durino666 Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Chalani odhrdzavel mi vyfzuk c izemi treba novy co hovorite na firmu bosal aky to je vyrobca? oplati sa to ? a treba im menit aj tie gumy co drzia vyfuk ci nechat povodne ? Vyfuk cca 74 eur a 3ks gum ze 20 e,,, fuuu [upravil dne 22/2/10 Ferry] Citovat
Kajo Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 no ja mam Bosal a som s nim spokojny! Je uplne tichucky, a myslim ze bosal je dobra kvalita(urcite lepsie ako tie polske \"najlacnejsie\", Bosal (aspon co mam ja) ma aj odvodnovaci kanalik. A co sa tyka tych gum(silentbloky), tak tie nemusis kupovat, teda ak nemas tvoje znicene! Inak ti urcite stacia aj stare! A co sa tyka vymeny - chvilka! drzim palce [upravil dne 22/2/10 Kajo] Citovat
Ferry Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 me vydrzel stredni dil od bosalu na aute 1.5 roku, pak se rozpadl - uhnila spojka se zadnim tlumicem, prorezly svar po cele delce tlumice a trubky rezave jak liska, kdy koroze zacala od svareneho svu trubky. A to jsem ho pred montazi na auto strikal zinkovym sprejem Walker (ktery byl ovsem koupen v holandsku) drzel 7let Citovat
omegascream Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 ja tam mám Bosal komplet stred aj koniec. Mám to od minulého leta, takže ešte neviem ako dlho vydrží. Tiež má odvodňovacie kanáliky a zdá sa mi že má pomerne \"dobrý\" zvuk. Problém je, že mi po tejto výmene stúpla spotreba minimálne o pol litra a to nezvratne. Neviem či za to môže fakt výfuk, ale od vtedy čo ho vymenili, už som nikdy nedosiahol takú spotrebu ako pred tým Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Mne vzdržal poľský necelý rok. Teraz je tam originál, ale obalený o novú vrstvu. Citovat
Berkoff Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 ja i kejticka mame walkery, dovezene z us, kejticka dva roky - bezkoroze, ja tri - koroze jen na koncovce co je venku, povrchova. bosaly sem bral na 405, po roce nez sem ji prodaval byli uz diry na poslednim tlumici, maly, ale byly .. Citovat
kovi306 Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 a jakou značku teda koupit, která je tak nějak přijatelná a něco vydrží, samozřejmě nemyslim ty walkery ty se u nás asi nedaj sehnat:bacha Citovat
Berkoff Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 daj, uplne v pohode. ted sem tady nekde koukal i na link, ale proste to napis do google, nebo na seznam, a najdes jich hafo. jesi mas nakyho dvorniho mechanika, optej se i jeho ... me slo spis o cenu proto jsou z us, pac tady byli za 25tis, z us se clem a dph prisli na 14tis , mluvim o vyfuku vlna a dal dozadu, vcetne lambdy. Citovat
durino666 Odesláno 22. únor 2010 Autor Odesláno 22. únor 2010 Původně zaslal: Kajo no ja mam Bosal a som s nim spokojny! Je uplne tichucky, a myslim ze bosal je dobra kvalita(urcite lepsie ako tie polske \"najlacnejsie\", Bosal (aspon co mam ja) ma aj odvodnovaci kanalik. A co sa tyka tych gum(silentbloky), tak tie nemusis kupovat, teda ak nemas tvoje znicene! Inak ti urcite stacia aj stare! A co sa tyka vymeny - chvilka! drzim palce [upravil dne 22/2/10 Kajo] ako dlho ho mas ? Citovat
kovi306 Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 tak sem našel za 1200kč walker střed. tlumič myslíte že to jen kopie? http://www.aaavyfuky.cz/index.php?vyfuk=27037-062-376-39-vyfuk-peugeot-306-hatchback-1-6i Citovat
Existujuci Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Ja mam bosal,od kat.az dozadu, tak pol roka,zatial v pohode...Rozhodla cena.Polsky by som nedaval. [upravil dne 22/2/10 Existujuci] Citovat
Pa.vlos Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 Já když jsem auto kupoval, tak byl střední a zadní díl měněn v Peugeotu, takže jsem měl štěstí. Jinak s WALKER jsem měl zkušenost na 405 a nemůžu říct křivého slova.... Citovat
Kajo Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 Původně zaslal: durino666 ako dlho ho mas ? no presne neviem, ale rok uz urcite a je v poho Citovat
The_DoctoR Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Shánim novej střeďák na GTIčko 206tku, co říkáte na tuhle cenu: http://www.profiautodily.cz/index.php?ProductID=1940722? Třeba v ELITu je tenhle úplně stejnej za 3100 Citovat
omegascream Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Tak som sa cez víkend na ten svoj výfuk pozrel a musím povedať, že koncovka ani nie po roku už pekne nahrdzavela Bosal tam už asi dávať nebudem..... Citovat
durino666 Odesláno 7. březen 2010 Autor Odesláno 7. březen 2010 Původně zaslal: omegascream Tak som sa cez víkend na ten svoj výfuk pozrel a musím povedať, že koncovka ani nie po roku už pekne nahrdzavela Bosal tam už asi dávať nebudem..... Kde si ho kupoval ? Citovat
pastorek Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Dajú sa kúpiť i tu: http://www.vyfukyonline.sk/ ale pri objednávaní uveď že chceš Walker. Citovat
omegascream Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 durino666: priamo cez servis v BA. Som myslel, že to bude kvalita za rozumnú cenu tak som si schválne vypýtal Bosal. Oni objednali, namontovali a bolo....ak sa tento rozpadne, tak dám asi spraviť komplet v AMA-e. Nech to tam nie je len na okrasu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.