Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chalani odhrdzavel mi vyfzuk c izemi treba novy co hovorite na firmu bosal aky to je vyrobca? oplati sa to ? a treba im menit aj tie gumy co drzia vyfuk ci nechat povodne ?

Vyfuk cca 74 eur a 3ks gum ze 20 e,,, fuuu

[upravil dne 22/2/10 Ferry]

Odesláno

no ja mam Bosal a som s nim spokojny! Je uplne tichucky, a myslim ze bosal je dobra kvalita(urcite lepsie ako tie polske \"najlacnejsie\", Bosal (aspon co mam ja) ma aj odvodnovaci kanalik. A co sa tyka tych gum(silentbloky), tak tie nemusis kupovat, teda ak nemas tvoje znicene! Inak ti urcite stacia aj stare! A co sa tyka vymeny - chvilka! :) drzim palce

[upravil dne 22/2/10 Kajo]

Odesláno

me vydrzel stredni dil od bosalu na aute 1.5 roku, pak se rozpadl - uhnila spojka se zadnim tlumicem, prorezly svar po cele delce tlumice a trubky rezave jak liska, kdy koroze zacala od svareneho svu trubky. A to jsem ho pred montazi na auto strikal zinkovym sprejem

Walker (ktery byl ovsem koupen v holandsku) drzel 7let

Odesláno

ja tam mám Bosal komplet stred aj koniec. Mám to od minulého leta, takže ešte neviem ako dlho vydrží. Tiež má odvodňovacie kanáliky a zdá sa mi že má pomerne \"dobrý\" zvuk. Problém je, že mi po tejto výmene stúpla spotreba minimálne o pol litra a to nezvratne. Neviem či za to môže fakt výfuk, ale od vtedy čo ho vymenili, už som nikdy nedosiahol takú spotrebu ako pred tým :myslim

Odesláno

ja i kejticka mame walkery, dovezene z us, kejticka dva roky - bezkoroze, ja tri - koroze jen na koncovce co je venku, povrchova.

bosaly sem bral na 405, po roce nez sem ji prodaval byli uz diry na poslednim tlumici, maly, ale byly .. :nevim

Odesláno

a jakou značku teda koupit, která je tak nějak přijatelná a něco vydrží, samozřejmě nemyslim ty walkery ty se u nás asi nedaj sehnat:bacha

Odesláno

daj, uplne v pohode. ted sem tady nekde koukal i na link, ale proste to napis do google, nebo na seznam, a najdes jich hafo. jesi mas nakyho dvorniho mechanika, optej se i jeho ...

me slo spis o cenu proto jsou z us, pac tady byli za 25tis, z us se clem a dph prisli na 14tis :), mluvim o vyfuku vlna a dal dozadu, vcetne lambdy.

Odesláno
Původně zaslal: Kajo

no ja mam Bosal a som s nim spokojny! Je uplne tichucky, a myslim ze bosal je dobra kvalita(urcite lepsie ako tie polske \"najlacnejsie\", Bosal (aspon co mam ja) ma aj odvodnovaci kanalik. A co sa tyka tych gum(silentbloky), tak tie nemusis kupovat, teda ak nemas tvoje znicene! Inak ti urcite stacia aj stare! A co sa tyka vymeny - chvilka! :) drzim palce

[upravil dne 22/2/10 Kajo]

ako dlho ho mas ?

Odesláno

Já když jsem auto kupoval, tak byl střední a zadní díl měněn v Peugeotu, takže jsem měl štěstí. Jinak s WALKER jsem měl zkušenost na 405 a nemůžu říct křivého slova....

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: omegascream

Tak som sa cez víkend na ten svoj výfuk pozrel a musím povedať, že koncovka ani nie po roku už pekne nahrdzavela :myslim Bosal tam už asi dávať nebudem.....

Kde si ho kupoval ?

Odesláno

durino666: priamo cez servis v BA. Som myslel, že to bude kvalita za rozumnú cenu tak som si schválne vypýtal Bosal. Oni objednali, namontovali a bolo....ak sa tento rozpadne, tak dám asi spraviť komplet v AMA-e. Nech to tam nie je len na okrasu :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...