406]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...