Judes Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 ace11 ja som ten Total čo som písal vyššie kupoval v Peugeote a je červený, tak by nemal byť problém. Predtým som si nevšimol akej bol farby ale dolial som ho žiaden problém. Citovat
Tymros Odesláno 15. březen 2016 Odesláno 15. březen 2016 Ahoj, v brzké budoucnosti bych chtěl vyměnit olej v servu, přečetl sem tady několik témat a už sem z toho zmatený, každý píše něco jiného a podle toho jaké to je čerpadlo. Já mám v příručce napsaný doporučený olej Total fluide DA nebo AT 42 pro vozy s chladným podnebím, někde na foru bylo napsané i Total fluide LDS. Auto mám 2.2 116kw - benzín s elektrohydraulickým posilovačem. Budu vděčný za rady, díky. Citovat
ferinko2 Odesláno 16. březen 2016 Odesláno 16. březen 2016 (upraveno) Total fluide LDS určená pro hydraulický systém vozidel značky Citroen vybavených systémem HYDRActive 3, jako vozidlo Citroen C5 Takže do serva Total fluide DA Upraveno 16. březen 2016 uživatelem ferinko2 Citovat
Laďa Odesláno 16. březen 2016 Odesláno 16. březen 2016 Nepochopil jsem proč se vůbec ptá, když to má napsaný v příručce. Citovat
brutall Odesláno 16. březen 2016 Odesláno 16. březen 2016 Total fluide DA a Total fluide LDS mají uplně stejné specifikace a proto se do elektrohydraulického serva mohou dávat oba. Citovat
Marcel00 Odesláno 16. březen 2016 Odesláno 16. březen 2016 ...Já mám v příručce napsaný doporučený olej Total fluide DA nebo AT 42 pro vozy s chladným podnebím, někde na foru bylo napsané i Total fluide LDS. Auto mám 2.2 116kw - benzín s elektrohydraulickým posilovačem. Budu vděčný za rady, díky. Total Fluide DA tam patri, ten tam aj daj, ak sa bavime o P407. LDS ako pise Ferinko sa pouziva u Hydractive. Hoci maju rovnaku specifikaciu tak tam neni co pokazit. http://www.lubadmin.com/upload/produit/FichePDF/lang_1/4002.pdf http://www.lubadmin.com/upload/produit/FichePDF/lang_23/4003.pdf Citovat
Tymros Odesláno 16. březen 2016 Odesláno 16. březen 2016 jo v příručce to je, ale nevím co tam kdo naléval, když nejsem první majitel auta, jinak dík za odpovědi. Ještě jeden dotaz k výměně. Stačí někde ve spod rozpojit hadičky a se zvedlým předkem auta tu kapalinu vytlačit točením kol? Citovat
Rychtar84 Odesláno 16. březen 2016 Odesláno 16. březen 2016 (upraveno) jaký je rozdíl mezi specifikacema: Ten Total DA má PSA PEUGEOT-CITROEN S71 2710, kdežto já se dívám u Elitu na některé oleje a ty mají specifikaci B71 2710 >> už vím, ten B71 je asi ten starý zelený Upraveno 16. březen 2016 uživatelem Rychtar84 Citovat
ceeeert Odesláno 18. březen 2016 Odesláno 18. březen 2016 Včera jsem kupoval v Kellyšárně Total Fluide DA a prodavač mi říkal, že by měl obsahovat něco, co brání pěnění. Protože jsem měl hladinu na rysce MIN, tak jsem dolil cca 2-3cm nad rysku MAX (dle rad) a odvzdušnil v krajních polohách a pění to jak blázen a volant brní ještě víc, než když tam bylo málo. Až bude teplo, tak upravím tu vratku. Citovat
Judes Odesláno 18. březen 2016 Odesláno 18. březen 2016 Už si to pred doliatim nasalo vzduch a preto to pení, čiže v systéme máš ešte vzduch. Po dôkladnom odvzdušnení a doliati nad MAX to väčšinou býva v poriadku. Citovat
mikysedliste Odesláno 19. březen 2016 Odesláno 19. březen 2016 Taky mi to pěnilo jako blázen a povedlo se mi to odzvdušnit možná až po 30 otočení volantu tam a zpět,sem už myslel že se prošoupu k protinožcům Ale od tý doby už mám skoro rok klid, ťuk ťuk. Citovat
ceeeert Odesláno 19. březen 2016 Odesláno 19. březen 2016 Díky za typ, zkusím se tomu ještě pověnovat ;-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.