Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

su aj 2004ky s manualnou klimou...

Jsem toho jasným důkazem:D:aut

Jinak jsem se 406 spokojenej, určitě při solidním jednání nebude problém vzít auto do servisu a připojit ho na diagnostiku, jinak doporučuju třeba ještě jako já před koupí s ním zajet na stk, ať se ti na to pořádně podívají( pokud tam máš známýho jako já:aut)

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Ma to B aj C, neboj sa, ja mam B a ukazuje mi to vsetko, C ukazuje tiez to iste, no graficky vyzera inak + ta navigacia navrch ;-)

Displej sice má možnost ukázat Ti i průměrnou spotřebu, musí mít ale tu správnou páčku - což každá 406ka prostě nemá.

Odesláno

Ked uz mas B display, tak nemusis mat pravu packu pod volantom s tlacitkom? Zaujimave :)... a jasne ze mozes robit diagnostiku, to v dnesnej dobe problem nie je, len musis mat ten spravny kabel a ten spravny soft, napr. novsi software pre Peugeot ma so 406 problemy, ale myslim si ze tu na fore by ti poradilo dost ludi ako na diagnostikovanie 406, keby si sa dostal uz tam:super

Odesláno
Původně zaslal: tomik1987

ľudia prečo neodporúčate kupiť 2,2?? hdi??

Jen co jsem tu vyčetl:

1) motor je s FAPem

2) je docela problém s výměnou vstřiků (demontáž)

3) je složitější než 2,0 HDI

4) není tolik rozšířený

Odesláno

Pokud se při koupi auta neorientuješ, pak si s sebou určitě vem nějakého mechanika, který auta zná (můžeš ušetřit desetitisíce). Na Tvůj poslední dotaz NEMŮŽEŠ čekat žádnou zásadní radu, většinou tu nesedí věštci a ten ventilátor může nefungovat z více příčin.

Odesláno

Neviem sice co je to za ponuku, ale ak sa dohodnes, ze majitel odstrani problem s ventilatorom, tak skus, moze to byt len poistka, pripadne zly samotny vetrak, vypadnuty drat, tazko hovorit, Medvěd to vystihol ;)...

Odesláno

tak vas zdravím. dnes som kupil 2,2 hdi. 2003 ročník. ťaha to ako drak hore šturcom som testoval riadna haluz :D:D aj ma zobralo v jednej zákrute. snažil som sa vyhnuť tomu fap. ale tak mam dohodnutu aj záruku na poruchy. aj to ide. aj elektrony mi dal k tomu. myslím si že v pohode kupa.

Odesláno

no tak je to 2,2 HDI ma to aj servisnu knižku. dal mi chalan aj záráku do roka že ak by bol nejaky problém čo by som nespôsobil ja. tak hradi on. je to komplet vybava okrem kože a vyhrievaných sedadiel. je to strieborná metaliza. a foto dohodím ked ho kusok vyleštím. a tak. lebo je strašne zaprašene . dal mi k tomu aj elektrony. ked to tu tak riešim je tam origo autoradio a chcem sa opýtať či tam môžem nejako namontovať subwooofer. lebo mi ostal zo 405 mam aj autoradio. rozmyšlal som že prehodím. ale sa mi to celkom aj pači takto origo. čo som zatial išiel tak som si zapol aktuálnu spotrebu po meste mi to ukazovalo tých 7,8-8,5 litra. ked som vypiekol tak samozrejme viac okolo tych 16-19 litrov. ked som išiel hore turcom tak som riadne rubal niekedy aj 115km/h som mal raz ma aj zobralo v nejdnej zakrute tam my písalo že mam 13,6 spotrebu aktuálnu. a priemernu spotrebu mi ukazuje 6,4 litra neviem ale myslím si že na to ako som to dnes vypekal tak v pohode.

Odesláno

chalan mi dal aj origo spojku novú. lebo vraj je zodrata ukazoval my protokoly čo všetko bolo menene aj ten Fap filter bol čistený a generálkovaný. čiže v pohode. to vyzerá. a už nan zarreagovala aj jedna kočka :D takže účel to ako tak splna :D:D:D:D ako ked to bude jazdiť tak ako chcem. a pôjde to super. tak sa teším na to fakt. je to podľa v pohode autičko. a verím že spolu prežijeme pekných par km =))) teda pekných par 100 tis. km :D:D aby som bol presnejší :D:D ešte mu musím vymyslieť meno :D:D ale dnes som bol na pivo a som povedal že idem kuknuť ešte moju novu lasku :D a kočka čo tam pri mne sedela nejaka krčmarka normálne žiarlila :D:D a foto dohodím :D:D dúfam že čo najskôr =)))

Odesláno

kluci jak je to teda s tema packama? je nejaka DCOM a jina? co ta jina teda neumi?

je to tahle?

[upravil dne 14/3/10 Ludweek]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...