Bejk13 Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 http://www.stream.cz/video/440046-fenomen-embrya-varlata-cervi-nejhorsi-jidla-sveta Slabší povahy neklikat! Citovat
oni Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 tak vydrzim hodne,ale tohle je moc..... ani jsem to nedokoukal! Citovat
Ferry Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 gulas z bejcich kouli je v pohode, mozna i nejakyho toho brouka bych sezral, spis by mi vadilo trapit ty zvirata a zrat je zaziva (napr. ten zivej smazenej kapr, to mi prijde jako zbytecny a ohanet se tim, ze to je zarucene cerstve, tak to mi prijde jako naprosta debilita a spis je to podle mne takovy divadlo pro turisty, coz nemam rad ) [upravil dne 3/3/10 Ferry] Citovat
MatrixChose Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Viděl jsem to celý ale popravdě místama se odvracel k vyzvracení Citovat
Free-style Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Dobrou chut Vam preje Vitana Panove myslim,ze za 20let ne-li driv to bude bezne domaci jidlo..a proc protoze nam z ty chemie kolem nas stopro hrabne Citovat
Kloub Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 no mě to nic nedělalo protože su zvyklí s discovery apod..... nejhorší byl asi ten kapr ale ty červíky bych klidně ochutnal:D Citovat
georgegg Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 no tak dneska radši oběd vypustim, fakt hnus některý věci Citovat
elton Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Tak na oběd už nejdu, nějak mě hlad přešel. Citovat
shark734 Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 tiez som zvyknuty s discovery ako Kloub ....ale jest by som to nejedol Citovat
vendelinek Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Původně zaslal: Šalda Není nad poctivou svíčkovou:D Jj,dneska sem jí měl k obědu:super jinak to video jsem nedokoukal celý Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.