Qcko Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Tak vacsina ludi vie, ze som zaobstaral tento voz, zatial mi robi len radost, nafotim ho pekne a fotky sem povkladam, sak casu dost Zatial som stihol len upratat a bolo pohnute predne lave svetlo, tak som sa na to dnes pozrel, praca lahka, staci zhodit masku a clovek vsetko pekne vidi, ten kto to predtym skladal bol nejaky lempel, dal som to dokopy, svetlo uz je v spravnej polohe, ani to nebolelo Este som zistil ze ani nedotiahli naraznik poriadne, preto je taky upadnuty, cize dotiahnem este ten a vsetko bude pekne licovat ... Kazdopadne nejake to info k autu mam v profile na hlavnej strane, aj par obrazkov, urcite nejake pribudnu... Co viem ze sa asi bude muset urobit su zadne stabilizacne tycky (aj ked teraz to buchotanie ustalo, hmm ) a neviem este ci, lebo je k nej blby pristup rukou, ale skontrolujem tu prekliatu remenicu na motore, videl som tu paradny link kde ju predavaju za 1400Kc a to je nic, len ta vymena ... vsak uvidim, ci bude treba, neviem ako sa to prejavuje na motore, ale nebudem riskovat nove rozvody Dnes som este premazal komplet vsetky zamky a objednal som si na sezonu na mieru site koberce do interieru vo farbe auta s vysitym napisom:cool: Hold, fotky budu neskor:aut [upravil dne 9/7/10 Qcko] [upravil dne 3/5/11 17:35 Qcko] [upravil dne 13/8/11 od Qcko] [upravil dne 4/1/12 11:33 od Qcko] [upravil dne 4/12/12 20:39 od Qcko]
ozzy56 Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 ty tyčky stabil. nejsou žádný problém s Golou a kloubkem(jak svislé,tak vodorovné), a na tu řemenici se jen podívej při nastartovaném motoru, musí se točit bez jakéhokoliv házení...
Qcko Odesláno 28. únor 2010 Autor Odesláno 28. únor 2010 ozzy: o tyckach som si precital uz hadam vsetko, diky za rady, zoznamujem sa pomaly so vsetkym v aute, dnes som rozobral komplet ten predok, cakal som ze to bude zle ale vsetko vyzera ako nove, akurat to bolo uplne zle zlozene, napr. taky profil co drzi predne svetlo bol tak krivo priskrutkovany, ze sa opieral o chladic... tak som ho napravil a svetlo je vo svojej povodnej polohe ... no a uchytenie narazniku no comment, tie matice co ho drzia o auto, tak proste niesu dotiahnute:bacha ... kalio: foto bude praktik vidi, praktik slinta ... ...inak vec, ktoru este urcite urobim je nater vyfuku striebrenkou, urcite 2 vrstvy ked sa vypali, bol som pod autom a vyfuk vyzera ako novy, tak sa pokusim udrzat ho v takom stave co najdlhsie ... cely spodok ma paradny nastrek Body, tak hadam nebudem riesit nic:ticho Takze, teraz som cvakol interier \"v noci\" [upravil dne 28/2/10 Qcko]
MatrixChose Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Na vejfuk kašli, shnije zevnitř Jinak ať slouží
Qcko Odesláno 6. březen 2010 Autor Odesláno 6. březen 2010 Raz si sa ma na to uz pytal, myslim ze hej, ale pozriem ti to na stlpiku ... prote taka paradna seda metla
foxo Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 ja vim, ze sem sa ta to uz pytal, ale neodpovedal si, tak preto sem ti to trochu pripomenul...
stvrto.14 Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 To bude zas nikdo machrovat na zrazoch:D:D:D hlavne nech poslucha osobne si myslim ze 406 je jedno z najkrajsich aut od peugeotu:super:super:super asi mna tu nikdo ukamenuje.
Šalda Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Kdo by tě kamenoval, máš pravdu:super Jinak jak dlouho budeme čekat na fotečky??
praktik Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 štvrto.14 asi ťa ukamenujem ja veď najkrajšia je 206:cool::cool::D:D:D:D:D:D
Qcko Odesláno 7. březen 2010 Autor Odesláno 7. březen 2010 206 je nakupna taska, 406 to je parada (607 to je vrchol ) ... kazdopadne slubujem, ze fotecky porobim, len pocasie tomu absolutne nepraje, zajtra spravim aspon nejake \"prevadzkove\" :D
praktik Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 A na všetko si najde vyhovorku:aut:D:D:D:D:D:D
Qcko Odesláno 8. březen 2010 Autor Odesláno 8. březen 2010 foxo: som to konecne skontroloval a ano, mam EZAC**
Qcko Odesláno 18. březen 2010 Autor Odesláno 18. březen 2010 Taaak, konecne mam doma nove disky Dezent F 16\" + pneu Pirelli P6000 205/55 + 16 skrutiek + sada bezpecakov a k tomu mi uz prisli koberceky do interieru site na mieru, uz aby bolo pekne praktik: slubujem, ze zajtra nahodim fotky doobeda [upravil dne 19/3/10 Qcko]
Recommended Posts