Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdárek.Moje pátranie cez vyhladávač nebolo úspešné.Preto Vás poprosím o radu.Kúpil som v tomto našom bazáre lavú páčku blinkrov a svetiel z P306.Moja pôvodná bolesť-blinkre sa tým vyriešila,ale nastal druhý problém.Pri prepnutí na dialkové svetlá zostávajú zapnuté aj tlmené-stretávacie.Kedže nechcem hneď napadnúť môjho predajca,chcem si to overiť u Vás.Sú to zlepené kontakty,alebo je to prepínač z iného modelu.(dvojité reflektory),kde by snáď mohli svietiť obe žiarovky?

Odesláno

Vyzerá ,že je to prepínač z nového modelu po facelifte ,kde už nie je jedna H4 žiarovka ,ale dve samostatné ,čiže tlmené svietia stále a diaľkové sa po prepnutí pripoja,pri H4 sa prepínajú vlákna, ináč by sa žiarovka zničila prehriatím.

[upravil dne 1.3.2010 Joe1]

Odesláno

zdravím,

v moji 306 mam taky jednoduchy svetla H4 a uz od minulyho majitele tam byla tadle uprava, ze tam je packa z novyho, tak mi tlumeny sviti porat a jen se mi pripnou dalkovy.... a takle jezdim uz 2 a pul roku... za tu dobu mi odesla jen jedna zarovka a to sem vzal v noci hodne velkou diru a tak se to jakoby narazem prasklo... Jinak nepozoruji zadne prehrivani a nic podobneho...;)

Odesláno

Ja mám auto rok výroby X./98.Ale tá páčka je iná.Ako píšem hore kúpil som ju v našom bazáre.Opýtam sa ešte majiteľa z akého je to auta.

Odesláno

Tak som to uzavrel.Namontoval som tam ten nový prepínač s trvalým zopnutím tlmených svetiel.Namontoval som tam relé,pomocou ktorého tlmené svetlá vypínam.Keď zoženiem niekde

dvojité delené svetlomety,tak to bude ako má byť.Díky za rady.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...