Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

servo olej

Recommended Posts

Odesláno

ace11 ja som ten Total čo som písal vyššie kupoval v Peugeote a je červený, tak by nemal byť problém. Predtým som si nevšimol akej bol farby ale dolial som ho žiaden problém.

• O 6 let později...
Odesláno

Ahoj, v brzké budoucnosti bych chtěl vyměnit olej v servu, přečetl sem tady několik témat a už sem z toho zmatený, každý píše něco jiného a podle toho jaké to je čerpadlo. Já mám v příručce napsaný doporučený olej Total fluide DA nebo AT 42  pro vozy s chladným podnebím, někde na foru bylo napsané i Total fluide LDS.

Auto mám 2.2 116kw - benzín s elektrohydraulickým posilovačem. Budu vděčný za rady, díky.

Odesláno (upraveno)

Total fluide LDS určená pro hydraulický systém vozidel značky Citroen vybavených systémem HYDRActive 3, jako vozidlo Citroen C5

Takže do serva Total fluide DA

Upraveno uživatelem ferinko2
Odesláno

...Já mám v příručce napsaný doporučený olej Total fluide DA nebo AT 42  pro vozy s chladným podnebím, někde na foru bylo napsané i Total fluide LDS.

Auto mám 2.2 116kw - benzín s elektrohydraulickým posilovačem. Budu vděčný za rady, díky.

Total Fluide DA tam patri, ten tam aj daj, ak sa bavime o P407.

LDS ako pise Ferinko sa pouziva u Hydractive.

Hoci maju rovnaku specifikaciu tak tam neni co pokazit.

http://www.lubadmin.com/upload/produit/FichePDF/lang_1/4002.pdf

http://www.lubadmin.com/upload/produit/FichePDF/lang_23/4003.pdf

Odesláno

jo v příručce to je, ale nevím co tam kdo naléval, když nejsem první majitel auta, jinak dík za odpovědi.

Ještě jeden dotaz k výměně. Stačí někde ve spod rozpojit hadičky a se zvedlým předkem auta tu kapalinu vytlačit točením kol?

Odesláno (upraveno)

jaký je rozdíl mezi specifikacema:

Ten Total DA má PSA PEUGEOT-CITROEN S71 2710, kdežto já se dívám u Elitu na některé oleje a ty mají specifikaci B71 2710

>> už vím, ten B71 je asi ten starý zelený

Upraveno uživatelem Rychtar84
Odesláno

Včera jsem kupoval v Kellyšárně Total Fluide DA a prodavač mi říkal, že by měl obsahovat něco, co brání pěnění.

Protože jsem měl hladinu na rysce MIN, tak jsem dolil cca 2-3cm nad rysku MAX (dle rad) a odvzdušnil v krajních polohách a pění to jak blázen a volant brní ještě víc, než když tam bylo málo. Až bude teplo, tak upravím tu vratku.

Odesláno

Už si to pred doliatim nasalo vzduch a preto to pení, čiže v systéme máš ešte vzduch. Po dôkladnom odvzdušnení a doliati nad MAX to väčšinou býva v poriadku.

Odesláno

Taky mi to pěnilo jako blázen a povedlo se mi to odzvdušnit možná až po 30 otočení volantu tam a zpět,sem už myslel že se prošoupu k protinožcům :D

Ale od tý doby už mám skoro rok klid, ťuk ťuk.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...