Balachar Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 To je dnes už druhá pomocná ponuka ... preto som napísal, že len poniektorí Slováci, ostatní sme už len dobráci Citovat
Lukas.407 Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Lukas.407 - mohol by si dat foto tej hadicky aj s tym pridavnym filtom , ze ako to mas zhotovene? aj ja by som si chcel vycistit TEC-kom ale este som to nerobil a neviem ci o robil majitel predomnou a chcem zachytit co najviac bordelu Urcite ti to hodim, ale asi az behem vykendu... Citovat
Majo0777 Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Lukas.407-- neviem kde to bude lepsie ale kludne mozes aj na email Majo0777@azet.sk Vdaka Citovat
TheJaro Odesláno 18. prosinec 2013 Odesláno 18. prosinec 2013 Lukáš-407 mohol by si to aj mne na mail poslať?budem vďačný moc.jaroslavfajt@zoznam.sk Citovat
Balachar Odesláno 18. prosinec 2013 Odesláno 18. prosinec 2013 Ahojte, chcem ten TEC 2000 dať napriamo ... postačí mi jedna plechovica, alebo mám dať radšej dve? Citovat
Balachar Odesláno 18. prosinec 2013 Odesláno 18. prosinec 2013 Koľko máš najazdených km? ... viem, že to nie je jediné meradlo, ale len ak pre porovnanie to chcem vedieť Citovat
cvrlo Odesláno 18. prosinec 2013 Odesláno 18. prosinec 2013 120 000, kolega to robil pri 210 000 a nestačil sa čudovať nad výsledkom (kontroloval to počas čistenia na dia) Citovat
Balachar Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 :-) dnes som to bol kupovať u nás, no nikde to nemali ... ale chlapík mi ukázal STP a povedal \"je to super ... dáš to do plnej nádrže a prečistí to vstreky, veď to ovoňaj, to musí čistit, ja to používam a super ... o tom TEC či čo to je som nepočul, STP je lepšie\" ... bože to sú odborníci, veď už len pomer 375ml napriamo vs. 200ml v 60l nafty o niečom svedčí. Už sa teším, keď to vyskúšam ... vyzerá to na fakt zázračnú vodičku :-) Kolega dal tiež jednu pixľu? Citovat
patko79 Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 ja dávam dve, motoricky som nikdy problém nemal, len viac dymí pri nízkych otáčkach pri prudkej akcelerácii, keďže ja mám verziu bez FUP-u. TEC tomu absolútne nepomohol, dal som to len tak, že čo až :-) Citovat
koblih69 Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 :-) dnes som to bol kupovať u nás, no nikde to nemali ... ale chlapík mi ukázal STP a povedal \"je to super ... dáš to do plnej nádrže a prečistí to vstreky, veď to ovoňaj, to musí čistit, ja to používam a super ... o tom TEC či čo to je som nepočul, STP je lepšie\" ... bože to sú odborníci, veď už len pomer 375ml napriamo vs. 200ml v 60l nafty o niečom svedčí. Už sa teším, keď to vyskúšam ... vyzerá to na fakt zázračnú vodičku :-) Kolega dal tiež jednu pixľu? STP není špatné. Nicméně je podobně účinné jako TEC: Tím že je ho míň tak použití ani nepoznáš. Já ho používám u starých benziňáků kde mám opravdu dobrou zkušenost. Citovat
Balachar Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 To myslíš vážne s tým STP? ... veď to je potom super ... nemusím sa babrať s napájaním TECu napriamo a len si pohodlne nalejem do nádrže a idem a ešte aj cena je priaznivejšia Počuj a myslíš, že by bol problém s predávkovaním? Sám si napísal, že použitie ani nespoznám. Keď dám 200ml do 60l, ale keby som dal napríklad 600 do 30l, mohlo by to spôsobiť nejaké problémy? Veď TEC je tiež agresívny a ide 375ml do 5l, alebo napriamo. Citovat
koblih69 Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 Předávkování nedoporučuju, teda při použití do nádrže. Často to končí v nouzáku... Citovat
Balachar Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 Mmmm, nedávno som dával Liqui Moly a dodržal som dávkovanie a hádzalo to do núdzového kým som nevyčerpal celú nádrž ... takže máš pravdu ... Asi predsa vyskúšam ten TEC a STP bude na prevenciu ... Citovat
ferinko2 Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 Mmmm, nedávno som dával Liqui Moly a dodržal som dávkovanie a hádzalo to do núdzového kým som nevyčerpal celú nádrž ... takže máš pravdu ... Asi predsa vyskúšam ten TEC a STP bude na prevenciu ... Ty čo?Čistíš vstreky každý mesiac??????????? Citovat
Lukas.407 Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 Jen moje zkusenost... STP do nadrze-bez vyditelnyho rozdilu Tec naprimo-vyditelny rozdil Citovat
BTRado Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 ja som dával aj STP aj Tec a skončilo to výmenou vstrekov, ale výmena nebola dôsledkom použitia uvedených prípravkov, mne to tiež začalo podymkávať , tak reku , vyčistím to a nakoniec som čistil účet, ale teraz bez fap-u a novými vstrekmi+ egr ani trocha dymu Citovat
Balachar Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 :D vôbec nie, ten LM mi len náhodou odporucil kolega cca pre 4 mesiacmi, tak som to tam nalial a pred mesiacom mi Straki robil auto a poznamenal, že vstreky sú relatívne v poriadku ... a odvtedy som sa tým začal zaoberať. A ako prevenciu s STP som mal na mysli to, že najprv dám TEC 2000 a CCA po 5000km dám STP, ktoré sa opätovne odporúča po ďalších 5000km, aby nevznikali usadeniny, čiže každé tri mesiace pri tom koľko najazdím. Pri koľkých km si menil vstreky a koľko ťa to stálo? [upravil dne 19/12/13 13:16 od Balachar] Citovat
BTRado Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 Straki mi tiež asi pred rokom robil fap off a kontroloval vstreky a vravel že sú ako z učebnice a neprešlo 25tis. km a menil som vstreky:D Kontrola je len po elektrickej stránke cez dia ale aj Straki by ti povedal , že po mechanickej to nemusí byť OK [upravil dne 19/12/13 13:27 od BTRado] [upravil dne 19/12/13 13:52 od BTRado] Citovat
koblih69 Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 Ono na diag. vidíš jen korekce. Další co můžeš ověřit je zpětný tok - na to staší 4 hadíčky a 4 kalíšky, ale opravdu precizní ověření se dá provést jen na stolici. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.