Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím lidičky, už mě nebavilo odemykat tou infra dálkou, pořád mířit na zrcátko atd...... tak sem si pořídil klasickou uni dálku.... a tedko je otázka jak to zapojit???? kde je řídící jednotka centrálu???? dá se to nějak připojit na ní????? prostě všichni kdo ste ji dodělávaly tak rady tipy vše sem dikes...

Odesláno

jj to uz sem je nasel, ve dverich... dalka neni nova, takze schema nemam, ale vim co jak patri..... me jde spis o to ze nevim jak ty kabely dostat inteligentne ze dveri aby nebyli videt..... pac sem na to zesposa koukal a k tem dratkum se jentak nwdostanu z vnitrni strany ty pruchodky, tak by me zajimalo kudy vedou a kde je jednotka, pac musej bejt i u ni....

Odesláno

je to stejne jako u 406, popisoval jsem to zde

ta seda ridici jednotka centralu muze byt i za zadnima sedackama, ale zkus nejdrive mrknout za ten kastlik spolujezdce

[upravil dne 3/3/10 Ferry]

Odesláno

Pokud to máš stejné jako já, tak po odklopení zadního levého sedáku ji najdeš jakoby pod opěradlem. Je schovaná za hranou (viz. obrázek). Já jsem ji prostě odpojit, podle schématu našel zapojení a napojil novou. Jinak schéma od uni zamykaní bylo úplně na hovno, zapojoval jsem pokus-omyl...

Odesláno

Od původní ŘJ vedou dva dráty k servu - zamknout a odemknout - na ně jsem se jen připojil, původní ŘJ jsem tam nechal a vedle dal novou.

Podívám se doma do schéma na čísla drátu. V minulosti se to tady také řešilo.

Našel jsem ty příspěvky:

[upravil dne 4.3.2010 jirkafous]

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak tedko sem to udělal..... stačí zklopit spodní sedák a ste přímo u konektoru..... u toho sem na pozice 5 a 7 naletoval kabílky a ty si natáh až dozadu za palubku, plus i kostru sem vzal od rádia a blinkry napojil přes diody na tlačítko varovnejch...... cca 2 hoďky práce...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravim.

Nechcem zakladat nove vlakno s podobnou tematikou, tak to pisem sem.

Pred nejakym casom som kupil P306-Break, 01/2002. Central funguje,ale dialkove nie (auto bolo dovezene zo zahranica pred dvomi rokmi a nefungovalo to uz ani predchadzajucemu majitelovi na Slovensku). Mam k nemu dva kluce. Jeden holy, jeden ako je na obrazku. Ten druhy som rozobral, jednoznacne je to radiove ovladanie, s velmi velkou pravdepodobnostou je kluc OK, viem, ze po stlaceni tlacitka kluc vysiela na 433 MHz. Skusal som ho podla navodov aj parovat s autom, ale stale nic. :fnuk

Chcel by som najst elektroniku prijmaca, mozno skusit opravit, ak uz nie je z auta davno vybrata. Cosi som na fore pocital, aj hladal kde by mohla byt v aute, ale nenasiel som ju ani za odkladacou skrinkou spolujazdca, ani pod zadnym sedadlom. Docital som sa, ze by to este mohlo byt pod kobercom v priestrore pod sedadlom vodica, no nechce sa mi moc vyberat sedadlo koli airbagovym konektorom (mam airbag aj v sedalach). Je este nejake ine miesto kde byvaju tieto cierne skrinky?

Da sa nejako PC diagnostikou cez OBC zistit ci auto ma DO?

[upravil dne 15/4/10 miroja]

Odesláno

TO mitoja:: jestli ti jde central tak s nejvetsi pravdepodobnosit tam je originalni krabicka..staci jen podle urcitech sekvenci mackat a otacet klickem ve spinacce a nakodovat ho tam.. delal sem to 406ce a neni to uplne jednoduchy delal sem to na 3x jelikoz sem kodoval 2klice a mezinima se da taky udelat chyba..kouknu ti na navod ..

Dokonce se da pomoci tech sekvenci nastavit jestli ti maji blikat blinkry pri otevirani atd..

+pomoci diagnostiky tyhle klice nenakodujes ..co vim tak tam kolonka je ale nejak nechce komunikovat..tudis to chces nakodovat podle spravniho schematu.. napis sem presne rok a typ auta (tim myslim hatch ,komby,kabrio)

Kouknu ti na ten navod do autodat..

a co vym tak se daji na 306ku nakodovat klice i z 307,607 atd.. takze si chce vybrat jen vam se libici tvar :)

[upravil dne 15/4/10 tommas11]

Odesláno

Dik za reakciu.

Typ auta som uviedol, no pre istotu este raz: P-306-Break (combi), vyrobeny koncom roka 2001, prvy raz uvedeny do prevadzky 1/2002 (podla VIN historie v Holandsku).

Edit: V oboch klucoch - aj v tom,ktory nema vysielac DO - som nasiel take male male hrante \"kvadriky\". Pripominalo mi to feritove magnety. Neviete na co by to mohlo sluzit? Nejaky imobilizer???

Odesláno

Hmm. to ma tiez napadlo. Tak som rozobral kluc, tu cast kluca s \"imobilizerom\" dal do vrecka a auto som zvyskom kluca nastartoval. :roll Tak neviem... zeby ten imobilizer mal az taky dosah?

Je nejako imobilizer indikovany v aute (nejaka kontrolka na palubovke alebo cosi podobne)?

Odesláno

imobilizeru trva po vypnuti klicku jeste chvili, nez se zablokuje, pokud jsi to stihnul nastartovat znovu jeste pred uplynutim te doby, tak to startuje i bez cipu

Odesláno

O tejto vlastnosti imob. viem. Zvycajne to trva desiatky sekund az minuty. Startoval som asi az o hodinu, ked som sa vratil z bezkovania k autu. Tak som sa zmieril s tym, ze to asi imonilizer nebude, alebo je nejako deaktivovany.

Este to cez vikend raz overim. Auto mam v garazi,tak ho skusim nastartovat v sobotu tou polovicou \"bez\"....

Je vidiet nejaky snimac imob. okolo spinacej skrinky?

Odesláno

Já dálkové nemám,

ale chystám se koupit a namontovat tohle třeba:http://www.rakso.cz/detail/dalkove-ovladani-centralniho-zamykani-maxicar-286-1/

Jak mi to půjde a kde to napíchnout zatím nevím....

[upravil dne 16/4/10 Jindras]

Odesláno
Původně zaslal: bombarderik

Imobilizer

Overene, je to tak. Mam imobilizer a funguje aj bez nejakej signalizacie blikavou LED, ci inou kontrolkou.:) Len jednou polovicou kluca (tou, bez toho malinkeho kvadra s napisom \"P\") sa nastartovat neda :):):).

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: tommas11

...kouknu ti na navod ....

Cau. Mohol by si mi pozriet pls. navod ako synchronizovat kluce? Mozno by bolo lepsie na mail.

Dik moc za ochotu.

Odesláno
Původně zaslal: jojtik

ked mas radiove tak strc do zapalovania nahradny kluc a synchronizuj s tym s tlacitkom.

To som uz skusal, skusal som aj to, co je nizsie, ale zatial bez uspechu :fnuk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...