Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak jsem byl na diagnostice u honzi a ukázalo to -závada pravej analogovej vstup nemáte stím někdo zkušenost co to muže být dá se to opravit?

Odesláno

Toto je uplně běžná závada u rádií RD4......nic s tím nedělej toto ti rádio nevypíná......já co sem načetl jakoukoliv 407 s RD4 tak mi to tuto chybu vždycky našlo....i moje to měla než sem přešel na RT3....

Odesláno

Já tam u svého tuhle chybu nikdy neměl. U dansi1 se to projevuje tak, že se rádio zapne s velkým lupancem, chvíli hraje, s lupancem se vypne a tak se to opakuje. Nevím, ale řekl bych, že ten problém je v logice ovládání radia.

Odesláno

Tak mi to Přemo nedalo a hned jak jsem přišel z práce, tak jsem napíchl auto na dia. Autoradio - absence závad. Povolil jsem oba aux vstupy a ejhle při výpisu chyb závada oba analogové vstupy - není charakterizován. Takže je to asi celkem jasné: pokud není povolen AUX, tak to nehlásí žádnou závadu. Pokud je povolen a není na něm nic připojeno, tak to hlásí není charakterizován. Myslím, že to není chyba, ale stav toho vstupu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...