Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, tak jsem včera za hezkého slunečného dne jel na chalupu, že dám auto po zimě trochu dohromady, a když jsem chtěl odjet směr Praha, auto si postavilo hlavu, rozsvítila se mi kontrolka, že je VODA VE FILTRU NAFTY a auto nejde nastartovat... Tak mě čeká v pondělí cesta 10km na laně do nejbližšího servisu Peugeot. Stalo se to už někomu? Čím to může být?

Odesláno

Ta voda by snad měla jít z naftového filtru vypustit ne? Myslím, že na 405ce byl na spodku filtru dokonce vypouštěcí šroub, u 406ky si vůbec nejsem jistej, ale myslím si, že by to měla být na každém naftovém filtru standartní věc. Pokud na 407ě vypoušťák nemáš (o čemž pochybuji), pak holt sundat filtr, vylít, namontovat zpátky, napumpovat naftu a mělo by to čapnout.

Odesláno

Ještě jeden dotaz, točil startér motorem normálně. Ona ta kontrolka filtru se také rozsvítí při slabé baterii. Mě se to letos v zimě také stalo. Nabil jsem jí a startuje v pohodě.

Odesláno

Potvrdzujem - kontrolka sa rozsvieti pri slabej baterke. Po vymene baterky ziadna signalizacia. Ked budes vypustat vodu z filtra treba povolit aj ten horny odvzdusnovak na plastovom kryte filtra.;)

Odesláno

No je fakt, že když otočím klíčkem zapalování, tak auto ani neškytne... Přesně jak říkáte, jako kdyby byla slabá baterka... A navíc auto se ihned po otočení klíčku zamkne, problikne displej rádia. Tak já to odpoledne zkusím přes startovací kabely... S tím filtrem bych to asi nezvládl ... Nejsem tak zkušenej :)

Odesláno

Tak děkuju všem za rady... Skutečně to bylo tou baterkou, auto po chvilce přes startovací kabely chytlo... Akorát nechápu, proč to signalizuje hlášku voda ve filtru nafty? :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...