Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Díky za odpověď, mezní hodnoty vím, ale rád bych znal charakteristiky.

Sice se nabízí, že při 16ventilech a položení špičky momentu do 4250ot/min bude křivka strmá, ale rád bych se podíval, jak moc.

Navíc špička výkonu je v 5 500ot/min, omezovač to pustí až do 6500ot/min, dle budíku v autě, to bych zase rád viděl úbytek (pokud to bude v grafu vůbec naměřené).

A ať jsem zkušel do vyhledávače fora nebo do googlu s klíčovými slovy kde co, nevydoloval jsem nic.

Odesláno

tak me vysledky jsou

typ motoru LFY, vyrobcem udavane hodnoty vykonu 81.3kW/5500ot/min a krouticiho momentu 155Nm/4250ot/min

najeto cca 320 000km vicemene vse na LPG

namereny vykon na benzin: 77.2kW/5692ot/min, kroutici moment 143Nm/4389ot/min

namereny vykon na LPG: 72.3kW/5511ot/min, kroutici moment 136.68Nm/4483ot/min

mam i graf, ale nemam ho naskenovanej, takze momentalne nemuzu slouzit

Odesláno
Původně zaslal: dubravap

Nie je začo. Prevodové pomery nie sú rovnaké pre všetky typy. Daj VIN, pozriem konkrétne na tvoje auto. Peter

VIN už je vytažený tady:

Minimálně se liším rozměrem kol a trvalým převodem. Kola v grafu 185/70R14 vs. moje 195/65R15 a trvalý převod v grafu 19x75 (0,2533) vs. můj 19x79 (0,2405).

Svádí to k tomu, že rozdílný trvalý převod kompenzuje jiný rozměr kol, aby tak výsledný trvalý převod byl plus mínus zachován. Je to možný?

A liší se i zpřevodování (odstupňování) jednotlivých převodových stupňů? Já bych čekal, že skříně BE3-5 budou stejné, až na ten trvalý převod. Pokud jsou odlišnosti a nejsou ve výpisu mého VIN, budu rád za doplnění.

Možná by to kolegovi, který se ptal na úpravy motoru, pomohlo. Mohl by jít cestou kratších převodů (pomalejšího trvalého převodu).

• O 3 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...