Diesel Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 Zdárek.Moje pátranie cez vyhladávač nebolo úspešné.Preto Vás poprosím o radu.Kúpil som v tomto našom bazáre lavú páčku blinkrov a svetiel z P306.Moja pôvodná bolesť-blinkre sa tým vyriešila,ale nastal druhý problém.Pri prepnutí na dialkové svetlá zostávajú zapnuté aj tlmené-stretávacie.Kedže nechcem hneď napadnúť môjho predajca,chcem si to overiť u Vás.Sú to zlepené kontakty,alebo je to prepínač z iného modelu.(dvojité reflektory),kde by snáď mohli svietiť obe žiarovky? Citovat
Joe1 Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 Vyzerá ,že je to prepínač z nového modelu po facelifte ,kde už nie je jedna H4 žiarovka ,ale dve samostatné ,čiže tlmené svietia stále a diaľkové sa po prepnutí pripoja,pri H4 sa prepínajú vlákna, ináč by sa žiarovka zničila prehriatím. [upravil dne 1.3.2010 Joe1] Citovat
BUTCHER306TD Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 zdravím, v moji 306 mam taky jednoduchy svetla H4 a uz od minulyho majitele tam byla tadle uprava, ze tam je packa z novyho, tak mi tlumeny sviti porat a jen se mi pripnou dalkovy.... a takle jezdim uz 2 a pul roku... za tu dobu mi odesla jen jedna zarovka a to sem vzal v noci hodne velkou diru a tak se to jakoby narazem prasklo... Jinak nepozoruji zadne prehrivani a nic podobneho... Citovat
Benžík Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 115W - to musí svítit pěkně na dálkový... Citovat
MilanF1 Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Diesel má v popisu Break, takže by měl mít auto po faceliftu. Nevím, ale od jakého roku dávali H7. Citovat
Diesel Odesláno 2. březen 2010 Autor Odesláno 2. březen 2010 Ja mám auto rok výroby X./98.Ale tá páčka je iná.Ako píšem hore kúpil som ju v našom bazáre.Opýtam sa ešte majiteľa z akého je to auta. Citovat
wooody Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 jj h7 byli až čirý..... 100% to je z h7 tam svítěj obě.. Citovat
BUTCHER306TD Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Původně zaslal: Benžík 115W - to musí svítit pěkně na dálkový... jo o tom zadna... sviti to suprove... a proto to neresim a sem za to i rad... [upravil dne 2/3/10 BUTCHER306TD] Citovat
Andreww Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Hoď tam čiré světla a máš klid. Já mám taky tuhle páčku a světla angel eyes H1+H1 a svítí to super. Citovat
Diesel Odesláno 5. březen 2010 Autor Odesláno 5. březen 2010 Tak som to uzavrel.Namontoval som tam ten nový prepínač s trvalým zopnutím tlmených svetiel.Namontoval som tam relé,pomocou ktorého tlmené svetlá vypínam.Keď zoženiem niekde dvojité delené svetlomety,tak to bude ako má byť.Díky za rady. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.