Jirka 807 Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 chci si koupit na leto alu kola a přišel sem na tyhle ty se mi docela zamlouvaj a i cena je velmi dobrá nemáte je někdo zajímalo by mě jesli držej AUTEC BALTIC (B) 6,5x15\" 5x98 ET27 neumi sem dát obrázek . Citovat
MotoMoto Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 Mohu vkládat přílohy? Ano, můžete vkládat přílohy k příspěvkům. Soubor v příloze musí být menší než 250kB. (Admin to může dále omezit) Přílohu můžete vložit při zakládání nového příspěvku a při odpovídání dole v poli Procházet. V Rychlé odpovědi tato možnost není Citovat
Jirka 807 Odesláno 23. únor 2010 Autor Odesláno 23. únor 2010 jj to jsou oni díky jsou pěkný a i ta cena je docela dobrá . Citovat
golias Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 cena je parádní, tady prostě není co vymýšlet, pěkný kolo za dobrý peníz. http://www.bezva-pneu.cz/alu-kola-autec-baltic-b-6-5x15-5x98-et27/ za ty prachy nic jinýho nevymyslíš a 807čce budou určitě stušet. Citovat
bibo807 Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 pokud nevadi přispěju svou troškou do mlyna... http://www.bezva-pneu.cz/alu-kola-cms-c10-6-5x15-5x98-et27/ ty chci zase ja:mrkale objednal jsem si je před tydnem už přišly meily že objednavka se vyřizuje a vubec po tydnu nereagujou na moje otazky...myslim že to asi bude nějaky spešl obchodnik [upravil dne 24/2/10 bibo807] Citovat
Jirka 807 Odesláno 24. únor 2010 Autor Odesláno 24. únor 2010 bibo 807-tos mě moc nepotěšil ale skusim se zeptat docela mě mrzí že se tak chovaj protože tyhle kola se mi líběj kdyby ses něco dozvěděl dej vědět já tam zavolám tak potom napíšu co mi řekli. Citovat
bibo807 Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Původně zaslal: Jirka 807 bibo 807-tos mě moc nepotěšil ale skusim se zeptat docela mě mrzí že se tak chovaj protože tyhle kola se mi líběj kdyby ses něco dozvěděl dej vědět já tam zavolám tak potom napíšu co mi řekli. tak už se ozvali a napsali že objednavka je vyřizena a odeslana a 25.-26. je mužu čekat doma..takže zitra nebo v patek...přišti měsic pneu a je leto a jdeme jezdit:aut Citovat
Jirka 807 Odesláno 24. únor 2010 Autor Odesláno 24. únor 2010 jo tak to se máš já se tam vůbec nedovolal tak sem našel jinou firmu a tam sem zavolal žádnej problém tak sem poslal obědnávku tu mi potvrdili a příští týden by mi měli přijít tak sem zvědav když tak dám vědět jak sem dopad dál. Citovat
Jirka 807 Odesláno 24. únor 2010 Autor Odesláno 24. únor 2010 tak sem si je nakonec objednal tady u tý firmy http://www.fautuning.cz/kontakt/ telefonický kontakt dojem docela dobrej ,objednal sem si je přes internet a je vidět že maj o kšeft zájem volali mi spět a nebídly bezp. šrouby ,nerez ventilky a já sem ,měl dotaz jestli je součást i šrouby bohužel u tohoto tipu disku nejsou tak mi je nabídly měli zájem i jaký auto mam aby poslaly správný šrouby takže dojem dobrej a už mi psaly že bych je mohl mít v pátek nejdýl v pondělí tak se na ně těšim jak malej kluk na vánoce. Citovat
golias Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 nejsou na 807ku 15ky kola malý? já je teda taky mám ale plechy to mě zas tak netrápí. Citovat
Jirka 807 Odesláno 25. únor 2010 Autor Odesláno 25. únor 2010 no právě mě to taky netrápí proto ty 15 to abych nemusel zouvat zimáky a než kupovat plechy který jdou přes litr tak radši tyhle alu a velký jsou dost mě to stačí mam auto na ježdění a větších sem se natahal dost když sem jezdil s náklaďákem ,to mě trápí spíš že jsou náhr. díly tak drahý a za necelej rok co ho mam sem do něj vrazil už dost . Citovat
Igor Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 Dřív jsem byl taky zastánce kol na zimu a na léto než přezouvání gum, ale je lepší občas sundat gumy, zkontrolovat ventilky a nechat vyvážit...teď mám jedny ráfky a přezouvám gumy léto/zima, myslím si, že to je lepší (i když dražší varianta, ale sichr je sichr). Citovat
Jirka 807 Odesláno 26. únor 2010 Autor Odesláno 26. únor 2010 nojo ale ptal sem se známího gumaře kde přezouvám a ten to dělá taky má na zimu a na léto když je ta guma nafouklá a uložená někde v suchu tak je to dobrý kdzž je máš zutý tak je musíš občas přetáčet aby se nesmáčkli a já si je uložim ve sklepě kde je tma nejni tam okno tam kde je uložim a je tam stálá teplota kolem 10 stupňů takže pro gumy perfekt a kola mi stejně přehodí gumař von to má hned Citovat
bibo807 Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 jako majtel penuservisu mužu řict že je vice lidi co maji 2sady leto/zima a dělam to tak že když tu necha druhe kola tak mu je umyju ošetřim a uložim pěkně do skladu...před sezonou je vytahnu dofoukam a převažim a zkontroluju ventilky i pneu...zakaznik pak jen přijede a odjíždí za par minut a o nic se nestara a s veškerym konfortem....a uloženi pneu mame zdarma tak to je pro ně nejvyhodnějši a bez jake koli prace a starosti:aut jo a jen pro info..koleska přifrčeli včera a dostal jsem k tomu ventilky s hrom navlekem a dali i šrouby takže bezva už jen bezpečaky a je to:D [upravil dne 26/2/10 bibo807] Citovat
Igor Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 Problém ve dvojí sadě vidím spíše v tom, že pokud si to vše neděláš sám tak nemáš jistotu že tam, kde máš kola s gumama uloženy, to opravdu před výměnou vše zkontrolují (nafouknutí, vyvážení apod.). Možná u vás je to jiné, ale v Praze je pořád problém v servisech, jsou přeplněné a někdy mi připadá, že jim o zákazníka moc nejde. Dá se to změnit výměnou servisu, ale kvalitní aby člověk hledal lupou :-(( Citovat
Jirka 807 Odesláno 26. únor 2010 Autor Odesláno 26. únor 2010 jj to mi taky nabízel že mi je u sebe uloží ale já mam placu dost a jak sem psal dobrý podmínky , jinak tak to se máš když už jsou kolečka doma já je čekám asi až v pondělí jestli to stihnou odeslat . Citovat
Wensdy Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 bibo807: Jak ty kola vypadají obutý? Hoď sem fotku prosím. Taky o tom začínám uvažovat. sasula: A nebo budeš ty tvoje origo prodávat? [upravil dne 26.2.2010 Wensdy] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.