golias Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 Ahojte, mám dotaz. Klimatizace sepne pokaždé a nebo jen když je nějakej ten stupeňad nulou?? Mě teďka v zimě nespíná. Citovat
bara Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 No vidíš a mě sepne teďka v zimě po každé když do auta sednu,rožne se auto a krásně mě odmlží skla. Citovat
golias Odesláno 20. únor 2010 Autor Odesláno 20. únor 2010 bara: že zapneš auto je jedna, věc ale jestli ti sepne kompresor?? Citovat
MotoMoto Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 Pokud svíti vločka na displ. a kontrolka u tlačítka tak klimatizace jede. Když jí vypneš tak nejede. Citovat
golias Odesláno 20. únor 2010 Autor Odesláno 20. únor 2010 tak jsem dneska volal do peugeotu, výsledek: kompresor klimatizace sepne jen tehdy jeli nějakej stupeň nad nulou, tzn, že když svítí vločka neznamená to že kompresor běží. Citovat
golias Odesláno 20. únor 2010 Autor Odesláno 20. únor 2010 Auto jsem koupi v neděli a bylo 5 stupňů pod nulou a kompresor nesepnul, volal jsem jednomu mechanikovi a ten mi řek že některý auta to tak mají. Dneska bylo 5 stupňů nad nulou a kompresor sepnul. Tak nevím nevím:myslim Citovat
MatrixChose Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 Přijde mi to divný, motor byl teplej? Zatím u všech aut kompresor sepl třeba v -15*C. Citovat
Jirka 807 Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 jj to je normální komprespr spíná až při +5 přeci když mrzne tak si nebudeš chladit jinak když jí pustíš tak nejde kompresor ale fouká ti to suchej vzduch . Citovat
MotoMoto Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 Původně zaslal: golias tak jsem dneska volal do peugeotu, výsledek: kompresor klimatizace sepne jen tehdy jeli nějakej stupeň nad nulou, tzn, že když svítí vločka neznamená to že kompresor běží. To je pěkná blbost protože by jsi nemohl zapnout klimatizaci ručně. Třeba na ofouknutí okna, nebo prostě že třeba i v zimně chceš chladit v přihrádce nápoje. Když by to zapínalo jen podle sebe. Je sice pravda že účinost klimatizace končí někde umínus 5ti stupňů, ale kondenzace vody na výměníku zůstává zachována, tedy vzduch není ani tak chlazený jako vysoušný. Ale funguje podle toho zda jí zapneš a nebo ne. U Renaultu Espace na to jsou dva mody, buď auto kde i kontrolkou ukazuje kdy je či není v činosti klima a pak manuál buď on nebo Off. Citovat
sidonius1 Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 No...on má asi pravdu. Vím,že i škodovka to tak má. Pokud je míň než + 4 nebo 5°C tak ji nezapneš. Kontrolka sice svítí ale klima nejede. U mé 807 jsem to nesledoval... ale mělo by být slyšet sepnutí spojky kompresoru.. Citovat
MotoMoto Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 Tak si vyzkoušej když budeš mít zamlžené okno pustit jen ventilátor na přední sklo a příště u toho zapnout klimačku a to i třeba při mínus deset. A uvidíš ten rozdíl. Citovat
Jirka 807 Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 no jasně když spustíš klimu tak ti jde na okna suchej vzduch proto se tak rychle odmlží nebo rozmrzne ale to je jenom o tom že ten vzduch je suchej a nemá vlhkost Citovat
MatrixChose Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 A jak by se to bez kompresoru vysušilo? Jezdím v práci s Oct. III a tam taky funguje. Chápete, že se klimou i topí a rychleji se to ohřeje? EDIT: navíc všechny novější auta ji sepnou za určitej čas sami kvůli promazání... [upravil dne 21.2.10 MatrixChose] Citovat
golias Odesláno 21. únor 2010 Autor Odesláno 21. únor 2010 MatrixChose: jak vypadá octavia III??? Jinak s tím spínáním to tak má i audi. Nedívejte se na pitomou kontrolku a jděte si poslechnout jeslti vám sepne kompresor. Já to mám teda odzkoušený. [upravil dne 21/2/10 golias] Citovat
golias Odesláno 21. únor 2010 Autor Odesláno 21. únor 2010 Tohle je z uživatelské příručky Peugeotu 807 ze serviceboxu Klimatizační zařízení může pracovat po celý rok. V létě umožňuje snížit teplotu v kabině a v zimě, při teplotě vyšší než 0°C, zvýšit účinnost odmlžování Citovat
golias Odesláno 21. únor 2010 Autor Odesláno 21. únor 2010 není to náhodou facelift dvojkové?? Citovat
golias Odesláno 21. únor 2010 Autor Odesláno 21. únor 2010 Model Octavia začala automobilka v novodobé historii vyrábět na podzim 1996 v provedení liftback, o rok později přišla verze kombi. Faceliftu se první generace dočkala v roce 2001. V roce 2004 přišel nástupce. Omlazením prošla druhá generace na podzim 2008. Generační výměna tedy přišla po sedmi až osmi letech. Lze tedy předpokládat, že v roce 2011 nebo 2012 automobilka představí třetí generaci Octavie. Citovat
bara Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 Původně zaslal: golias bara: že zapneš auto je jedna, věc ale jestli ti sepne kompresor?? Samozřejmě vždycky sepne při ,,auto\" i když automatiku nesepínám často,protože při otočení klíčku v zapalování se mě stejně klima zapne pokaždé teď v zimě sama a jak odmlžím,vypínám a kolikrát sepne a vypne na dlouhé cestě nevím,mám už odmlženo.A nevím proč se tu dohadují,asi už jsou lidi tak zhnilý otevřít kapotu a podívat se jestli fachčí kompresor,že budou radši polemizovat . Je přece nad slunce jasnější,že jelikož na rozdíl od např.Fordu ,406 nemá vyhřívané přední sklo,tak budu odmlžovat klimou a celkem v poho sjedou i námrazky na skle z venku.No a abych toho docílil,musí se snad klima sepnout ne?Takže i v zimě klima fachá a ne že svítí jenom kontrolka.Ono je to jakoby proti logice že,mám nastaveno teplotu na plus a spouští klima ,ale spouští. A mě teda ještě na mojí 406 při zapnutí ,,auto\" cirkuluje jen vnitřní okruh vzduchu,tzn,že to nasává zevnitř a ne z venku.Ale kolik to má faktických stupňů celsia to nevím,neměřil jsem to. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.