Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Uz jste nekdo na sve 607 menil celni sklo? ve ctvrtek mi vlitnul na dalnici kaminek na sklo a udelal diru do skla a nic vic. druhy den po vyjeti z garaze se zacala delat pavucina. na kolik vyjde ta vymena a je lepsi si to nechat udelat v peugeotu nebo to muzu risknout i u jinych servisu?

Odesláno
Původně zaslal: tessicz

Uz jste nekdo na sve 607 menil celni sklo? ve ctvrtek mi vlitnul na dalnici kaminek na sklo a udelal diru do skla a nic vic. druhy den po vyjeti z garaze se zacala delat pavucina. na kolik vyjde ta vymena a je lepsi si to nechat udelat v peugeotu nebo to muzu risknout i u jinych servisu?

to mne zajma taky. mam d\'ubanec ze strany spolujezce ale asi v lete budu menit na nove,tak taky nevim kde?:myslim

Odesláno

607 ma jedno z najdrahsich celnych skiel osobakov na trhu, je to dane aj kombinaciou senzor dazda+specialnou termo upravou proti slnku, takze tu bude mastne, ak si dobre pamatam tak to bolo cca 22-24tis SKK este v starej mene, sklo samotne tusim 17k a zvysok praca, lepidla atd.... SPLINTEX... tu ale nie som presvedceny o tom ze je to top kvalita lebo stierace uz aj na novom zanechali svoje skrabance, tak by som sa v buducnosti podla fin. moznosti priklonil skor k inej znacke (Pilkinton?)

Odesláno

A ty nemáš pojištěno čelní sklo? Radši bych ho nechal vyměnit ve sklo servisu. Tam mění skla pořád. Aspoň já jsem si ho ve skloservisu nechal měnit.

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

A ty nemáš pojištěno čelní sklo? Radši bych ho nechal vyměnit ve sklo servisu. Tam mění skla pořád. Aspoň já jsem si ho ve skloservisu nechal měnit.

Bohužel ho pojištěne nemam, myslel sem že ano, že to zahrnuli do pojistky v ramci leasingu alespon to mi rikal prodejce v bazaru, a ono to tak neni, ale uz sem se domluvil se znamim a pujde to z povineho ruceni coz asi v peugeotu stejne neudelaji ne? takze zkusim nejaky skloservis.

Odesláno

Ahoj tak zhruba před měsícem jsem ho měnil a stalo mě to 15000 kč ale ne v Peugeotu, ale záleží prý na tom jaký je senzor na déšť, jsou dva typy hranaté a kulaté. To hranaté prý není problém u nás sehnat a je i levnější, ale to kulaté jsme sehnali až v Rakousku (potřeboval jsem to nutně jeli jsme na dovolenou a nemohl jsem čekat tři týdny na dodání), takže žádná sranda.

Odesláno

Nechával jsem to dělat v Podbabské.

a jak ti to udelaly a dali ti tam jake sklo obyc nebo podobne originalnimu, t moje ma zvenku takovy fialovy nadech

Odesláno

Mě dali normální, jaké se používá u 407my. Ráno jsem jim to tam dal a kolem jedné to bylo hotové. Ty máš asi to atermické, nebo jak se mu říká. To je vždy hodně drahé. Zkus tam zajet a domluvit se s nima.

Odesláno
Původně zaslal: tessicz

Nechával jsem to dělat v Podbabské.

a jak ti to udelaly a dali ti tam jake sklo obyc nebo podobne originalnimu, t moje ma zvenku takovy fialovy nadech

Ale vždyť atermické = pokovené se na 607 přece dává standardně, nebo ne?

Odesláno

No dava sa standartne, ale su rozne typy skiel s vacsim pokovenim a mensim pokovenim. Neviem podla coho to davaly ale videl som uz viacero odlisnych skiel. Bolo to vidiet na prvy pohlad ked si sa pozrel na priestor pri zrkadle kde pokovenie nieje.

Odesláno

před pul hodinou jsem objel 3 servisy (autoskla) v Pardubicich a všude mi řikali že na 607ku jsou 2 druhy ale rozdil jen v čidlu na dešt(stary model - kulate,novy -hranate) solarni pokoveni jsou stejny.

Exzestuji čelni skla na 607ku i s vyhřivanim?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...